KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Temmuz 2026 Cumartesi
°C

Polat hakkında suç duyurusunda bulunuldu

Karayolları Şube Şefi Koşan'ı yumruklayarak hastanelik eden Vali Yardımcısı Tolga Polat hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Polat hakkında suç duyurusunda bulunuldu
20 MAYIS 2008 SALI 09:28
0
9782
0
AA aa
Karayolları 84. Şube Şefi Mahfuz Koşan'ı yumruklayarak hastanelik eden Vali Yardımcısı Tolga Polat hakkında Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunuldu.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Karayolları 84. Şube şefi Mehmet Mahfuz Koşan'ın Avukatları Av. Savaş Sekin ve Av. İrfan Yılmaz, şunları kaydettiler.
“Müvekkil 18 Mayıs 2008 tarihinde, Bingöl Solhan yolu güzergahında devam eden duble yol çalışması ile ilgili olarak, yağmur nedeniyle meydana gelebilecek olası yol kaymalarını, çökme ve akıntılar ile trafik güvenliğini kontrol etmek amacıyla çalışmaların olduğu bölgeye giderek gerekli kontrol ve denetimleri yaptıktan sonra Karayolları Şube Şefliği'nin Kardeşler Köyü mevkiinde bulunan Plent ve asfalt şantiyesine uğramıştır. Akabinde Bingöl Vali Yardımcısı Tolga Polat, yol yapım ihalesini alan müteahhit Metin Aktay ile birlikte şantiyeye gelerek müvekkilden, Karayolu personelinin kullanımına özgülenmiş Plent şantiyesinin yemek ve yatı hizmetlerinde kullanılan bölümlerinin müteahhit ve işçileri tarafından da kullanılmasını istemiştir. Müvekkil söz konusu talebi; kamuya ait ve kamu işçilerine tahsis edilen bir yerin özel bir şirkete ait personelce kullanılmasının hukuka, kamu yararına ve aynı zamanda hiyerarşik üstü olan Karayolları 8. Bölge Müdürlüğünün emir ve talimatlarına aykırı olduğu gerekçesiyle haklı olarak reddetmiştir. Pazar günü olmasına rağmen;  fedakârlık örneği göstererek işini ziyadesiyle yapmaya çalışan müvekkile, görevi başındayken Vali yardımcısı Tolga Polat tarafından yapılan fiili ve sözlü saldırıyı yargıya intikal ettirdiğimizi bildirerek, kamu vicdanına havale ediyoruz.”
 

 

 


BingolOnline/Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.07.2026
02:25
Uzman erbaşlar ve kamu personel alımında yeni dönem
Uzman erbaşlar ve kamu personel alımında yeni dönem
Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren yeni düzenlemeyle uzman erbaşların sicil sistemi yeniden şekillendirilirken, bazı kamu kadrolarına 40 yaşına kadar personel alımının önü açıldı. Kanunda fiziki yeterlilik, sözlü sınav ve askerlik hizmetine ilişkin önemli değişiklikler de yer aldı.
10.07.2026
23:13
Kiğı`yı yasa boğan ölüm! Lise öğrencisi yaşamını yitirdi
Kiğı'yı yasa boğan ölüm! Lise öğrencisi yaşamını yitirdi
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde serinlemek için girdiği çayda boğulan 15 yaşındaki Ali Kemal Övet, yaşamını yitirdi. Olay ilçede büyük üzüntüye neden oldu.
10.07.2026
23:11
Bingöl Kent Konseyi İkinci Dönem Seçimi tamamlandı
Bingöl Kent Konseyi İkinci Dönem Seçimi tamamlandı
Bingöl Kent Konseyi 2. Dönem Seçimli Genel Kurulu'nda tek aday olarak seçime giren Yunus Kuyuldar, üyelerin oy birliğiyle Kent Konseyi Başkanlığına seçildi. Genel kurulda ayrıca 18 kişilik yeni Yürütme Kurulu da belirlendi.
10.07.2026
23:10
HÜDA PAR`dan Genç`e Halkbank şubesi çağrısı
HÜDA PAR'dan Genç'e Halkbank şubesi çağrısı
HÜDA PAR Genç İlçe Başkanı Yusuf Doğru, sosyal yardım, yaşlı ve engelli aylıklarının Halkbank üzerinden ödenmeye başlanmasının ardından Genç ilçesinde yaşanan mağduriyetlere dikkat çekerek, ilçeye Halkbank şubesi açılması çağrısında bulundu.
10.07.2026
11:53
Zazaca`ya katkı sunan öğrencilere anlamlı teşekkür
Zazaca'ya katkı sunan öğrencilere anlamlı teşekkür
Genç ilçesinde Zazaca öğretmeni İsmail Yıldız öncülüğünde kurulan ve 'Tij' adlı kliple beğeni toplayan Grup Estare öğrencileri, Genç Murat Etüt Merkezi'nde düzenlenen programda ağırlandı. Öğrencilere Zazaca'nın yaşatılmasına sundukları katkılardan dolayı çeşitli hediyeler takdim edilirken, pasta kesilerek başarıları kutlandı.
10.07.2026
11:52
Bingöl`de 115 milyon liralık İŞGEM yatırımı için imzalar atıldı
Bingöl'de 115 milyon liralık İŞGEM yatırımı için imzalar atıldı
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın Çalışan ve Üreten Gençler Programı kapsamında Bingöl'de hayata geçirilecek İŞGEM 2. Etap Projesi için protokol imzalandı. Yaklaşık 115 milyon lira bütçeli projeyle kente 13 yeni üretim atölyesi kazandırılması ve istihdamın artırılması hedefleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın