KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Ekim 2024 Cuma
°C

Pkk yol kesti, 1'i asker 3 kişiyi kaçırdı!

Diyarbakır- Bingöl karayolunda dün akşam yol kesen PKK’lı grup, 1’i asker 3 kişiyi kaçırdı.

Pkk yol kesti, 1`i asker 3 kişiyi kaçırdı!
08 HAZİRAN 2012 CUMA 05:56
0
1930
0
AA aa

Olay, Diyarbakır- Bingöl karayolunun 70'inci kilometresinde Fis Ovası mevkiinde dün akşam saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Karayolunu kesen kalabalık PKK'lı grubu, 30 kadar aracı durdurdu. Kimlik kontrolü yapan PKK'lılar, araçlardan indirdikleri kişilere bir süre örgüt propagandası yaptı.

PKK'lı teröristler Erzurum Narman'daki birliğinden 21 günlük hava değişimi ile Gaziantep'in Araban İlçesi'ndeki ailesinin yanına giden jandarma er Ali Sabancı ile 2 kişiyi daha yanlarına alıp ormanlık alana götürdü.

Olayın öğrenilmesinden sonra güvenlik güçleri kaçırılan 3 kişiyi kurtarmak ve PKK'lı teröristleri etkisiz hale getirmek için bölgede operasyon başlattı.

DİYARBAKIR VALİLİĞİ: 1 ASKER KAÇIRILDI

Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, Diyarbakır-Bingöl karayolunun 70'inci kilometresindeki Ziyarat Köyü yakınlarında dün akşam yol kesen bir grup PKK'lının bir askeri kaçırdığını açıkladı.

Teröristlerin yol kesme bilgisinin alınmasıyla birlikte bölgeye güvenlik güçlerinin kısa sürede intikal ettiğini belirten Vali Toprak: “Terörist grup, hava değişimi alarak Erzurum'dan Gaziantep iline otobüs içerisinde seyahat etmekte olan bir askeri de yanlarına alarak kaçırmışlardır. Olayın haber alınmasına müteakip 1 kol taarruz helikopteri, 2 Jandarma Özel Harekât Timi, 5 Kobra zırhlı aracı ile 1 tank bölgeye ivedi bir şekilde sevk edilmiştir. Olayla ilgili operasyonel faaliyet başlamış olup gerekli tahkikat devam etmektedir” şeklinde konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın