KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Mayıs 2026 Cumartesi
°C

'PKK KAÇIRDI' DENİLEN DOKTOR: KAÇIRILMADIM İZNE ÇIKMIŞTIM

Genelkurmay Başkanlığı'nın PKK tarafından Van'dan 5 gün önce kaçırıldığı açıklanan Genel Cerrahi Uzmanı N.Ö. ortaya çıktı. Doktor, savcılığa verdiği ifadesinde kaçırılmadığını söyledi.

`PKK KAÇIRDI` DENİLEN DOKTOR: KAÇIRILMADIM İZNE ÇIKMIŞTIM
14 AĞUSTOS 2014 PERŞEMBE 09:49
0
3426
0
AA aa

Genelkurmay Başkanlığı'nın 8 Ağustos Pazartesi günü resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, özel bir hastanenin ortaklarından ve aynı hastanede görevli doktorun maddi menfaat temin etmek maksadıyla kaçırıldığını ve halen Başkale kırsalında tutulduğunu belirtti.

Kaçırılan doktorun kardeşinin GSM operatör şirketleri için bölgede '3G' kurulumu yaptığını, PKK mensupları tarafından faaliyette bulundukları alanlara '3G' sistemi kurulumu yapmaması konusunda tehdit edildiğinin ifade edildiği açıklamada, doktorun bu nedenle kaçırıldığının değerlendirildiği ve 1 milyon lira para istendiği kaydedilmişti.

Söz konusu doktor N.Ö. bugün sabah saatlerinde savcılığa giderek ifade verdi. Herhangi bir kaçırılma durumunun söz konusu olmadığını ifade eden N.Ö., "İki üç günlük izne ayrıldım. Herhangi bir kaçırılma durumu yok. Telefonumun şarjı bitmişti. Bana ulaşılamıyordu. Hakkımda haberleri görünce ben de gelip burada olduğumu söyledim." dedi.

Genelkurmay'ın niye böyle bir açıklama yaptığını bilmediğini belirten N.Ö., ısrarla kaçırılmadığını vurguladı.

Doktorun kaçırıldığı iddiaları üzerine  Bingöl Sağlık Gönüllüleri Derneği (BİNSADER) Başkanı Dt. Alper Karabağ, kaçırılma olayının bölgede çalışan diğer doktorlarının motivasyonunu kötü etkileyeceğini söylemiş ve kaygılarını dile getirerek doktorun serbest bırakılması çağrısında bulunmuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
15.05.2026
20:21
Bingöl`den
Bingöl'den '#temizekranhareketi' Çağrısı
Bingöl İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu, Türkiye genelinde eş zamanlı yapılan ortak açıklamayla televizyon ve dijital platformlardaki içeriklere tepki gösterdi. Platform, '#temizekranhareketi' etiketiyle başlatılan sosyal medya kampanyasına destek çağrısında bulundu.
14.05.2026
18:52
Bingöl Üniversitesi`nde Hotkat/Heftkat Böreği ve Bingöl Arı Poleni Projeleri Tanıtıldı
Bingöl Üniversitesi'nde Hotkat/Heftkat Böreği ve Bingöl Arı Poleni Projeleri Tanıtıldı
Bingöl Üniversitesi bünyesinde, 'Bingöl Mutfağına Özgü Heftkat/Parğaç Böreğinin Coğrafi İşaret Potansiyelinin Ortaya Konması ve Tescillenmesi' başlıklı proje kapsamında Bingöl Hotkat/Heftkat Böreği'nin coğrafi işaret sürecine ilişkin sunum ve duyusal analiz çalışmaları gerçekleştirildi.
14.05.2026
18:35
Bingöl Kent Konseyi Bünyesinde Engelli Meclisi Kuruldu
Bingöl Kent Konseyi Bünyesinde Engelli Meclisi Kuruldu
Bingöl'de katılımcı yönetişim anlayışının güçlendirilmesi ve engelli bireylerin yerel karar alma süreçlerine daha aktif katılım sağlaması amacıyla Bingöl Kent Konseyi bünyesinde Engelli Meclisi kuruldu.
14.05.2026
17:48
DEM Parti`den
DEM Parti'den 'Barış İçin Adım At' Yürüyüşü Çağrısı
DEM Parti Bingöl İl Başkanlığı, 'Barış İçin Adım At' temasıyla düzenlenecek yürüyüş için vatandaşlara çağrıda bulundu. DEM Parti Bingöl İl Başkanı Sedat Ormangören, 16 Mayıs 2026 Cumartesi günü gerçekleştirilecek programa tüm halkın davetli olduğunu söyledi.
14.05.2026
14:03
Dener, hem görevinden hem de partisinden istifa etti
Dener, hem görevinden hem de partisinden istifa etti
Yeniden Refah Partisi kontenjanından Genç Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Ecz. Ahmet Nuri Dener, Başkan Yardımcılığı görevinden ve Yeniden Refah Partisi üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.
14.05.2026
13:42
Bingöl`de KÖYDES Seçimi Tamamlandı!
Bingöl'de KÖYDES Seçimi Tamamlandı!
Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES) kapsamında Bingöl köylerine yönelik 2026 yılı yatırım bütçesini yönetecek isimler yapılan seçimle belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın