KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Mayıs 2026 Cuma
°C

Parkın eksiklikleri giderilmeli

Vatandaşlar, Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından 1992 yılında yapılan ve Bingöl'ün piknik alanlarından biri olan DSİ Parkı'ndaki eksikliklerin giderilmesini istiyor.

Parkın eksiklikleri giderilmeli
12 TEMMUZ 2012 PERŞEMBE 05:44
0
2218
1
AA aa

Bingöl'ün piknik alanlarının başında gelen DSİ Parkı'nda mescit, lavabo ve yol gibi eksiklikler vatandaşların dikkatlerinde kaçmadı.

Yaz aylarının gelmesiyle vatandaşlar haftasonları şehrin gürültüsünden kaçarak piknik alanlarına akın ediyorlar. Bingöllülerin tercihleri arasında ilk sıralarda yer alan DSİ Parkı'ndaki eksiklikler vatandaşların tepkisine neden oldu.

Parkın eksikliklerinin giderilmesi çağrısında bulunan vatandaşlar: “Bir piknik alanında olmazsa olmazlardan olan yol, lavabo ve mescit DSİ Parkı'nda yok. Piknik yapan insanlar bu eksikliklerden dolayı mağdur oluyor. Haftasonu şehrin gürültüsü ve stresinden uzaklaşmak isteyen insanların rahat bir piknik yapmaları sağlanabilir. Bingöllülerin rahatlıkla piknik yapabilecekleri pek fazla alanları yok. DSİ Parkı daha güzel ve nezih bir hal alması için yardım talep ediyoruz. Başta Bingöl Valiliği olmak üzere yetkililerden yardım istiyoruz” şeklinde konuştular.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Mehmet GÖK (@Misafir_8946)
12 Temmuz 2012 Perşembe 11:59
Haberiniz incelendi. ancak 2003 yılından beri DSİ parkı Gay-Göynük Sulama Birliğine devredilmiştir. İşletilmesi bakım onarımı ve elde edilen gelirin tamamı Sulama birliğine aittir. Bu haberin yeniden düzenlenip yazılmasında fayda vardır.
14.05.2026
18:52
Bingöl Üniversitesi`nde Hotkat/Heftkat Böreği ve Bingöl Arı Poleni Projeleri Tanıtıldı
Bingöl Üniversitesi'nde Hotkat/Heftkat Böreği ve Bingöl Arı Poleni Projeleri Tanıtıldı
Bingöl Üniversitesi bünyesinde, 'Bingöl Mutfağına Özgü Heftkat/Parğaç Böreğinin Coğrafi İşaret Potansiyelinin Ortaya Konması ve Tescillenmesi' başlıklı proje kapsamında Bingöl Hotkat/Heftkat Böreği'nin coğrafi işaret sürecine ilişkin sunum ve duyusal analiz çalışmaları gerçekleştirildi.
14.05.2026
18:35
Bingöl Kent Konseyi Bünyesinde Engelli Meclisi Kuruldu
Bingöl Kent Konseyi Bünyesinde Engelli Meclisi Kuruldu
Bingöl'de katılımcı yönetişim anlayışının güçlendirilmesi ve engelli bireylerin yerel karar alma süreçlerine daha aktif katılım sağlaması amacıyla Bingöl Kent Konseyi bünyesinde Engelli Meclisi kuruldu.
14.05.2026
17:48
DEM Parti`den
DEM Parti'den 'Barış İçin Adım At' Yürüyüşü Çağrısı
DEM Parti Bingöl İl Başkanlığı, 'Barış İçin Adım At' temasıyla düzenlenecek yürüyüş için vatandaşlara çağrıda bulundu. DEM Parti Bingöl İl Başkanı Sedat Ormangören, 16 Mayıs 2026 Cumartesi günü gerçekleştirilecek programa tüm halkın davetli olduğunu söyledi.
14.05.2026
14:03
Dener, hem görevinden hem de partisinden istifa etti
Dener, hem görevinden hem de partisinden istifa etti
Yeniden Refah Partisi kontenjanından Genç Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Ecz. Ahmet Nuri Dener, Başkan Yardımcılığı görevinden ve Yeniden Refah Partisi üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.
14.05.2026
13:42
Bingöl`de KÖYDES Seçimi Tamamlandı!
Bingöl'de KÖYDES Seçimi Tamamlandı!
Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES) kapsamında Bingöl köylerine yönelik 2026 yılı yatırım bütçesini yönetecek isimler yapılan seçimle belirlendi.
14.05.2026
13:24
Valilik emri yayımlandı! Bingöl`de Kaçak Yapılara Sıkı Denetim!
Valilik emri yayımlandı! Bingöl'de Kaçak Yapılara Sıkı Denetim!
Bingöl Valiliği, ruhsatsız ve ruhsata aykırı yapılaşmaların önlenmesine yönelik kapsamlı bir genel emir yayımladı. Bingöl Valisi Cahit Çelik imzasıyla yayımlanan '2026/1 Sayılı Genel Emir' kapsamında, özellikle köyler, yaylalar, meralar ve belediye sınırları dışındaki alanlarda kaçak yapılaşmaya karşı sıkı tedbirler alınacağı bildirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın