KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Temmuz 2026 Pazar
°C

Paris'te aşk başkadır!

Seda Sayan yeni sevgilisi türkücü Onur Şan ile tatilde..

Paris`te aşk başkadır!
17 OCAK 2008 PERŞEMBE 13:31
0
1259
0
AA aa
Seda Sayan'ın adı bir süredir türkücü Onur Şan ile anılıyordu.

Geçtiğimiz sabah Rumeli Hisarı'nda birlikte kahvaltı yaptıkları iddia edilen Seda Sayan ve Onur Şan, konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Aşk haberleri dedikodu olarak yer alırken Sayan, türkücüyle Paris'e gitti. Salı günü THY'ye ait uçakla Paris'e giden Seda Sayan ve Onur Şan, Cuma akşamı İstanbul'a dönecek.

Sayan'ın, bu kısa kaçamak için Kanal D'deki programı da 3 gün bantta yayınlanacak. Sanatçının Cuma günkü konuğu ise Onur Şan olacak.

Yani ikili Paris'teyken, hayranları onları ekranda birlikte izleyecek.

Bu ilişkide en çok dikkat çeken ise ikili arasındaki 21 yaş fark. Sayan 47, Onur Şan ise 26 yaşında...

Yakınlaşma 1 ay önce başladı

Seda Sayan ile Onur Şan yakınlaşması iddialara göre 1 ay önce başladı. Onur Şan bir ay önce Sayan'ın programına konuk olarak gitti.

Sayan'ın Tamer Karadağlı ile birlikte olduğu sanıldığı için bu ilişki gizli kaldı. Dedikodular genç türkücünün son 2 haftadır Sayan'ın jüri üyeliği yaptığı 'Hayalin İçin Söyle' programının kulisinden çıkmamasıyla alevlendi. Tarafların açıklama yapması için Paris yolculuğundan dönmeleri bekleniyor.

AİLEYE GİRDİ

Onur Şan, önceki hafta müstakbel kayınvalidesi Ayşe Gürsaçar'la Sayan'ı izledi.

Vatan
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.07.2026
17:07
BESOB Başkanı Kurtaran:
BESOB Başkanı Kurtaran: 'Bingöl'ün parası Bingöl'de kalsın'
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Mesut Kurtaran, kentte yaklaşık 130 şubesi bulunan ulusal zincir marketlerin yerel ekonomiyi olumsuz etkilediğini belirterek, 'Aylık milyarlarca lira Bingöl'den çıkıyor. Bu para Bingöl'de kalmalı.' dedi. Kurtaran, yerel esnafa da fiyat politikalarını gözden geçirme çağrısında bulundu.
11.07.2026
16:47
Bingöl`de bir haftada 21 şüpheli yakalandı, 4 kişi tutuklandı
Bingöl'de bir haftada 21 şüpheli yakalandı, 4 kişi tutuklandı
Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince son bir haftada gerçekleştirilen operasyonlarda 21 şüpheli yakalanırken, çeşitli suçlardan aranan 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
11.07.2026
15:39
MEB`de yönetici kadrolarına ek tazminat
MEB'de yönetici kadrolarına ek tazminat
Resmî Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Millî Eğitim Bakanlığı'nda yönetici kadrolarında görev yapan ve belirli hizmet süresini tamamlayan öğretmenlere ek özel hizmet tazminatı verilmesinin önü açıldı. Düzenleme, il milli eğitim müdür yardımcıları, ilçe milli eğitim müdürleri ve şube müdürlerini kapsıyor.
11.07.2026
02:25
Uzman erbaşlar ve kamu personel alımında yeni dönem
Uzman erbaşlar ve kamu personel alımında yeni dönem
Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren yeni düzenlemeyle uzman erbaşların sicil sistemi yeniden şekillendirilirken, bazı kamu kadrolarına 40 yaşına kadar personel alımının önü açıldı. Kanunda fiziki yeterlilik, sözlü sınav ve askerlik hizmetine ilişkin önemli değişiklikler de yer aldı.
10.07.2026
23:13
Kiğı`yı yasa boğan ölüm! Lise öğrencisi yaşamını yitirdi
Kiğı'yı yasa boğan ölüm! Lise öğrencisi yaşamını yitirdi
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde serinlemek için girdiği çayda boğulan 15 yaşındaki Ali Kemal Övet, yaşamını yitirdi. Olay ilçede büyük üzüntüye neden oldu.
10.07.2026
23:11
Bingöl Kent Konseyi İkinci Dönem Seçimi tamamlandı
Bingöl Kent Konseyi İkinci Dönem Seçimi tamamlandı
Bingöl Kent Konseyi 2. Dönem Seçimli Genel Kurulu'nda tek aday olarak seçime giren Yunus Kuyuldar, üyelerin oy birliğiyle Kent Konseyi Başkanlığına seçildi. Genel kurulda ayrıca 18 kişilik yeni Yürütme Kurulu da belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın