KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Mayıs 2026 Salı
°C

Pandemi Sürecinde Esnafın Elektriği Kesildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın Koronavirüs salgını süresince kimsenin elektriği kesilmeyecek demesine rağmen Bingöl'de elektrik borcu bulunan işletmelerin elektriği kesildi.

Pandemi Sürecinde Esnafın Elektriği Kesildi
10 HAZİRAN 2021 PERŞEMBE 16:43
3
1999
0
AA aa

Koronavirüs salgını süresince yaşadıkları mağduriyeti dile getiren esnaf, Bingöl'deki elektrik şirketinin bu uygulamasının yaşadıkları mağduriyeti daha da arttırdığını söyledi. Esnaf,  Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın Koronavirüs salgını süresince kimsenin elektriği kesilmeyecek demesine rağmen Bingöl'deki elektrik perakende şirketinin elektriklerini kestiklerini söyledi.

Şirketi adına kayıtlı olan bin 482 TL'lik fatura nedeniyle işletmesinin elektriğinin kesildiğini söyleyen esnaf, “Pandemi döneminde yaşadığımız zorluk malum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan ve hükümetimiz bu zor süreçte esnafa destek olmak amacıyla bir dizi adımlar attı. Sayın Cumhurbaşkanımızın faturasından dolayı kimsenin elektriği ve doğalgazı kesilmeyecek sözleri basına da yansıdı. Ama tüm bunlara rağmen Bingöl'deki elektrik şirketi borcundan dolayı elektrikleri kesiyor. Elektriği kesmeye gelen personele de kızamıyoruz veya suç bulamıyoruz çünkü onlarda şirketten gelen emirleri uyguluyor. Zaten mağdur olan esnafın daha fazla mağdur etmekten bir an önce vazgeçmeleri gerekiyor. Yasal süreç başlatması gereken şirket, elektriğimizi kesmeye çalışıyor. Bu uygulamadan bir an önce vazgeçmeleri gerekiyor. Yetkililerin sesimizi duymasını istiyoruz.” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
25.05.2026
16:37
‘Tosun Paşa` Rekor Fiyata Satıldı
'Tosun Paşa' Rekor Fiyata Satıldı
Kurban Bayramı öncesi Bingöl Canlı Hayvan Pazarı'nın en çok konuşulan kurbanlığı olan yaklaşık 1,5 tonluk 'Tosun Paşa', sıkı pazarlıkların ardından alıcısını buldu. Dev cüssesiyle vatandaşların ilgi odağı olan kurbanlık, pazarda günlerce konuşuldu.
25.05.2026
16:02
Kayalıklarda Mahsur Kalan 2 Kişi Kurtarıldı
Kayalıklarda Mahsur Kalan 2 Kişi Kurtarıldı
Bingöl merkez Kurudere Barajı çevresindeki kayalıklarda mahsur kalan iki vatandaş, AFAD, jandarma ve sağlık ekiplerinin koordineli müdahalesiyle bulundukları noktadan güvenli şekilde kurtarıldı.
24.05.2026
23:59
CHP Bingöl İl Teşkilatı Kimin Tarafında? Özel mi? Kılıçdaroğlu mu?
CHP Bingöl İl Teşkilatı Kimin Tarafında? Özel mi? Kılıçdaroğlu mu?
CHP'de mahkemenin verdiği 'mutlak butlan' kararı sonrası parti karıştı. Genel merkezde arbede ve polis müdahalesi yaşanırken, gözler şimdi il örgütlerine çevrildi. CHP Bingöl İl Başkanı Hasan Aktaş'ın açıklaması ise 'Bingöl teşkilatı hangi tarafta?' sorusunun yanıt niteliğinde oldu.
24.05.2026
21:58
Genç`te Yeni Bir Yaşam Alanı Yükseliyor
Genç'te Yeni Bir Yaşam Alanı Yükseliyor
Genç İlçe Belediyesi tarafından Kültür Mahallesi'nde yapımı sürdürülen park projesinde çalışmalar devam ediyor. Daha önce olumsuzluklarla anılan alanın, modern ve güvenli bir sosyal yaşam alanına dönüştürülmesi hedefleniyor.
24.05.2026
16:36
Bingöl`de Mezarlıklarda Bayram Mesaisi Tamamlandı
Bingöl'de Mezarlıklarda Bayram Mesaisi Tamamlandı
Bingöl Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi vatandaşların mezarlık ziyaretlerini daha temiz ve düzenli bir ortamda gerçekleştirebilmesi amacıyla şehir merkezindeki 10 mezarlıkta bakım, onarım ve çevre düzenleme çalışmalarını tamamladı.
24.05.2026
15:48
Bingöl`de 33 Şehit, 33`üncü Yıldönümünde Dualarla Anıldı
Bingöl'de 33 Şehit, 33'üncü Yıldönümünde Dualarla Anıldı
'Yıkıcıya, bölücüye, darbeciye asla fırsat vermeyeceğiz' diyen Bingöl Valisi Cahit Çelik; 'Devletimizce takip edilen kararlı politikalarla bir daha bu topraklarda terör belası yaşamayacak; binlerce yıl birlik ve beraberlik içinde, dostça ve kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın