KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Temmuz 2026 Perşembe
°C

Pandemi Sürecinde Esnafın Elektriği Kesildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın Koronavirüs salgını süresince kimsenin elektriği kesilmeyecek demesine rağmen Bingöl'de elektrik borcu bulunan işletmelerin elektriği kesildi.

Pandemi Sürecinde Esnafın Elektriği Kesildi
10 HAZİRAN 2021 PERŞEMBE 16:43
3
2138
0
AA aa

Koronavirüs salgını süresince yaşadıkları mağduriyeti dile getiren esnaf, Bingöl'deki elektrik şirketinin bu uygulamasının yaşadıkları mağduriyeti daha da arttırdığını söyledi. Esnaf,  Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın Koronavirüs salgını süresince kimsenin elektriği kesilmeyecek demesine rağmen Bingöl'deki elektrik perakende şirketinin elektriklerini kestiklerini söyledi.

Şirketi adına kayıtlı olan bin 482 TL'lik fatura nedeniyle işletmesinin elektriğinin kesildiğini söyleyen esnaf, “Pandemi döneminde yaşadığımız zorluk malum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan ve hükümetimiz bu zor süreçte esnafa destek olmak amacıyla bir dizi adımlar attı. Sayın Cumhurbaşkanımızın faturasından dolayı kimsenin elektriği ve doğalgazı kesilmeyecek sözleri basına da yansıdı. Ama tüm bunlara rağmen Bingöl'deki elektrik şirketi borcundan dolayı elektrikleri kesiyor. Elektriği kesmeye gelen personele de kızamıyoruz veya suç bulamıyoruz çünkü onlarda şirketten gelen emirleri uyguluyor. Zaten mağdur olan esnafın daha fazla mağdur etmekten bir an önce vazgeçmeleri gerekiyor. Yasal süreç başlatması gereken şirket, elektriğimizi kesmeye çalışıyor. Bu uygulamadan bir an önce vazgeçmeleri gerekiyor. Yetkililerin sesimizi duymasını istiyoruz.” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
22.07.2026
13:41
Bingöl`de Köy Yollarına Sıcak Ayar!
Bingöl'de Köy Yollarına Sıcak Ayar!
Vali Cahit Çelik'in incelediği yeni asfalt plenti, Ağustos ayının ilk haftasında üretime başlayacak. Saatte 160 ton üretim kapasitesine sahip tesisle birlikte Bingöl'de yıllık 100 ila 150 kilometre sıcak asfalt yapılması hedeflenirken, İl Özel İdaresi yol yapımında dışa bağımlılığını da tamamen sona erdirecek.
22.07.2026
13:04
Bingöl`de 30 kişiye iş fırsatı: Başvurular başladı
Bingöl'de 30 kişiye iş fırsatı: Başvurular başladı
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından yürütülecek İşgücü Uyum Programı kapsamında Orman İşletme Müdürlüğü ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğünde toplam 30 kişi istihdam edilecek. Başvurular 26 Temmuz'a kadar alınacak.
22.07.2026
02:18
Bir Saz, Bir Gurbet, Bir Ömür
Bir Saz, Bir Gurbet, Bir Ömür
Mehmet Boğatekin'in hikâyesi, Bingöl'de bir dut ağacının dallarında başlayan türkülerle, yıllar sonra ahırda gizlice çalınan bir sazın izinde gurbete uzanıyor. 40 yıl boyunca memleket hasretini türkülerine taşıyan Boğatekin, bugün kaybolma tehlikesiyle karşı karşıya olan Zazaca'nın ve kültürel hafızanın yaşatılması için ses veriyor.
22.07.2026
02:17
Bingöl`ün afet risk haritası yeniden şekilleniyor
Bingöl'ün afet risk haritası yeniden şekilleniyor
Bingöl'de 2027-2031 İl Afet Risk Azaltma Planı için hazırlıklar başladı. Vali Cahit Çelik, başta Yedisu fay segmenti olmak üzere kentin afet risklerine karşı daha dirençli hale getirilmesi için yapı stokunun güçlendirilmesi ve riskli yapıların dönüşümünün önemine dikkat çekti.
22.07.2026
02:16
Bingöl`de iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı
Bingöl'de iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı
Bingöl-Elâzığ karayolu Adliye karşısında iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
22.07.2026
02:15
Yeşilay Bingöl`den semt pazarlarında bağımlılıkla mücadele çalışması
Yeşilay Bingöl'den semt pazarlarında bağımlılıkla mücadele çalışması
Yeşilay Bingöl Şubesi, bağımlılıkla mücadele kapsamında semt pazarlarında vatandaşlarla bir araya gelerek farkındalık çalışması gerçekleştirdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın