KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Mayıs 2026 Cuma
°C

Pandemi Sürecinde Esnafın Elektriği Kesildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın Koronavirüs salgını süresince kimsenin elektriği kesilmeyecek demesine rağmen Bingöl'de elektrik borcu bulunan işletmelerin elektriği kesildi.

Pandemi Sürecinde Esnafın Elektriği Kesildi
10 HAZİRAN 2021 PERŞEMBE 16:43
3
1939
0
AA aa

Koronavirüs salgını süresince yaşadıkları mağduriyeti dile getiren esnaf, Bingöl'deki elektrik şirketinin bu uygulamasının yaşadıkları mağduriyeti daha da arttırdığını söyledi. Esnaf,  Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın Koronavirüs salgını süresince kimsenin elektriği kesilmeyecek demesine rağmen Bingöl'deki elektrik perakende şirketinin elektriklerini kestiklerini söyledi.

Şirketi adına kayıtlı olan bin 482 TL'lik fatura nedeniyle işletmesinin elektriğinin kesildiğini söyleyen esnaf, “Pandemi döneminde yaşadığımız zorluk malum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan ve hükümetimiz bu zor süreçte esnafa destek olmak amacıyla bir dizi adımlar attı. Sayın Cumhurbaşkanımızın faturasından dolayı kimsenin elektriği ve doğalgazı kesilmeyecek sözleri basına da yansıdı. Ama tüm bunlara rağmen Bingöl'deki elektrik şirketi borcundan dolayı elektrikleri kesiyor. Elektriği kesmeye gelen personele de kızamıyoruz veya suç bulamıyoruz çünkü onlarda şirketten gelen emirleri uyguluyor. Zaten mağdur olan esnafın daha fazla mağdur etmekten bir an önce vazgeçmeleri gerekiyor. Yasal süreç başlatması gereken şirket, elektriğimizi kesmeye çalışıyor. Bu uygulamadan bir an önce vazgeçmeleri gerekiyor. Yetkililerin sesimizi duymasını istiyoruz.” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
30.04.2026
18:29
Bingöl`e TÜBİTAK`ta Büyük Gurur! Matematikte Türkiye Birinciliği
Bingöl'e TÜBİTAK'ta Büyük Gurur! Matematikte Türkiye Birinciliği
TÜBİTAK'ın Ankara'da düzenlediği proje yarışmalarında Bingöl Yunus Emre Anadolu Lisesi, matematik alanında Türkiye birincisi oldu.
30.04.2026
17:39
Bingöl`de Gençlerden Üç Dilli Mevlid-i Nebi Programı
Bingöl'de Gençlerden Üç Dilli Mevlid-i Nebi Programı
Bingöl'de ÇEDES projesi kapsamında düzenlenen programda Mevlid-i Şerif, Türkçe, Kürtçe ve Zazaca okundu. Gençlerin performansı katılımcılardan yoğun ilgi gördü.
30.04.2026
17:21
Bal Üreticileri Birliği:
Bal Üreticileri Birliği: 'Bingöl Balı için tanıtım alanı ayrılmalı'
Bingöl Belediyesi'nin Kent Meydanı'ndaki iş yerlerini ihaleye çıkarma kararı sonrası, Bal Üreticileri Birliği'nden dikkat çeken bir talep geldi: 'Bingöl Balı için tanıtım alanı ayrılmalı.'
30.04.2026
16:52
Bingöl`de Böbrek Taşı Tedavisinde Yeni Dönem: Sevkler Azaldı
Bingöl'de Böbrek Taşı Tedavisinde Yeni Dönem: Sevkler Azaldı
Bingöl Devlet Hastanesi'nde uygulanan PNL yöntemiyle büyük böbrek taşları kapalı ameliyatla tedavi edilirken, il dışına sevk edilen hasta sayısında dikkat çekici düşüş yaşandı.
30.04.2026
12:48
Bingöl İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı! Bir Hafta Sürecek
Bingöl İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı! Bir Hafta Sürecek
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Bingöl genelinde gök gürültülü sağanak yağışların bir hafta boyunca etkili olacağını duyurdu. Yetkililer, sel, su baskını, yıldırım ve çığ riskine karşı vatandaşları uyardı.
30.04.2026
11:56
İsrail`den Sumud Filosu`na müdahale! Filo`da Bingöllü iki isim var
İsrail'den Sumud Filosu'na müdahale! Filo'da Bingöllü iki isim var
İsrail'in Gazze ablukasını kırmak ve buraya insani yardım götürmek üzere yola çıkan Küresel Sumud Filosu'na, İsrail donanması tarafından uluslararası sularda Yunanistan yakınlarında müdahale edildi. İsrail, 22 tekneye müdahale etti, 18 tekneyle iletişim kesildi. Sumud Filosu'ndan yapılan açıklamada 18 Türk aktivistin, İsrail askerleri tarafından alıkonulduğu açıklandı. Bunlardan ikisi Bingöllü…
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın