KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Ocak 2026 Cuma
°C

Özdemir'den atalay'a sert eleştiri

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Belediye Meclis Üyesi Mehmet Özdemir, Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay'a eleştirilerde bulundu.

Özdemir`den atalay`a sert eleştiri
26 KASIM 2010 CUMA 09:42
0
2885
0
AA aa

Bingöl'ün yıllardır çözülemeyen sorunu olan şehir çöplüğünün 8 yıllık iktidara rağmen çözülememesine anlam veremediğini belirten BDP Belediye Meclis Üyesi Mehmet Özdemir, Ulu Camii önünde bulunan üstü açık arkın pislik saçtığını dile getirdiği için Mimar Serdar Atalay'ın sorunu çözmek yerine kendisi hakkında suç duyurusunda bulunduğunu söyledi.

BDP Belediye Meclis Üyesi Özdemir, dün saat 12.30'da şehir çöplüğünde basın açıklaması yaptı.
Şehir çöplüğünü göstererek manzaranın Mimar Serdar Atalay'ın, ayıbı olduğunu savunan Özdemir, “Tüm Bingöl'ün çöpleri burada istiflenmiş. Dünyada bu pisliğin başka örnekleri yine Türkiye'de var, Ankara'da, İstanbul'da ve Bingöl'de var. Şehrin çöpü buraya yığılmış. Çöplükte yoksul vatandaşlar tarafından çöp toplanıyor. Hani siz yoksullara yardım ediyordunuz? Siz yoksullara yardım ediyordunuzsa insanların bu pisliğin içinde ne işleri var. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Lübnan'da adaletten hukuktan bahsediyordu. Önce adaleti hukuku Türkiye'de uygulasın, ondan sonra Lübnan'da Filistin'de Ve İsrail'den bahsetsin. Bingöl'ün eksiklerini her gün basına vererek gündeme getireceğiz, her gün versekte sorunlar bitmez. Çöplüğün çevresinde bulunan vatandaşlarımız kapılarını pencerelerini açamıyorlar” dedi.

Sorunları dile getirdiği için Başkan Atalay'ın kendisi hakkında suç duyurusunda bulunduğunu hatırlatan Özdemir, “Ulu Camii önünde bulunan üstü açık arkın pislik saçtığını dile getirdiğim için Mimar Serdar Atalay, sorunu çözmek yerine hakkımda suç duyurusunda bulundu. Ben sürekli sorunları dile getireceğim, bu suçsa Sayın Belediye Başkanı her gün beni şikâyet etsin. Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi'ndeki Sağlık Ocağının yapımı esnasında yapılan işçi barınağı yaklaşık 2 yıl önce yıkıldı ama molozu hala kaldırılamadı. Belediye kendi molozunu kaldıramıyor. Bu moloz vatandaşın olsaydı, belediye şimdiye kadar vatandaşa ceza yazmıştı” şeklinde konuştu.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
30.01.2026
03:29
Zirvede fırtına sürüyor! 12Bingölspor farkı açmanın peşinde
Zirvede fırtına sürüyor! 12Bingölspor farkı açmanın peşinde
TFF 3. Lig 2. Grup'ta liderliğini sürdüren 12Bingölspor, 19. hafta mücadelesinde grubun son sırasında yer alan Suvermez Kapadokyaspor'u Bingöl'de konuk edecek. Lider, bu karşılaşmadan da farklı bir galibiyetle ayrılarak puan ve averajını artırmayı hedefliyor.
30.01.2026
03:27
Meteoroloji`den Bingöl İçin Yoğun Kar Uyarısı
Meteoroloji'den Bingöl İçin Yoğun Kar Uyarısı
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Bingöl genelinde cuma günü itibariyle kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışının beklendiğini duyurarak, ulaşımda yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarıda bulundu.
30.01.2026
03:25
Kafe ve restoranlarda masa ve servis ücretleri kaldırıldı
Kafe ve restoranlarda masa ve servis ücretleri kaldırıldı
Ticaret Bakanlığı'nın restoran ve kafelerde servis ve kuver ücretini yasaklayan yönetmelik değişikliği Resmî Gazete'de yayımlandı.
30.01.2026
03:25
Bingöl`de hasta gencin imdadına helikopter ambulansla yetiştiler
Bingöl'de hasta gencin imdadına helikopter ambulansla yetiştiler
Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Konakbaşı mezrasında rahatsızlanan 21 yaşındaki genç, olumsuz hava ve yol şartları nedeniyle ambulans helikopterle Bingöl Devlet Hastanesi'ne ulaştırıldı.
30.01.2026
03:24
Taşeron Firmaların Kıdem Yüküne İlişkin Düzenleme Resmî Gazete`de Yayımlandı
Taşeron Firmaların Kıdem Yüküne İlişkin Düzenleme Resmî Gazete'de Yayımlandı
Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO), 696 sayılı KHK kapsamında kadroya alınan işçiler nedeniyle alt işveren firmalara yüklenen kıdem tazminatı rücu işlemlerinin kaldırılmasına yönelik yasal düzenlemenin Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdiğini açıkladı.
29.01.2026
16:51
Bingöl`de 20 Bin Su Sayacı Ücretsiz Değiştirilecek
Bingöl'de 20 Bin Su Sayacı Ücretsiz Değiştirilecek
Bingöl Belediyesi, ölçüm güvenilirliğini artırmak ve hatalı faturalandırmanın önüne geçmek amacıyla, kullanım süresi 10 yılını dolduran 20 bin su sayacını belediye bütçesinden karşılayarak ücretsiz olarak yenileyecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın