KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Mayıs 2026 Salı
°C

Özdemir'den atalay'a sert eleştiri

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Belediye Meclis Üyesi Mehmet Özdemir, Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay'a eleştirilerde bulundu.

Özdemir`den atalay`a sert eleştiri
26 KASIM 2010 CUMA 09:42
0
3029
0
AA aa

Bingöl'ün yıllardır çözülemeyen sorunu olan şehir çöplüğünün 8 yıllık iktidara rağmen çözülememesine anlam veremediğini belirten BDP Belediye Meclis Üyesi Mehmet Özdemir, Ulu Camii önünde bulunan üstü açık arkın pislik saçtığını dile getirdiği için Mimar Serdar Atalay'ın sorunu çözmek yerine kendisi hakkında suç duyurusunda bulunduğunu söyledi.

BDP Belediye Meclis Üyesi Özdemir, dün saat 12.30'da şehir çöplüğünde basın açıklaması yaptı.
Şehir çöplüğünü göstererek manzaranın Mimar Serdar Atalay'ın, ayıbı olduğunu savunan Özdemir, “Tüm Bingöl'ün çöpleri burada istiflenmiş. Dünyada bu pisliğin başka örnekleri yine Türkiye'de var, Ankara'da, İstanbul'da ve Bingöl'de var. Şehrin çöpü buraya yığılmış. Çöplükte yoksul vatandaşlar tarafından çöp toplanıyor. Hani siz yoksullara yardım ediyordunuz? Siz yoksullara yardım ediyordunuzsa insanların bu pisliğin içinde ne işleri var. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Lübnan'da adaletten hukuktan bahsediyordu. Önce adaleti hukuku Türkiye'de uygulasın, ondan sonra Lübnan'da Filistin'de Ve İsrail'den bahsetsin. Bingöl'ün eksiklerini her gün basına vererek gündeme getireceğiz, her gün versekte sorunlar bitmez. Çöplüğün çevresinde bulunan vatandaşlarımız kapılarını pencerelerini açamıyorlar” dedi.

Sorunları dile getirdiği için Başkan Atalay'ın kendisi hakkında suç duyurusunda bulunduğunu hatırlatan Özdemir, “Ulu Camii önünde bulunan üstü açık arkın pislik saçtığını dile getirdiğim için Mimar Serdar Atalay, sorunu çözmek yerine hakkımda suç duyurusunda bulundu. Ben sürekli sorunları dile getireceğim, bu suçsa Sayın Belediye Başkanı her gün beni şikâyet etsin. Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi'ndeki Sağlık Ocağının yapımı esnasında yapılan işçi barınağı yaklaşık 2 yıl önce yıkıldı ama molozu hala kaldırılamadı. Belediye kendi molozunu kaldıramıyor. Bu moloz vatandaşın olsaydı, belediye şimdiye kadar vatandaşa ceza yazmıştı” şeklinde konuştu.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
05.05.2026
14:54
Başkan Arıkan
Başkan Arıkan 'Bingöl'ümüze hayırlı olsun' diyerek duyurdu!
Seçim döneminde 'Vizyon Proje' olarak duyurduğu 'askeri alanın tahsisi' konusunda 'İmzaları attık, Bingöl'ümüze hayırlı olsun' diyerek müjdeyi veren Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, 350 dönümlük askeri alanın devir protokolünün imzalandığını duyurdu. Arıkan, yakın zamanda ihaleye çıkacak önemli projelerle ilgili de mesajlar verdi.
05.05.2026
14:42
Resmi Gazete`de yayımlandı! Araç bilgilerine erişim artık ücretli
Resmi Gazete'de yayımlandı! Araç bilgilerine erişim artık ücretli
Araç sahiplerini ilgilendiren yeni bir düzenleme yürürlüğe girdi. Noterlik Kanunu Yönetmeliğinde değişiklik Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, araç sorgulamalarında ücret ödenecek.
05.05.2026
14:37
Bingöl`de Şampiyon Sporcu, SSÇ Kapsamındaki Gençlerle Buluştu
Bingöl'de Şampiyon Sporcu, SSÇ Kapsamındaki Gençlerle Buluştu
Bingöl'de Denetimli Serbestlik Müdürlüğü gözetimindeki suça sürüklenen çocuklara yönelik düzenlenen söyleşide, milli atlet Yavuz Ağralı deneyimlerini paylaşarak gençlere rol model oldu.
05.05.2026
14:07
Bingöl`de Akıntıya Kapılan At Son Anda Kurtuldu
Bingöl'de Akıntıya Kapılan At Son Anda Kurtuldu
Karlıova'da etkili olan sağanak sonrası taşan Peri Suyu'na kapılan bir at, akıntıya karşı verdiği mücadeleyle kıyıya ulaşarak telef olmaktan kurtuldu. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
05.05.2026
00:52
Bingöl`de seyir halindeki kamyon alev alev yandı
Bingöl'de seyir halindeki kamyon alev alev yandı
İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına kısa sürede müdahale ederek kontrol altına aldı.
05.05.2026
00:51
Bingöl, Rafting Türkiye Şampiyonası`na Ev Sahipliği Yapacak
Bingöl, Rafting Türkiye Şampiyonası'na Ev Sahipliği Yapacak
Bingöl'ün Genç ilçesinde 6-10 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek Okul Sporları Rafting Türkiye Şampiyonası, Murat Nehri'nde gerçekleştirilecek yarışlarla sporseverleri buluşturacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın