KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Haziran 2026 Perşembe
°C

Otobüste Uyuşturucu Ele Geçirildi

Bingöl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince şehirler arası yolcu otobüslerine yönelik uygulamada 2 kilo 281 gram uyuşturucu madde ele geçirildiği bildirildi. Olayla ilgili bir kişi tutuklandı.

Otobüste Uyuşturucu Ele Geçirildi
14 OCAK 2022 CUMA 19:55
17
3405
0
AA aa

Bingöl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Bingöl'de uyuşturucu madde kullanan ve uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalarda, 12 Ocak 2022 günü şehirlerarası yolculuk yapan otobüs firmalarına yönelik yapılan uygulamada  2 kilo 281,71 gr esrar maddesi ele geçirildi.

Konuyla ilgili bir şüpheli şahsa “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak'' suçundan işlem yapıldığı, Bingöl Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edilen şahıs adli makamlarca tutuklandığı vurgulandı.

Bingöl Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada şu mesaja dikkat çekildi; “Bingöl Emniyet Müdürlüğümüz olarak vatandaşlarımızı uyuşturucu madde tacirlerinden uzak tutmak amacıyla gerek önleme çalışmalarımız, gerekse yakalama çalışmalarımız Bingöl halkının da desteği ile artarak ve kararlılıkla devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
03.06.2026
18:42
Bingöl Aşağıçarşı Yolu İhaleye Çıkıyor
Bingöl Aşağıçarşı Yolu İhaleye Çıkıyor
Bingöl Belediyesi, Aşağı Çarşı Yol Yapım Projesi için ihaleye çıkıyor. 4 kilometrelik güzergâhta yürütülecek çalışmalar kapsamında yol genişliği 18 metreye çıkarılacak, imar planına uygun acele kamulaştırma kararı doğrultusunda 10 mesken ve 28 ahır kaldırılacak. Projede ayrıca Hacı Rıza Camii bölgesine yaya merdivenleri ve yürüyüş yolu yapılacak.
03.06.2026
18:22
Tosun:
Tosun: 'Bingöl'ün Altındaki Güç, Bölgenin Geleceğini Değiştirebilir'
Bingöl ve çevresindeki jeotermal yatırımlara karşı başlayan direniş üzerine değerlendirmelerde bulunan Jeotermal Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Tosun, Bingöl'ün fay hatları üzerindeki konumunun yalnızca deprem riskiyle değil, aynı zamanda jeotermal potansiyeliyle de bilimsel olarak değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.
03.06.2026
18:12
A Milli Takım`a Dünya Kupası`nda Bingöl Balı Teklifi
A Milli Takım'a Dünya Kupası'nda Bingöl Balı Teklifi
Bingöl Balı Üreticileri Birliği, Dünya Kupası sürecinde A Milli Futbol Takımı'nın günlük enerji ihtiyacının karşılanmasına katkı sunmak amacıyla Türkiye Futbol Federasyonu'na Bingöl Balı desteği teklifinde bulundu.
03.06.2026
17:41
Bingöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi`nde İmplant Tedavisi Başladı
Bingöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde İmplant Tedavisi Başladı
Bingöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde implant tedavi hizmeti uygulanmaya başlandı. İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Samet Tatlı, yeni hizmetle vatandaşlara daha kapsamlı ve nitelikli sağlık hizmeti sunulacağını söyledi.
03.06.2026
03:36
30 yıllık hayal tehlikede! Başkan Özturan aday olmayacağını açıkladı
30 yıllık hayal tehlikede! Başkan Özturan aday olmayacağını açıkladı
30 yıl sonra profesyonel liglerde yeniden umut olan, şampiyonluklarla 2. Lig kapısını aralayan 12 Bingölspor'da tarihi bir kırılma yaşanıyor. Kulüp Başkanı Mehmet Engin Özturan'ın görevi bırakma kararı, sadece bir yönetim değişikliği değil; Bingöl futbolunun geleceğine ilişkin ciddi soru işaretlerini de beraberinde getirdi.
03.06.2026
00:20
Kiğı`da yol isyanı! Yürüyüşe hazırlanıyorlar!
Kiğı'da yol isyanı! Yürüyüşe hazırlanıyorlar!
Bingöl'ün kuzey ilçelerinde yıllardır çözülemeyen ulaşım sorunları yeniden gündemde. Kiğı-Bingöl yolu başta olmak üzere Yedisu ve Yayladere bağlantılarındaki yol problemleri, bölge halkının tepkisini her geçen gün artırırken vatandaşlar seslerini duyurmak için Karayolları Elâzığ 8. Bölge Müdürlüğü'ne kadar yürüyüş düzenlemeye hazırlanıyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın