KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Eylül 2024 Pazartesi
°C

Ösym'den kpss uyarısı

ÖSYM, 28 Kasım Pazar günü yapılacak Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girecek adaylara yeni uyarılarda bulundu.

Ösym`den kpss uyarısı
24 KASIM 2010 ÇARŞAMBA 09:00
0
1866
0
AA aa

Önümüzdeki pazar günü yapılacak olan KPSS'yle ilgili olarak ÖSYM yeni açıklamalarda bulundu. Buna göre ÖSYM, daha önce açıkladığı güvenlik kurallarını bu sınavda da uygulayacak.

Adayların sınava ilişkin duyuruları dikkatle okumalarının istendiği açıklamada, adaylardan sınava sade bir kıyafetle, yanlarında sadece Sınava Giriş ve Kimlik Belgesi, özel bir kimlik belgesi ile son altı ay içinde çekilmiş bir adet vesikalık fotoğraf ile gelmeleri istendi.

Adayların her türlü metal ve elektronik cihazla sınava gelmelerinin yasaklandığının hatırlatıldığı açıklamada, sınavda, adayın Sınava Giriş ve Kimlik Belgesine ilave olarak kimliğin tespit edilmesi amacıyla sadece nüfus cüzdanı ve pasaport, askerlik görevini ifa edenler için de askeri kimlik belgesi özel kimlik belgesi olarak kabul edileceği, bunlar dışında, sürücü belgesi de dahil, hiçbir kimlik belgesinin özel kimlik belgesi olarak kabul edilmeyeceği belirtildi.

Su yasağı kalktı
Temmuz 2010'da yapılan KPSS'de soruların sızdırıldığı gerekçesiyle olağanüstü tedbirler alan ve adaylara bundan önceki sınavlarda su ve şekerlemeyi de kendisi dağıtan ÖSYM, bu sınavda su yasağı uygulamasını kaldırdı. ÖSYM tarafından sınav esnasında adaylara su temin edilmeyeceğinden adayların içecekleri suyu "şeffaf şişede olmak" şartıyla kendilerinin getirebileceği ifade edildi
Sınava eski giriş belgesiyle girilecek
Adaylar, 28 Kasım Pazar günü yapılacak sınava, sınav tarihi olarak 26 Eylül 2010 tarihini gösteren Sınava giriş ve Kimlik Belgeleri ile girecekler.

Eski uyarılar geçerliliğini yitirdi
Adaylar 26 Eylül 2010 tarihini gösteren Sınava Giriş ve Kimlik Belgeleri ile girecekler ancak ÖSYM, adaylara gönderilmiş olan Sınava Giriş ve Kimlik Belgelerinin arka yüzündeki uyarı bilgilerinin, alınan güvenlik tedbirleri nedeniyle geçerliliğini yitirdiğini açıkladı.
Güvenlik tedbirleri kapsamında ya da her türlü diğer nedenlerle ÖSYM'ye iletilecek sağlık raporları için son başvuru tarihinin yarın mesai saati bitiminde sona ereceğinin belirtildiği açıklamada, “Bu tarihten sonra ÖSYM'ye erişecek raporlar değerlendirmeye alınmayacak” denildi.

Açıklamada, Sınava Giriş ve Kimlik Belgesi eline geçmeyen veya kaybeden adayların, bu hafta içinde ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticilikleri ile ÖSYM Bürolarından bu belgelerini ücretsiz olarak yeniden temin edebilecekleri ifade edildi
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
16.09.2024
18:16
Zazaca`ya ömür adayan İbrahim Bukan hayatını kaybetti
Zazaca'ya ömür adayan İbrahim Bukan hayatını kaybetti
Zaza Dili ve Edebiyatına sunduğu katkılarla ve bu yönde yaptığı çalışmalarla bilinen Zaza Dil Kültür ve Tarih Derneği Başkanı Araştırmacı-Yazar İbrahim Bukan, kısa süre önce yakalandığı amansız hastalığa yenilerek hayata gözlerini yumdu. Taziyesi, Bingöl merkez Hz. Ali Camii'nde kuruldu.
16.09.2024
16:26
YRP Genel Başkanı Erbakan Bingöl`e Geliyor
YRP Genel Başkanı Erbakan Bingöl'e Geliyor
Genç İlçesinde esnaf ziyaretinde bulunacak olan Erbakan, akabinde Parti İlçe Başkanlık binası önünde halka seslenecek. Sonraki durağı ise Sancak beldesi olacak.
16.09.2024
15:36
Zazalar ekran başına! Qal û Qelem bu akşam başlıyor
Zazalar ekran başına! Qal û Qelem bu akşam başlıyor
Sunuculuğunu Bingöl Üniversitesi akademisyenlerinden Murat Varol'un yaptığı, her bölümde klasik Zaza edebiyatı yazarlarından birinin hayat hikayesi ve Zazaca eserlerini konu alan Qal û Qelem (Söz ve Kalem) adlı Zazaca program 16 Eylül Pazartesi saat 22.40'da TRT Kurdî de izleyicisi ile buluşuyor.
16.09.2024
15:09
Bingöl Valisi Usta, asayiş verilerini açıkladı
Bingöl Valisi Usta, asayiş verilerini açıkladı
Bingöl'de 09-16 Eylül 2024 tarihleri arasında Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmaları paylaşan Vali Ahmet Hamdi Usta, 32 firarinin yakalandığını, aranan 398 şahıs tespit edilerek 3 gözaltı, 1️ tutuklama yapıldığını, ayrıca 81 bin kişi ve 15 bin aracın sorgulanıp yapılan gözaltı ve cezai işlemleri de aktardı.
16.09.2024
14:14
Bingöl`de bir belediye başkanı daha istifa etti!
Bingöl'de bir belediye başkanı daha istifa etti!
Partisine yönelik eleştirilerde bulunduğu açıklamasında; 'İlçe halkımızın bu konudaki talepleri ve bireysel olarak benim gördüğüm lüzum üzerine partiden istifa ederek, ilçe halkına daha iyi hizmet vermek amacıyla bağımsız olarak başkanlık görevime devam edeceğim' dedi.
16.09.2024
14:13
Damperi açık kamyon KGYS direğini devirdi
Damperi açık kamyon KGYS direğini devirdi
Bingöl'de damperi açık unutulan kamyon, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) direğini devirdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın