KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Kasım 2025 Cuma
°C

OSB'de aşılama çalışması başladı

Bingöl'de yaklaşık olarak bin kişinin istihdam edildiği Organize Sanayi Bölgesi'nde mobil ekiplerce yerinde aşı uygulamasına başlandı.

OSB`de aşılama çalışması başladı
18 HAZİRAN 2021 CUMA 15:37
1
1747
0
AA aa

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın “Üretimin devamlılığı ve güvenliği için Organize Sanayi Bölgelerinde mobil ekiplerimizce yerinde aşı uygulamasına başlıyoruz” açıklamasının ardından ülke genelinde olduğu gibi Bingöl'de İl Sağlık Müdürlüğü koordinesinde aşı uygulaması başladı. Bu kapsamda Genç Yolu üzerinde bulunan ve yaklaşık bin kişinin istihdam edildiği organize sanayi bölgesinde mobil ekiplerce yerinde aşı uygulaması bugün itibariyle başladı. İlk etapta 400 kişinin aşılamasının yapılacağı organize sanayi bölgesinde, önümüzdeki hafta içine kadar çalışmanın tamamlanmasının beklendiği öğrenildi. Sağlık Müdürlüğü'nce organize sanayi bölgesine gönderilen mobil ekipler, ilk olarak tekstil atölyelerinde aşılama çalışmalarına başladı.

İlk olarak 400 kişiyi aşılamayı hedeflediklerini belirten OSB Müdürü Nurullah Çiftçi, “Sağlık Bakanlığımızın ülkemiz genelinde sigortalı çalışanlara yönelik başlatmış olduğu aşılama çalışmaları kapsamında Organize Sanayi Bölgesi olarak aşılama çalışmalarını başlatmış bulunmaktayız. Sağlık İl Müdürlüğü ekiplerince bugün 400 aşı yapmayı planlıyoruz. Önümüzdeki hafta içinde de çalışan bin kişinin aşılama çalışmalarını tamamlamayı hedefliyoruz. Çalışanlarımızın daha sağlıklı ortamda çalışması adına ve salgının minimize edilmesi için aşılama çalışmalarına önem veriyoruz. Organize sanayi bölgesi olarak firmalarımızın aşı çalışmalarına katılmaları yönünde gerekli çalışmaları hassasiyetle yürütmekteyiz” dedi.

180 kişinin istihdam edildiği tekstil atölyesi Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Saban ise, “Yaklaşık 4 yıldır buradayız. Covid-19'dan dolayı yaklaşık 1,5 yıldır sıkıntılar çekiyoruz. Bugün sağlık müdürlüğünden geldiler, aşılamaya başladılar. İnşallah daha güzel günler göreceğiz” şeklinde konuştu.

Covid-19 sürecinin her alanda kendilerini etkilediğini anımsatan ve aşısını olan çalışan Esengül Yiğit, “1,5 yıldır yaşadığımız bu süreç gerçekten hepimizi manevi olarak çok etkiledi. Çalıştığımız ortam, ailemiz, çevremiz, çocuklarımızın eğitimi olsun her alanda etkiledi bizleri. Şuan aşı çalışmaları başladı. Tüm SSK'lı çalışanlar bu aşıdan yararlanıyor. Bu hepimiz için çok büyük bir nimet. Umarım herkes aşısını olur, bizler de bu Covid illetinden kurtulmuş oluruz. Ben de aşımı oldum. Hiçbir ağrı hissetmedim çok şükür. Bu şekilde hepimiz sağlıklı bir ortama kavuşmuş oluruz, bu maskelerden kurtulmuş oluruz” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
21.11.2025
13:33
Jandarma`dan Bingöl`de Suçla Mücadelede Kararlı Operasyon
Jandarma'dan Bingöl'de Suçla Mücadelede Kararlı Operasyon
Bir haftada 15 olaya müdahale edildi: Uyuşturucu madde ele geçirildi, 18 şüpheli yakalandı.
21.11.2025
12:53
Bingöl`de çatıdan düşen işçi hayatını kaybetti
Bingöl'de çatıdan düşen işçi hayatını kaybetti
Bingöl'de çalıştığı inşaatın çatısından düşen bir işçi, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
21.11.2025
12:52
İstanbul`da ‘Bingöl Tanıtım Günleri` organizasyonu
İstanbul'da 'Bingöl Tanıtım Günleri' organizasyonu
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta: 'Bingöl'ü Türkiye ve dünyaya birlikte tanıtacağız' dedi. Programa Cumhurbaşkanı Yardımcısı Dr. Cevdet Yılmaz başta olmak üzere milletvekilleri, iş insanları, bürokratlar ve İstanbul'da yaşayan Bingöllülerin katılması bekleniyor.
20.11.2025
17:41
Bingöl`de Öğretmenler Arası Satranç Turnuvası
Bingöl'de Öğretmenler Arası Satranç Turnuvası
24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen turnuvada öğretmenler kıyasıya mücadele etti.
20.11.2025
15:30
PFDK kararını açıkladı! 12Bingölspor ağır yara aldı
PFDK kararını açıkladı! 12Bingölspor ağır yara aldı
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), 20.11.2025 tarihli 30 sayılı toplantısında, Futbol Disiplin Talimatı'nın 57. maddesi kapsamında sevk edilen 3. Lig sporcularına ilişkin kararlarını açıkladı. 12Bingölspor'un cezası ağır oldu! En büyük cezayı ise 12 Ay ile Umut Dilek aldı.
20.11.2025
14:19
12 Bingölspor Başkanı Özturan`dan Birlik Çağrısı
12 Bingölspor Başkanı Özturan'dan Birlik Çağrısı
TFF'nin yürüttüğü bahis soruşturmasına ilişkin konuşan 12 Bingölspor Başkanı Mehmet Engin Özturan, camiaya 'yan yana durma' çağrısı yaparak hedeflerinin değişmediğini vurguladı: 'Bugün yaşanan hiçbir gelişme, yarın kuracağımız büyük hayallerin önüne geçemeyecektir. 12 Bingölspor'un hedefi her zaman şampiyonluktur.'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın