KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Mayıs 2026 Cumartesi
°C

Operasyon haklı ve meşrudur

Türk Sağlık-Sen Bingöl Şube Başkanı Kızılboğa; Haklı ve meşru bu operasyona destek vermek, Türk Milletinin her ferdinin üzerine düşen görevidir.

Operasyon haklı ve meşrudur
24 OCAK 2018 ÇARŞAMBA 22:30
1
2450
0
AA aa

Türk Sağlık-Sen Bingöl Şube Başkanı Salih Kızılboğa, Suriye'nin Afrin bölgesine yapılan ‘Zeytin Dalı' operasyonunun önemi dair açıklamalarda bulundu.

Kızılboğa, Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini, içerde ve dışarda terörle mücadele ettiğini anımsattı.

Ülkenin terör tehlikesini ortadan kaldırmak için bu operasyonu gerçekleştirdiğini belirten Kızılboğa; “İşte bu kurulan kirli oyunları bozmak, terörün ve teröristin yuvalandığı yerde başını ezmek ve milli güvenliğimize yönelen tehlikeleri bertaraf etmek için, Şanlı Türk Ordusu Afrin'e Zeytin Dalı Harekâtıyla bir operasyon düzenlemiştir.   Haklı ve meşru bu operasyona destek vermek, Türk Milletinin her ferdinin üzerine düşen görevidir. Türkiye; teröristlere operasyon yapınca, akıllarına barış gelen vatan hainlerine karşı da, bu bizim açık bir cevabımız olacaktır.  Biz Türk Sağlık-Sen olarak tüm varlığımız, ruhumuz ve dualarımızla Ordumuzun yanındayız. Ekmek kavgasının önüne Türkiye sevdasını koyanlar olarak,  her zaman ve şartta milletimizin ve devletimizin yanındayız.  Nereye diye sorunca Kızıl Elmaya, evdekilere mesajın ne sorusuna beklemesinler cevabı vererek, Türk Milletinin olması gerektiği istikameti net çizen yiğitlere minnettarız” dedi.

Kızılboğa; “Onlar vatan ve millet için canlarını hiçe sayarken, bize düşen görev onlara dua etmektir. Onlarında bizden beklediği budur. Allah Şanlı Türk Ordusunu Muzaffer kılsın. Vatan için gaza edenleri korusun. Şehadete şerbeti içen tüm Şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan Rahmet, Yüce Türk Milletine baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz. Onlar; seferle emrolunduklarını biliyorlar. Rabbim, zaferlerle müjdelesin” ifadelerini kullandı.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
15.05.2026
20:21
Bingöl`den
Bingöl'den '#temizekranhareketi' Çağrısı
Bingöl İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu, Türkiye genelinde eş zamanlı yapılan ortak açıklamayla televizyon ve dijital platformlardaki içeriklere tepki gösterdi. Platform, '#temizekranhareketi' etiketiyle başlatılan sosyal medya kampanyasına destek çağrısında bulundu.
14.05.2026
18:52
Bingöl Üniversitesi`nde Hotkat/Heftkat Böreği ve Bingöl Arı Poleni Projeleri Tanıtıldı
Bingöl Üniversitesi'nde Hotkat/Heftkat Böreği ve Bingöl Arı Poleni Projeleri Tanıtıldı
Bingöl Üniversitesi bünyesinde, 'Bingöl Mutfağına Özgü Heftkat/Parğaç Böreğinin Coğrafi İşaret Potansiyelinin Ortaya Konması ve Tescillenmesi' başlıklı proje kapsamında Bingöl Hotkat/Heftkat Böreği'nin coğrafi işaret sürecine ilişkin sunum ve duyusal analiz çalışmaları gerçekleştirildi.
14.05.2026
18:35
Bingöl Kent Konseyi Bünyesinde Engelli Meclisi Kuruldu
Bingöl Kent Konseyi Bünyesinde Engelli Meclisi Kuruldu
Bingöl'de katılımcı yönetişim anlayışının güçlendirilmesi ve engelli bireylerin yerel karar alma süreçlerine daha aktif katılım sağlaması amacıyla Bingöl Kent Konseyi bünyesinde Engelli Meclisi kuruldu.
14.05.2026
17:48
DEM Parti`den
DEM Parti'den 'Barış İçin Adım At' Yürüyüşü Çağrısı
DEM Parti Bingöl İl Başkanlığı, 'Barış İçin Adım At' temasıyla düzenlenecek yürüyüş için vatandaşlara çağrıda bulundu. DEM Parti Bingöl İl Başkanı Sedat Ormangören, 16 Mayıs 2026 Cumartesi günü gerçekleştirilecek programa tüm halkın davetli olduğunu söyledi.
14.05.2026
14:03
Dener, hem görevinden hem de partisinden istifa etti
Dener, hem görevinden hem de partisinden istifa etti
Yeniden Refah Partisi kontenjanından Genç Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Ecz. Ahmet Nuri Dener, Başkan Yardımcılığı görevinden ve Yeniden Refah Partisi üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.
14.05.2026
13:42
Bingöl`de KÖYDES Seçimi Tamamlandı!
Bingöl'de KÖYDES Seçimi Tamamlandı!
Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES) kapsamında Bingöl köylerine yönelik 2026 yılı yatırım bütçesini yönetecek isimler yapılan seçimle belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın