KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Şubat 2025 Salı
°C

Okullar 1 eylül'de hazır olacak

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Hansu, yaz tatili ile birlikte tadilata giren ve yeni yapılan okulların 1 Eylül itibari ile eğitim ve öğretime hazır olacağını söyledi.

Okullar 1 eylül`de hazır olacak
30 AĞUSTOS 2008 CUMARTESİ 10:45
0
1249
0
AA aa
Pazartesi günü başlayacak 2008–2009 Eğitim ve Öğretim Yılına hazır olduklarını söyleyen İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Hansu, yaz tatili ile birlikte başlayan okul boyama, araç gereç eksikliğinin giderilmesi, bahçe çalışmaları ve yapılan yeni okulların tamamlamasının 1 Eylül itibari ile biteceğini söyledi.

Eğitim yılının başlamasına az süre kala öğretmen kadrosundaki eksikler hakkında da bilgi verdi. Eylül'de yapılacak 10 bin kişilik öğretmen atamasında Bingöl'deki öğretmen eksikliğinin giderilmesi için bakanlıkla görüştüklerini söyledi. Eğitim yılına tamamen hazır olduklarını dile getiren Hansu, “Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan öğretmen atamalarından sonra boş kalan kadrolara Bingöl'den vekil öğretmen alacaklarını ve bu boş kalan okullara da vekil öğretmenlerle eğitime başlayacağız. Bu eğitim yılına bir önceki yıldan daha iyi başlayacağız. Her yıl eğitimdeki çıtamızı yükselteceğiz” diye konuştu.

 


YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
03.02.2025
22:43
Bingöl`ün Genç İlçesi`nde şap karantinası
Bingöl'ün Genç İlçesi'nde şap karantinası
Bingöl'ün Genç ilçesinde şap hastalığı nedeniyle 21 gün süreyle karantina uygulaması başlatıldığı bildirildi. İlçedeki veteriner hekim kontrolündeki kesimler hariç tüm hayvan hareketlerinin ikinci bir emre kadar durdurulduğu belirtildi.
03.02.2025
22:42
Bingöl`de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 zanlı tutuklandı
Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 zanlı tutuklandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 2 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.
03.02.2025
22:41
Bingöl`de gübre bayileri ve üreticileri denetlendi
Bingöl'de gübre bayileri ve üreticileri denetlendi
Bingöl'de ekipler tarafından gübre bayileri ve üreticileri denetlendi.
03.02.2025
22:40
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Aile hekimleri de randevu sistemine alındı
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Aile hekimleri de randevu sistemine alındı
Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sağlık sistemindeki yeni uygulamayla aile hekimlerinin de randevu sistemine alındığını belirtti.
03.02.2025
22:38
Kuzey ilçelerin ulaşım sorununa dikkat çekti!
Kuzey ilçelerin ulaşım sorununa dikkat çekti!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın yanıtlaması istemiyle Meclis Başkanlığı'na iki ayrı önerge veren Bingöl Milletvekili Hülakü; 'Bingöl'ün kuzey ilçeleri, yıllardır merkezi yönetim tarafından ihmal edilmekte, hizmet götürme yükümlülüğü göz ardı edilmektedir' dedi.
03.02.2025
01:44
Bingöl`de sürücüler en çok neden ceza yiyor?
Bingöl'de sürücüler en çok neden ceza yiyor?
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada kurallara uymayan 158 araç veya sürücüye ceza kesildi. Sürücülerin en çok ceza yediği ihlaller ise şöyle sıralandı;
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın