KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Temmuz 2026 Perşembe
°C

Okul basan 10 öğrenci, müdürün burnunu kırdı

Erzurum Atatürk Lisesi'nde sınıflarda karne dağıtılırken, okula gelen devamsızlıktan kalmış ya da disiplin cezası almış 10 öğrenci dehşet saçtı.

Okul basan 10 öğrenci, müdürün burnunu kırdı
19 HAZİRAN 2006 PAZARTESİ 17:27
0
1028
0
AA aa
Giriş camlarını kırdıkları okulun müdürü Metin Sezen'in de burnunu kıran saldırgan öğrenciler kaçtı. Kanlar içinde polis otosuyla hastaneye götürülen müdür Metin Sezen, öğrencilerden şikayetçi olmazken, konuyla ilgili açıklama yapmak istemedi.

Yoncalık semtindeki lisede yaşanan dehşeti duyan Milli Eğitim Müdürü Fevzi Budak, okul müdürü Metin Sezen'e geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Saldırıyı şiddetle kınayan Budak, “Karneden dolayı yapılan bu saldırıyı kınıyoruz. Okul müdürünü karşımda kan revan içinde görünce üzüldüm. Öğrenci karnesindeki zayıf ve devamsızlığını telafi eder, ama öğretmenine el kaldırıp ona vurmasının bir telafisi olamaz” diye konuştu.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, saldırgan öğrencilerin yakalanması için özel ekip oluşturdu. Bir okul yetkilisi, saat 10.00'da saldırıyı gerçekleştiren öğrencilerden birinin iki ay önce disiplin cezası alarak başka bir okula nakledilen A.Ç. olduğunu belirterek, şunları söyledi: “Diğer öğrenciler de devamsızlıktan dolayı okulda kalan veya uzaklaştırılan bazı sorunlu öğrencilerdi. Toplu halde okula gelen bu öğenciler, taşlarla okulun camlarını kırıp müdür beyin odasına girerek tekme tokat vurmaya başladı. Büyük bir paniğin yaşanmasına neden olan öğrenciler okuldan kaçmayı başardı.”

hürriyet
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
01.07.2026
12:17
Bingöl`den TÜBİTAK`ta Türkiye birinciliği
Bingöl'den TÜBİTAK'ta Türkiye birinciliği
TÜBİTAK 2204-C Lise Öğrencileri Kutup Araştırmaları Proje Yarışması Türkiye Finali'nde Bingöl'den katılan proje Türkiye birincisi oldu. Yapay zekâ ve insansız hava araçlarını kutup araştırmalarıyla buluşturan proje, öğrencilerine Türk Antarktika Bilim Seferi'ne katılma yolunu da açabilir.
01.07.2026
08:54
Çifte vatandaşlar için muafiyet yolda!
Çifte vatandaşlar için muafiyet yolda!
Yurt dışında yaşayan milyonlarca Türk vatandaşını ilgilendiren yeni yasa hazırlığı sürüyor. Düzenlemeyle, yaşadıkları ülkede askerlik yapan çifte vatandaşların Türkiye'deki yükümlülüğü kalkacak ve emekli aylığı kesintileri son bulacak.
01.07.2026
08:25
Bayırlı`da sulama krizi!
Bayırlı'da sulama krizi! 'Temmuz geldi, kanallar hâlâ açılmadı'
Bölgede meyve ağaçları, bağlar ve sebze bahçelerinin sulama suyuna ihtiyaç duyduğu bu dönemde yaşanan aksaklığa dikkat çeken köylüler, sulama kanalını kapatan kaya parçalarının iş makinesiyle kısa sürede kaldırılabileceğini ifade ederek yetkililere çağrıda bulundu.
01.07.2026
08:23
ApiTURroute ekibinden Bingöl Üniversitesi Arıcılık Merkezi`ne ziyaret
ApiTURroute ekibinden Bingöl Üniversitesi Arıcılık Merkezi'ne ziyaret
Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aslı Özkırım öncülüğündeki ApiTURroute ekibi, Bingöl Üniversitesi Arıcılık Araştırma Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyarette arıcılık ve apiturizmi alanında yürütülen çalışmalar ile olası iş birlikleri değerlendirildi.
01.07.2026
08:22
Bingöl`de aynı gün iki mevsim!
Bingöl'de aynı gün iki mevsim!
Bingöl'de objektiflere yansıyan ilginç görüntüler, kentin farklı rakımlarında aynı gün hem kışın hem de yazın yaşandığını ortaya koydu. Yüksek kesimlerde karla mücadele sürerken, daha alçak bölgelerde sıcaktan bunalan inekler su birikintisine girerek serinledi.
01.07.2026
08:20
Seyir halindeki tırın lastikleri alev aldı
Seyir halindeki tırın lastikleri alev aldı
Bingöl'ün Genç ilçesinde seyir halindeki tırın lastiklerinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın