KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Haziran 2026 Pazar
°C

Öğretmenlere chat yasağı geliyor

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin ÇELİK, bakanlık ve taşra teşkilatında çalışan yönetici ve personelin internet üzerinden chat'leşme (sanal sohbet) ve oyun oynamasının önlenmesini istedi.

Öğretmenlere chat yasağı geliyor
06 MAYIS 2006 CUMARTESİ 10:09
0
2436
0
AA aa
‘Bilişim ve teknoloji hizmetleri' konulu bir genelge yayınlayan Bakan ÇELİK, bilişim teknolojilerinden merkez ve taşra birimleriyle okullarda yönetim, eğitim ve öğretim hizmetleri için yararlanılmasının çok önemli olduğunu vurguladı. Bu teknolojilerin farklı ve yanlış amaçlarla kullanımının önlenmesinin lüzumlu olduğuna değinen Çelik, “Personelin gereksiz zaman kullanımına, iş veriminin düşmesine ve diğer bazı olumsuzluklara yol açtığı kanaati edinilen mesajlaşma programları mesai saatleri içinde hiçbir yönetici, öğretmen, personel tarafından resmî işler dışında kullanılmayacak, bilişim teknolojileri ve internetten resmî görevlere uygun olmayan yararlanmalar önlenecektir.” dedi.

Tüm il ve ilçe milli eğitim müdürlükleri ile okulların web sayfasının olmasını isteyen ÇELİK, okullara web hizmetinin bakanlıkça verilmesi çalışmalarının sürdürüldüğünü belirtti. ÇELİK, öncelikle okul müdürlüklerine, daha sonra da bütün yönetici, öğretmen ve diğer çalışanlara ‘meb.gov.tr' uzantılı e-posta adresi verileceğini duyurdu. Genelgede ayrıca, bakanlığın duyuru ve bilgilendirme hizmetlerinden yararlanmak için yönetici, öğretmen ve çalışanların mail adreslerinin bakanlığın web sayfasında açılan ekrana en geç 2006 Haziran ayı sonuna kadar girilmesi istendi.

HABER7
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
27.06.2026
20:40
Çotla Dağı`nda Festival Coşkusu Yaşanacak
Çotla Dağı'nda Festival Coşkusu Yaşanacak
Doğayla iç içe bir gün geçirmek isteyenler, 5 Temmuz Pazar günü Genç ilçesindeki Çotla Dağı'nda buluşacak. Zıkte SÜRKAP tarafından ilk kez düzenlenecek Çotla Festivali'nde konserlerden geleneksel oyunlara, yarışmalardan yöresel ikramlara kadar gün boyu birçok etkinlik gerçekleştirilecek.
27.06.2026
20:39
TİMBİR`de Yeni Dönem Heyecanı
TİMBİR'de Yeni Dönem Heyecanı
Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR), 2. Olağan Genel Kurulu Ankara'da gerçekleşti. Dr. Süleyman Basa'nın yeniden Genel Başkanlığa, Bingöl temsilcisi Hakim Bayraktar'ın da yönetim kuruluna seçildiği Genel Kurulda, TİMBİR'in yeni dönem yol haritası da belirlendi.
27.06.2026
20:38
Rektör Çelik, TÜBA Asli Üyesi Seçildi
Rektör Çelik, TÜBA Asli Üyesi Seçildi
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, Türkiye Bilimler Akademisi'nin (TÜBA) 63. Genel Kurulu'nda yapılan seçimlerde asli üyeliğe seçildi.
27.06.2026
20:36
Burkankulu`ndan `çekildi` iddialarına yanıt
Burkankulu'ndan 'çekildi' iddialarına yanıt
12 Bingölspor başkanlığına talip olduğunu açıklayan iş insanı Ahmet Burkankulu, kamuoyunda gündeme gelen 'adaylıktan çekildi' iddialarını yalanladı. Burkankulu, destek çalışmalarını sürdürdüğünü, yeterli desteğin sağlanması halinde ise başkan adaylığını resmen ilan edeceğini söyledi.
27.06.2026
20:36
Bingöl`e 13 hekim atanacak! 4 branşta bir ilk yaşanacak
Bingöl'e 13 hekim atanacak! 4 branşta bir ilk yaşanacak
Sağlık Bakanlığı'nın 129. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurası kapsamında Bingöl'e 11 uzman ve 2 pratisyen hekim atanacak. Yapılan atamalarla birlikte kentte ilk kez Çocuk Kardiyolojisi branşında uzman görev yapacak, üç ilçe de ilk kez yeni uzmanlık alanlarına kavuşacak.
27.06.2026
20:35
Bingöl Belediyesi`nden Orman Yangını Uyarısı
Bingöl Belediyesi'nden Orman Yangını Uyarısı
Bingöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, yaz sıcaklıklarıyla birlikte artan orman yangını riskine karşı vatandaşları uyardı. Açıklamada, küçük bir ihmalin büyük felaketlere yol açabileceği belirtilerek, yangınlara neden olanlar hakkında ağır yaptırımlar uygulandığı hatırlatıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın