KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Temmuz 2026 Cuma
°C

Öğrencilere en tatlı ikram

Kimse Yok Mu Derneği tarafından gönderilen 80 koli kurabiye Fatih İlköğretim Okulu ve Mustafa Kemal İlköğretim Okulu öğrencilerine dağıtıldı.

Öğrencilere en tatlı ikram
10 KASIM 2010 ÇARŞAMBA 08:47
4
3048
0
AA aa

Bütün dünyaya yaptığı yardımlarla adını dünyanın her köşesine güzelliklerle duyuran Kimse Yok Mu Derneği, daha önce olduğu gibi yardım elini bir kez daha Bingöl'e uzattı. Pek çok defa Bingöl'deki ihtiyaç sahipleri ailelere ve hastalara yardım elini uzatan Kimse Yok Mu Derneği, şimdi de Bingöllü öğrencilere yaklaşık bin 400 paket kurabiye gönderdi.

 Kimse Yok Mu Derneği'nin Bingöl temsilciliğini yapan Bingöl Gülderen Çalışanlar Derneği tarafından Bingöl'deki bin 400 öğrenciye kurabiye dağıtmaya başlandı. Mustafa Kemal İlköğretim Okulu ve Fatih İlköğretim Okulu öğrencilerine dağıtılmaya başlanan kurabiyeleri alan öğrenciler, Kimse Yok Mu Derneği ve Gülderen Çalışanlar Derneği'ne teşekkür etti.

Gülderen Çalışanlar Derneği Başkanı Ali Rıza Gengörü tarafından okul öğrencilerine dağıtımı yapılan kurabiyeleri teslim alan Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Müdürü Bahattin Gengörü, öğrencilere böylesi güzel bir ikramda bulunan her iki derneğe de teşekkür etti. Okulunun fakir bir mahallede olduğuna vurgu yapan Okul Müdürü Gengörü, öğrencileri sevindirmek kadar güzel bir duygu olmadığını söyledi.


Fatih İlköğretim Okulu Müdürü Naci Uzunyayla da Kimse Yok Mu ve Gülderen Çalışanlar Derneği'ne teşekkür ederek, bu güzel yardımın bütün kurumlara örnek olması temennisinde bulundu.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.07.2026
11:53
Zazaca`ya katkı sunan öğrencilere anlamlı teşekkür
Zazaca'ya katkı sunan öğrencilere anlamlı teşekkür
Genç ilçesinde Zazaca öğretmeni İsmail Yıldız öncülüğünde kurulan ve 'Tij' adlı kliple beğeni toplayan Grup Estare öğrencileri, Genç Murat Etüt Merkezi'nde düzenlenen programda ağırlandı. Öğrencilere Zazaca'nın yaşatılmasına sundukları katkılardan dolayı çeşitli hediyeler takdim edilirken, pasta kesilerek başarıları kutlandı.
10.07.2026
11:52
Bingöl`de 115 milyon liralık İŞGEM yatırımı için imzalar atıldı
Bingöl'de 115 milyon liralık İŞGEM yatırımı için imzalar atıldı
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın Çalışan ve Üreten Gençler Programı kapsamında Bingöl'de hayata geçirilecek İŞGEM 2. Etap Projesi için protokol imzalandı. Yaklaşık 115 milyon lira bütçeli projeyle kente 13 yeni üretim atölyesi kazandırılması ve istihdamın artırılması hedefleniyor.
09.07.2026
18:42
Yeşilay Bingöl`den çocuklara Bağımlılıkla Mücadele Odaklı Yaz Okulu
Yeşilay Bingöl'den çocuklara Bağımlılıkla Mücadele Odaklı Yaz Okulu
Yeşilay Bingöl Şubesi tarafından, Gençlik Merkezi iş birliğiyle 8-11 yaş grubundaki çocuklara yönelik düzenlenen 3 günlük yaz okulunda; spor, kültür, sanat ve eğitim etkinlikleriyle çocukların hem kişisel gelişimleri desteklendi hem de bağımlılıklara karşı farkındalık kazanmaları hedeflendi.
09.07.2026
18:26
Emiroğlu: Emekli de çiftçi de geçinemiyor
Emiroğlu: Emekli de çiftçi de geçinemiyor
HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Yunus Emiroğlu, Bingöl'de düzenlediği basın toplantısında ekonomi, emekli maaşları, tarım destekleri, engelli bireylerin yaşadığı sorunlar ve 'Terörsüz Türkiye' sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
09.07.2026
17:22
Tır ve otomobil çarpıştı: 2 yaralı
Tır ve otomobil çarpıştı: 2 yaralı
Bingöl'de tır ve otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
09.07.2026
12:58
Bingöl`de ikinci ürün mesaisi başladı
Bingöl'de ikinci ürün mesaisi başladı
Bingöl'ün Solhan ilçesinde ilk hasadı tamamlayan çiftçiler, ikinci ürün olarak silajlık mısır ekimi için tarlalarda hazırlıklara başladı. Üreticiler, verimli geçen sezonun ardından ikinci mahsulden de umutlu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın