KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Temmuz 2025 Cumartesi
°C

Öğrencilere en tatlı ikram

Kimse Yok Mu Derneği tarafından gönderilen 80 koli kurabiye Fatih İlköğretim Okulu ve Mustafa Kemal İlköğretim Okulu öğrencilerine dağıtıldı.

Öğrencilere en tatlı ikram
10 KASIM 2010 ÇARŞAMBA 08:47
4
2526
0
AA aa

Bütün dünyaya yaptığı yardımlarla adını dünyanın her köşesine güzelliklerle duyuran Kimse Yok Mu Derneği, daha önce olduğu gibi yardım elini bir kez daha Bingöl'e uzattı. Pek çok defa Bingöl'deki ihtiyaç sahipleri ailelere ve hastalara yardım elini uzatan Kimse Yok Mu Derneği, şimdi de Bingöllü öğrencilere yaklaşık bin 400 paket kurabiye gönderdi.

 Kimse Yok Mu Derneği'nin Bingöl temsilciliğini yapan Bingöl Gülderen Çalışanlar Derneği tarafından Bingöl'deki bin 400 öğrenciye kurabiye dağıtmaya başlandı. Mustafa Kemal İlköğretim Okulu ve Fatih İlköğretim Okulu öğrencilerine dağıtılmaya başlanan kurabiyeleri alan öğrenciler, Kimse Yok Mu Derneği ve Gülderen Çalışanlar Derneği'ne teşekkür etti.

Gülderen Çalışanlar Derneği Başkanı Ali Rıza Gengörü tarafından okul öğrencilerine dağıtımı yapılan kurabiyeleri teslim alan Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Müdürü Bahattin Gengörü, öğrencilere böylesi güzel bir ikramda bulunan her iki derneğe de teşekkür etti. Okulunun fakir bir mahallede olduğuna vurgu yapan Okul Müdürü Gengörü, öğrencileri sevindirmek kadar güzel bir duygu olmadığını söyledi.


Fatih İlköğretim Okulu Müdürü Naci Uzunyayla da Kimse Yok Mu ve Gülderen Çalışanlar Derneği'ne teşekkür ederek, bu güzel yardımın bütün kurumlara örnek olması temennisinde bulundu.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.07.2025
17:33
Bingöl Belediyesi`nden kent geneli ilaçlı mücadele
Bingöl Belediyesi'nden kent geneli ilaçlı mücadele
Bingöl Belediyesi, şehir genelinde haşereyle mücadele çalışmalarını yoğunlaştırdı. İlaçlama faaliyetleri, planlı bir şekilde tüm mahallelerde sürdürülüyor.
04.07.2025
16:55
Yılmaz ve Güneş ailelerinin acı günü!
Yılmaz ve Güneş ailelerinin acı günü!
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın yeğeni Şiyar Güneş, Ankara'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Güneş'in cenazesi, 5 Temmuz 2025 Cumartesi tarifeli uçakla Bingöl'e getirilecek.
04.07.2025
16:29
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Baraç`tan şok açıklama!
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Baraç'tan şok açıklama!
Bingöl'de kara paranın TOKİ ve diğer emlak sektörü üzerinden aklandığını savunan Nihat Baraç; 'Kendi şehrimizde yabancı olduk, yaşam artık lüks. Kara para aklayanlar için biz neden eziliyoruz? Devlet kurumlarının sessizliği halkta büyük hayal kırıklığı yaratıyor' dedi.
04.07.2025
16:10
Bingöl`de seyir halindeki tır alev topuna döndü
Bingöl'de seyir halindeki tır alev topuna döndü
Sürücünün inmesinin ardından bir anda alev topuna dönen tır, yanarak kullanılamaz hale geldi.
04.07.2025
15:08
Bingöl`de kamyonla uyuşturucu sevkiyatı! 49 kilo esrar ele geçirildi
Bingöl'de kamyonla uyuşturucu sevkiyatı! 49 kilo esrar ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda Bingöl'den Ankara'ya uyuşturucu taşıyan kamyonda 49 kilo 600 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.
04.07.2025
15:07
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli tutuklandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın