KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Haziran 2026 Pazartesi
°C

Öğrencilere en tatlı ikram

Kimse Yok Mu Derneği tarafından gönderilen 80 koli kurabiye Fatih İlköğretim Okulu ve Mustafa Kemal İlköğretim Okulu öğrencilerine dağıtıldı.

Öğrencilere en tatlı ikram
10 KASIM 2010 ÇARŞAMBA 08:47
4
3035
0
AA aa

Bütün dünyaya yaptığı yardımlarla adını dünyanın her köşesine güzelliklerle duyuran Kimse Yok Mu Derneği, daha önce olduğu gibi yardım elini bir kez daha Bingöl'e uzattı. Pek çok defa Bingöl'deki ihtiyaç sahipleri ailelere ve hastalara yardım elini uzatan Kimse Yok Mu Derneği, şimdi de Bingöllü öğrencilere yaklaşık bin 400 paket kurabiye gönderdi.

 Kimse Yok Mu Derneği'nin Bingöl temsilciliğini yapan Bingöl Gülderen Çalışanlar Derneği tarafından Bingöl'deki bin 400 öğrenciye kurabiye dağıtmaya başlandı. Mustafa Kemal İlköğretim Okulu ve Fatih İlköğretim Okulu öğrencilerine dağıtılmaya başlanan kurabiyeleri alan öğrenciler, Kimse Yok Mu Derneği ve Gülderen Çalışanlar Derneği'ne teşekkür etti.

Gülderen Çalışanlar Derneği Başkanı Ali Rıza Gengörü tarafından okul öğrencilerine dağıtımı yapılan kurabiyeleri teslim alan Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Müdürü Bahattin Gengörü, öğrencilere böylesi güzel bir ikramda bulunan her iki derneğe de teşekkür etti. Okulunun fakir bir mahallede olduğuna vurgu yapan Okul Müdürü Gengörü, öğrencileri sevindirmek kadar güzel bir duygu olmadığını söyledi.


Fatih İlköğretim Okulu Müdürü Naci Uzunyayla da Kimse Yok Mu ve Gülderen Çalışanlar Derneği'ne teşekkür ederek, bu güzel yardımın bütün kurumlara örnek olması temennisinde bulundu.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.06.2026
01:03
5 Ünlü Sanatçı, Efrayim Bebek İçin Bingöl`e Geliyor
5 Ünlü Sanatçı, Efrayim Bebek İçin Bingöl'e Geliyor
SMA Tip-1 hastası Efrayim Gökalp'in tedavisine destek olmak amacıyla anlamlı bir dayanışma organizasyonu düzenleniyor. Bir sinema filmi çekimi için Muş'ta bulunan 5 ünlü sanatçı, 30 Haziran Salı günü Bingöl'de vatandaşlarla buluşarak Efrayim bebeğe umut olacak.
29.06.2026
01:02
Bingöl`de sıcaklık alarmı!
Bingöl'de sıcaklık alarmı!
Meteoroloji'nin son tahminlerine göre Bingöl'de hava sıcaklıkları yeni haftayla birlikte yükselişe geçiyor. Salı gününden itibaren etkisini artıracak sıcak hava dalgasıyla birlikte kentte hafta sonuna doğru sıcaklığın 38 dereceye ulaşması bekleniyor.
29.06.2026
01:01
Bingöl`de Arazi Yangını Eve Sıçradı
Bingöl'de Arazi Yangını Eve Sıçradı
Bingöl merkeze bağlı Alatepe köyünde çıkan arazi yangını, rüzgârın etkisiyle büyüyerek müstakil bir eve sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınırken evde maddi hasar meydana geldi.
29.06.2026
00:58
GSB Bin 200 Sözleşmeli Antrenör Alacak! Bingöl`e 8 Kontenjan Ayrıldı
GSB Bin 200 Sözleşmeli Antrenör Alacak! Bingöl'e 8 Kontenjan Ayrıldı
Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2026 yılı personel alımı kapsamında Türkiye genelinde 1.200 sözleşmeli antrenör istihdam edecek. Bingöl'e ise 7 farklı branşta toplam 8 kontenjan ayrıldı. Başvurular 6-17 Temmuz tarihleri arasında elektronik ortamda yapılacak.
27.06.2026
20:40
Çotla Dağı`nda Festival Coşkusu Yaşanacak
Çotla Dağı'nda Festival Coşkusu Yaşanacak
Doğayla iç içe bir gün geçirmek isteyenler, 5 Temmuz Pazar günü Genç ilçesindeki Çotla Dağı'nda buluşacak. Zıkte SÜRKAP tarafından ilk kez düzenlenecek Çotla Festivali'nde konserlerden geleneksel oyunlara, yarışmalardan yöresel ikramlara kadar gün boyu birçok etkinlik gerçekleştirilecek.
27.06.2026
20:39
TİMBİR`de Yeni Dönem Heyecanı
TİMBİR'de Yeni Dönem Heyecanı
Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR), 2. Olağan Genel Kurulu Ankara'da gerçekleşti. Dr. Süleyman Basa'nın yeniden Genel Başkanlığa, Bingöl temsilcisi Hakim Bayraktar'ın da yönetim kuruluna seçildiği Genel Kurulda, TİMBİR'in yeni dönem yol haritası da belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın