KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Mart 2026 Pazar
°C

Öğrencilere eğitim semineri

Bingöl'ün Genç İlçe Devlet Hastanesi ilk ve orta öğretim okulları öğrencilerine yönelik ‘Hasta Hakları ve Ağız Sağlığı' konulu eğitim veriyor.

Öğrencilere eğitim semineri
14 EKİM 2010 PERŞEMBE 04:02
0
5746
0
AA aa

Genç Devlet Hastanesi'ndan Diş Doktoru Alişan Barca, Hasta Hakları İletişim Sorumlusu Sezgin Tirli ve Eğitim Koordinatörü Mehmet Ali Aydın tarafından ilçede bulunan ilk ve orta öğretim okulları öğrencilerine yönelik verilen eğitim seminerleri devam ediyor. Geçen hafta Genç İmam Hatip Lisesi'nde verilen eğitimin ardından dün de Genç Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi öğrencilerine eğitim verildi.

Genç Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Fatih Omurca, düzenledikleri bu eğitim seminerleri ile öğrencileri bilinçlendirdiklerini söyledi. Omurca, "Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın, sağlıklı ve haklarını bilen bilinçli bir birey olarak yetişmeleri amacıyla düzenlediğimiz bu etkinlikte öğrencilere ağız ve diş sağlığının önemi ve hasta hakları ile sorumluluklarını slaytlar eşliğinde anlatıyoruz. Bu eğitim seminerlerimiz devam edecektir. Yarıyıl tatilinin ardından da ilçemizde bulunan bütün okullarda diş taraması yapmayı planlıyoruz" dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
27.03.2026
19:42
Bingöl`de Trafik Güvenliği İçin Kritik Toplantı
Bingöl'de Trafik Güvenliği İçin Kritik Toplantı
Bingöl'de Vali Cahit Çelik başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda yeni trafik düzenlemeleri ele alındı. Artan kaza ve yaralanma sayıları dikkat çekerken, denetimlerin sıkılaştırılması ve sürücü hatalarının azaltılması hedefleniyor.
27.03.2026
17:17
Genç Devlet Hastanesi`ne BT Cihazı
Genç Devlet Hastanesi'ne BT Cihazı
Bingöl'ün Genç ilçesinde sağlık altyapısını güçlendirecek önemli bir adım atıldı. Genç Devlet Hastanesi'ne kurulan Bilgisayarlı Tomografi (BT) cihazı hizmete alınırken, il merkezine yapılan sevklerin azalması bekleniyor.
27.03.2026
17:05
Bingöl`de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 şüpheli yakalandı
Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 şüpheli yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 şüpheli yakalandı.
27.03.2026
17:03
Kiğılı öğrenciler kayak merkezinde doyasıya eğlendiler
Kiğılı öğrenciler kayak merkezinde doyasıya eğlendiler
Bingöl'de Kiğı Kaymakamlığı öncülüğünde düzenlenen etkinlikte öğrenciler, Hesarek Kayak Merkezi'nde doyasıya eğlendi.
27.03.2026
16:29
El Nino Alarmı! Yaz Sıcak ve Dengesiz Geçecek
El Nino Alarmı! Yaz Sıcak ve Dengesiz Geçecek
Türkiye bu yaz itibariyle 'yaramaz çocuk' lakaplı El Nino'nun etkisine giriyor. Uzmanlara göre bu aşırı sıcak hava döngüsü 1.2 2 yıl sürecek ve sıcakla birlikte dolu, fırtına, selleri getirecek. El Nino ile alışıla gelen yağış rejimini bozulurken, bildiğimiz mevsim döngüleri de altüst olacak. İklim Bilim uzmanının açıklamasına göre Pasifik kaynaklı El Nino, Türkiye'ye okyanus atmosferini taşıyacak.
26.03.2026
22:03
Feci kazada otomobil ters döndü: 7 yaralı
Feci kazada otomobil ters döndü: 7 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın