AK Parti Bingöl Kadın Kolları Başkanı Selma Dursun'un girişimleri sonucu, hayırsever bir iş adamı tarafından 6 köy okulunda eğitim gören öğrencilere karne hediyesi olarak gönderilen bot ve montlar, okul müdürlerine teslim edildi.
AK Parti Bingöl Kadın Kolları Başkanı Dursun, Özel Bir Umut, Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde düzenlenen programla, İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin ile birlikte öğrenciler için temin edilen bot ve montları okul müdürlerine teslim etti.
Burada açıklamada bulunan Dursun, hayırsever bir iş adamından temin edilen bot ve montlar, köy okullarında eğitim gören ve maddi durumu iyi olmayan öğrencilere karne hediyesi olarak verdiklerini söyledi.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığıyla öğrencilerin tespit edildiğini kaydeden Dursun, şunları söyledi: “Kadın kolları olarak yaptığımız çalışmalar sonucunda hayırsever bir iş adamından maddi durumu iyi olmayan, yardıma muhtaç 100 öğrenciye karne jesti yapmak istedik. Hayırsever bir iş adamımız öğrencilere böyle bir jest yaptığı için hem kendisine hem de bize destek olan İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin'e teşekkür ediyorum”