KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Mart 2025 Cumartesi
°C

Öğrenciler yararına kermes açıldı

Bingöl İli Tahsildeki Talebelere Yardım Derneği tarafından öğrenciler yararına sanat sokağında kermes açıldı.

Öğrenciler yararına kermes açıldı
19 MAYIS 2015 SALI 00:49
0
1396
0
AA aa

 Sanat Sokağında, öğrenciler yararına kermes düzenlendi. Yurt Müdürü Yaşar Turhan tarafından yapılan açıklamada, yiyecek, içecek ve el emeği ürünlerin satıldığı kermesin gelirlerinin Bahçelievler Öğrenci yurdu, Süleymaniye Üniversite Öğrenci Yurdu ve Saray Kız Öğrenci Yurdu'nda kalan 150 civarında öğrencilerin yararına yapıldığı kaydedildi.

150 civarında öğrencinin giderlerinin dernekleri tarafından karşılandığını belirten Yurt Müdürü Yaşar Turhan, “Bingöl ili tahsildeki talebelere yardım derneğinin açmış olduğu kermesimiz, derneğimize bağlı kız öğrenci yurdumuzda, üniversite öğrenci yurdumuzda, ortaöğretim yurdumuzda 150 civarında öğrencimiz barınmaktadır. Kermesimizin amacı, öğrencilerimizin ihtiyaçlarını temin etmek maksadıyla açılmıştır. Burada hanımların, hanım üyelerin el emeği göz nuru ile yapmış olduğu malzemeler, esnafın katkıları bulunmaktadır. Hepsine teşekkür ederiz. Şu anki durumda 8 gün devam edecektir. 18 ile 26 Mayıs arasında devam edecek” şeklinde konuştu.

Vatandaşları öğrenciler hayrına kermeslerine davet eden Turhan, “Kermesimizin hayırlı olmasını diliyoruz. Halkımızı davet ediyoruz, buyursun gelsinler. Buradan malzeme almak ve yiyecekleri satın almak sureti ile öğrencilerimize katkı sunabilirler. Bu alanda da hayırlı bir iş olacak inşaalah. Öğrencilerimizin yeme içme yatma gibi giderleri derneğimiz tarafından karşılanmaktadır. Kermes vasıtası ile ihtiyaçları karşılanmış olacak” dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
28.02.2025
19:58
Bingöl`de tıp fakültesi kurulması kararı YÖK`e sunuldu
Bingöl'de tıp fakültesi kurulması kararı YÖK'e sunuldu
Bingöl'de Tıp Fakültesi ile Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi kurulması yönünde önemli adımlar atıldığını belirten BİNSİDAP dönem sözcüsü Değişman; 'Yaşanan olumlu gelişmeleri memnuniyetle takip ediyoruz' dedi.
28.02.2025
19:31
Bingöl`de ‘Sivil Havacılık Güvenliği ve Sivil Havacılıkta Kariyer Yolculuğu` konferansı
Bingöl'de 'Sivil Havacılık Güvenliği ve Sivil Havacılıkta Kariyer Yolculuğu' konferansı
Yabancı dilin önemine dikkat çekilen konferansta, kariyer planlamasında önemli tavsiyeler paylaşıldı: 'Okumadan, çalışmadan, azim ve kararlılık göstermeden, sadece dua ederek başarıya ulaşamazsınız.' Konferansta, özel güvenlik personel alımlarında yakın gelecekte yaşanacak değişimin de sinyalleri aktarıldı.
28.02.2025
17:14
Bingöl taraftarının tribün yasağı kaldırıldı
Bingöl taraftarının tribün yasağı kaldırıldı
Pazar günü Şırnak Petrolspor ile deplasmanda karşılaşacak olan 12 Bingölspor'un taraftarına getirilen tribün yasağı, Bingöl Valiliği, milletvekilleri, kamu kurumları ve iki kulüp yönetiminin girişimiyle kaldırıldı.
28.02.2025
16:52
Havale ve EFT`de sistem değişiyor!
Havale ve EFT'de sistem değişiyor!
BDDK, dijital dolandırıcılığı önlemek için havale ve EFT işlemlerinde 'çift aşamalı doğrulama' sistemini devreye alıyor. 1 Mart itibarıyla bazı bankalarda başlayacak olan uygulama, SMS onayıyla ek güvenlik sağlayacak ve tüm bankalar için zorunlu hale gelecek.
28.02.2025
15:49
Bingöl`de pazarda hırsızlık yapan 5 şüpheli yakalandı
Bingöl'de pazarda hırsızlık yapan 5 şüpheli yakalandı
Bingöl'de semt pazarında yaşanan hırsızlık olayıyla ilgili 5 şüpheliyi yakalayan polis ekipleri, ele geçirilen ziynet eşyaları ve parayı sahibine teslim etti.
28.02.2025
15:44
Karlıovalı Şair Eroğlu`nun ilk şiir kitabı okuyucuyla buluştu
Karlıovalı Şair Eroğlu'nun ilk şiir kitabı okuyucuyla buluştu
Karlıova ilçesinde yaşayan 30 yaşındaki genç Şair Osman Eroğlu, bugüne kadar kaleme aldığı şiirlerini 'Çınaraltı Yağmurları' adıyla kitaplaştırdı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın