KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Ocak 2026 Pazar
°C

Öğrenci servisleri kontak kapattı!

Solhan'da Yenibaşak Yatılı Bölge Ortaokuluna öğrenci taşıyan servis şoförleri artan akaryakıt fiyatları ve zamlarına kısa bir süreliğine kontak katarak tepki gösterdi.

Öğrenci servisleri kontak kapattı!
14 OCAK 2022 CUMA 16:56
4
4161
2
AA aa

Bingöl'de okul servisi şoförleri artan akaryakıt fiyatlarını ve zamları protesto etti. Solhan ilçesine bağlı Yenibaşak Yatılı Bölge Ortaokuluna öğrenci taşıyan servis şoförleri artan akaryakıt fiyatları ve zamlara tepki gösterdi.

Öğrencilerin okul çıkış saatinde bir süreliğine kontak kapatan servis şoförleri, yaklaşık yirmi dakika araçlarını çalıştırmayarak akaryakıt fiyatlarına ve zamlara tepki gösterdi.

Öğrencileri mağdur etmemek adına kontak kapatma eylemlerini kısa tutuklarını söyleyen servis şoförleri; “Zararına çalışıyoruz, her geçen gün zararımız artıyor. Taşıma için sözleşme imzaladığımız zaman akaryakıt fiyatı neredeyse şimdiki fiyatların yarısı kadardı. Sadece akaryakıttaki zam değil yedek parça ve araç bakımlarında da fiyat artışı oldu. Bu duruma tepki göstermek adına çok kısa bir süreliğine kontak kapattık. Öğrencilerimizi sağ salim tekrardan evlerine taşıdık, bu konuda kimsenin şüphesi olmasın. Yetkililerin sesimizi duyması için bugün çok kısada sürse böyle bir şey yaptık. Bizim burada ki amacımız kesinlikle sesimizi duyurmaktı, yetkililerin bu konuda bize yardımcı olmasını ve çözüm üretmesini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88547)
15 Ocak 2022 Cumartesi 01:57
Siz servis sözleşmelerinde akaryakıtın yüzde 30 u geçmesi durumunda yakıt zammı fark eklenecektir yazdırmayı bilmiyormusunuz.açip internetten servis sözleşmelerine bakın en basit sözleşmelerde bile bu vardır.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88540)
14 Ocak 2022 Cuma 22:30
Ortaligi karistirmayin, oyunuzu verdiniz zaten neyin kontagi bu. Onca sene akpartinin ekmegini yediniz simdide kontak mi kapatiyorsunuz. Akparti sayesinde altimizda araba gorduk
18.01.2026
21:05
2B arazileri yeniden satışa çıkıyor
2B arazileri yeniden satışa çıkıyor
TBMM Bayındırlık ve İmar Komisyonunda kabul edilen kanun teklifi ile kamuoyunda 2B olarak bilinen arazilerin satış sürecinde başvuruyu kaçıranlar veya ödeme şartlarını süresinde yerine getiremeyenlere ek bir başvuru süresi geliyor. Teklife göre, taksitlerini ödeyemeyenler veya başvuruyu kaçıranlar, 31 Temmuz'a kadar yeniden başvurarak 2B arazileri üzerindeki taşınmazlarının tapusunu alabilecek.
17.01.2026
21:32
Bingöl`de otomobil domuz sürüsüne çarptı: 3 yaralı
Bingöl'de otomobil domuz sürüsüne çarptı: 3 yaralı
Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Güvenlik güçleri kazayla ilgili inceleme yaptı.
17.01.2026
21:23
Bingöl`de 14 aranan şahıs yakalandı
Bingöl'de 14 aranan şahıs yakalandı
Bingöl'de bir hafta içerisinde, hakkında arama kaydı bulunan 14 şüpheli yakalandı.
17.01.2026
21:11
Bingöl`de UMKE`den zorlu kış şartlarında hayat kurtaran müdahale
Bingöl'de UMKE'den zorlu kış şartlarında hayat kurtaran müdahale
Bingöl'de etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle kara yolu ulaşımının sağlanamadığı bölgede, UMKE ekipleri zorlu kış şartlarında bir hastaya ulaşarak sağlık ekiplerine teslim etti.
17.01.2026
20:52
Bingöl Hacılar`da Otobüs ile Tır Çarpıştı: 3 Yaralı
Bingöl Hacılar'da Otobüs ile Tır Çarpıştı: 3 Yaralı
Bingöl–Erzurum karayolu Hacılar Köyü mevkiinde otobüs ile tırın çarpışması sonucu yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Jandarma ekipleri olay yerinde inceleme yaparken yetkililer sürücüleri buzlanmaya karşı uyardı.
16.01.2026
16:16
İki Yıl Sonra Yeniden Yürüyor
İki Yıl Sonra Yeniden Yürüyor
Bingöl'de otoimmün miyelit hastalığına yakalanan 14 yaşındaki Aziz Enül, Elâzığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde 2 yıl süren yoğun tedavi ve rehabilitasyonun ardından destekli şekilde yürümeye başladı. Türkiye'de sadece birkaç vakada görülen bu nadir hastalık için gerçekleştirilen tedavi süreci başarıyla sonuçlandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın