KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Temmuz 2026 Pazartesi
°C

Öğrenci servisleri kontak kapattı!

Solhan'da Yenibaşak Yatılı Bölge Ortaokuluna öğrenci taşıyan servis şoförleri artan akaryakıt fiyatları ve zamlarına kısa bir süreliğine kontak katarak tepki gösterdi.

Öğrenci servisleri kontak kapattı!
14 OCAK 2022 CUMA 16:56
4
4564
2
AA aa

Bingöl'de okul servisi şoförleri artan akaryakıt fiyatlarını ve zamları protesto etti. Solhan ilçesine bağlı Yenibaşak Yatılı Bölge Ortaokuluna öğrenci taşıyan servis şoförleri artan akaryakıt fiyatları ve zamlara tepki gösterdi.

Öğrencilerin okul çıkış saatinde bir süreliğine kontak kapatan servis şoförleri, yaklaşık yirmi dakika araçlarını çalıştırmayarak akaryakıt fiyatlarına ve zamlara tepki gösterdi.

Öğrencileri mağdur etmemek adına kontak kapatma eylemlerini kısa tutuklarını söyleyen servis şoförleri; “Zararına çalışıyoruz, her geçen gün zararımız artıyor. Taşıma için sözleşme imzaladığımız zaman akaryakıt fiyatı neredeyse şimdiki fiyatların yarısı kadardı. Sadece akaryakıttaki zam değil yedek parça ve araç bakımlarında da fiyat artışı oldu. Bu duruma tepki göstermek adına çok kısa bir süreliğine kontak kapattık. Öğrencilerimizi sağ salim tekrardan evlerine taşıdık, bu konuda kimsenin şüphesi olmasın. Yetkililerin sesimizi duyması için bugün çok kısada sürse böyle bir şey yaptık. Bizim burada ki amacımız kesinlikle sesimizi duyurmaktı, yetkililerin bu konuda bize yardımcı olmasını ve çözüm üretmesini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88547)
15 Ocak 2022 Cumartesi 01:57
Siz servis sözleşmelerinde akaryakıtın yüzde 30 u geçmesi durumunda yakıt zammı fark eklenecektir yazdırmayı bilmiyormusunuz.açip internetten servis sözleşmelerine bakın en basit sözleşmelerde bile bu vardır.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88540)
14 Ocak 2022 Cuma 22:30
Ortaligi karistirmayin, oyunuzu verdiniz zaten neyin kontagi bu. Onca sene akpartinin ekmegini yediniz simdide kontak mi kapatiyorsunuz. Akparti sayesinde altimizda araba gorduk
13.07.2026
01:50
Bingöl`e Yeni Sosyal Hizmet Merkezi İçin İhaleye Çıkılıyor
Bingöl'e Yeni Sosyal Hizmet Merkezi İçin İhaleye Çıkılıyor
Bingöl'de Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde yapılacak Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü binası ve Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) binası için yapım ihalesi gerçekleştirilecek.
13.07.2026
01:49
Bingöl`deki Spor Tesislerinde Yangın Güvenliği Güçlendirilecek
Bingöl'deki Spor Tesislerinde Yangın Güvenliği Güçlendirilecek
Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, bağlı tesislerde yangın güvenliğinin güçlendirilmesi amacıyla yangın alarm sistemlerinin bakım, onarım ve kurulum işi için ihaleye çıkıyor.
13.07.2026
01:48
Solhan`daki GES Projesi Halkın Görüşüne Sunulacak
Solhan'daki GES Projesi Halkın Görüşüne Sunulacak
Bingöl'ün Solhan ilçesinde yapılması planlanan Kaynak Güneş Enerji Santrali (GES) ve Elektrik Depolama Tesisi projesi için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci kapsamında halkın katılımı toplantısı düzenlenecek.
13.07.2026
01:46
Ilıcalar Belediyesi çevre düzenlemesi için ihaleye çıkıyor
Ilıcalar Belediyesi çevre düzenlemesi için ihaleye çıkıyor
Ilıcalar Belde Belediyesi, taş duvar, kilitli parke, kamelya ve çevre düzenlemesini kapsayan yapım işi için 22 Temmuz'da ihaleye çıkacak. Çalışmaların 90 gün içinde tamamlanması planlanıyor.
12.07.2026
22:10
Bingöl`de maden faaliyetlerine tepki:
Bingöl'de maden faaliyetlerine tepki: 'Toprağımızı ve suyumuzu savunacağız'
Kiğı'da bir araya gelen çevre platformları ve sivil toplum kuruluşları, Bingöl'de yürütülen ve planlanan madencilik faaliyetlerine tepki gösterdi. Platform temsilcileri, doğa ve su kaynaklarının tehdit altında olduğunu savunarak hukuki mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.
12.07.2026
22:08
`Kürt böreğinin mucidi` Rengo Mehmet`in büstü doğduğu köyde açıldı
'Kürt böreğinin mucidi' Rengo Mehmet'in büstü doğduğu köyde açıldı
Kürt böreğinin mucidi olarak bilinen ve 'Rengo Mehmet' lakabıyla tanınan Mehmet Alkan'ın büstü, Bingöl'ün Kiğı ilçesine bağlı doğduğu Billice köyünde düzenlenen törenle açıldı. Programda katılımcılara Kürt böreği ikram edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın