KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Şubat 2025 Perşembe
°C

Ne gerekiyorsa yapılmalı

10 askerin şehit, 1’i İran uyruklu 5 sivilin hayatını kaybettiği, 20 vatandaşın da yaralandığı Şemdinli’deki terör saldırısına ilişkin açıklama yapan Alas; “Terörle mücadeleden ne gerekiyorsa yapılmalı, milli seferberlik ruhuyla bu musibet, bu melanet kökten, bitirilmelidir” dedi.

Ne gerekiyorsa yapılmalı
10 EKİM 2016 PAZARTESİ 20:53
0
1316
0
AA aa

Milliyetçi Harekât Partisi (MHP) Bingöl İl Başkanı Alas, Hakkâri'nin Şemdinli ilçesindeki Durak Jandarma Karakolu'na yapılan terör saldırısıyla ilgili yazılı basın açıklaması yaptı.

“Terörle mücadeleden ne gerekiyorsa yapılmalı” diyen Alas; “Milli seferberlik ruhuyla bu musibet, bu melanet kökten,  bitirilmelidir. Daha büyük bir felaket yaşamadan, kayıp bir vatan, kararmış bir istiklal ve istikballe karşılaşmadan artık herkes aklını başına almalıdır" dedi.

FETÖ örgütüne yapılanların aynısının PKK'ya da yapılması gerektiğini ifade eden Alas; “Teröre yardım eden yataklık eden ve maddi katkı sağlayan kim varsa bir an evvel adalete tesliminin sağlanması gerekliliği zorunlu olmuştur. Devletimizi idare edenler maalesef  her sabah ve her akşam hain FETÖ ve yandaşlarına karşı  dururlarken  ne olur meclisteki hainlere de karşı dursanız meclisten temizlenseniz. Ne olur Türk askerine kandile yürü deseniz. Her gün onlarca şehit gelince bu milletin artık tahammül sınırları aşmıştır. Hain FETÖ'ye karşı dimdik dururken neden ve niçin bu bölücü terör örgütüne karşıda dik durmuyor. Yeter artık bu kanın durması gerekiyor. Hükümet üzerine düşeni yapmalıdır. Terör belasını ülke gündeminde çıkarmalıdır. Başımızda bulunan hükümet bir an evvel milletimizi huzurlu bir ortama kavuşturması için ne gerekiyorsa yapmalıdır” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
13.02.2025
12:05
Bingöl`de deprem! Merkez üssü Adaklı
Bingöl'de deprem! Merkez üssü Adaklı
Bingöl, bugün saat 11.53'te merkez üssü Adaklı İlçesi olan 3,4 büyüklüğündeki depremle sarsıldı.
13.02.2025
11:17
Türkiye Adalet Akademisi Kanunu Teklifi, TBMM Genel Kurulu`nda
Türkiye Adalet Akademisi Kanunu Teklifi, TBMM Genel Kurulu'nda
TBMM Genel Kurulu'nda, Türkiye Adalet Akademisi Kanunu Teklifi'nin 7 maddesi daha kabul edildi. Buna göre; meslekte fiilen 8 yılını tamamlamış hâkim ve savcılar, öğretim görevlisi olarak görev yapmak üzere Adalet Bakanı tarafından Akademiye atanabilecek veya görevlendirilebilecek.
13.02.2025
10:45
Bingöl`de 99 köy yoluna kar engeli
Bingöl'de 99 köy yoluna kar engeli
Bingöl'de etkisini gösteren karla birlikte İl Özel İdaresi ekipleri de köy yollarında karla mücadele için seferber oldu. 54 araçla karla mücadelenin kesintisiz süreceğini belirten Genel Sekreter Enes Üçgül, vatandaşlardan da olumsuz hava koşulları nedeniyle dikkatli olmalarını istedi.
13.02.2025
00:15
Bingöl`de uyuşturucu madde ele geçirildi
Bingöl'de uyuşturucu madde ele geçirildi
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada, esrar maddesi ele geçirildi. Yaşı küçük olduğu için hakkında 'Suça Sürüklenen Çocuk' sıfatıyla adli işlem yapıldığı belirtildi.
12.02.2025
23:56
Bingöl`de eğitime bir günlük kar tatili
Bingöl'de eğitime bir günlük kar tatili
Bingöl Valiliği, Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü'nün yoğun kar uyarısı nedeniyle 13 Şubat Perşembe günü Bingöl genelindeki tüm okullarda eğitime bir günlük ara verildiğini duyurdu.
12.02.2025
16:03
Bingöl`de özel termal tesisin erkek havuzu kapatıldı
Bingöl'de özel termal tesisin erkek havuzu kapatıldı
İki numunesi olumsuz çıkan havuz, üçün numunenin de olumsuz çıkması üzerine 15 gün süreyle kapatıldı. Önümüzdeki günlerde yeniden numune alınacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın