KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Ağustos 2026 Cumartesi
°C

Muhtar Aydın: 'Deprem riskine karşı atılan her adımın destekçiyiz'

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan'ı ziyaret eden Muhtar Abdulkadir Aydın, deprem riskine karşı yürütülen çalışmaları desteklediklerini ve tedbir noktasında sorumluluk almaya hazır olduklarını söyledi.

Muhtar Aydın:
30 EKİM 2024 ÇARŞAMBA 17:50
8
2574
4
AA aa

Bingöl merkez Bilaloğlu Köyü Muhtarı ve AK Parti Eski İl Genel Meclis Üyesi Abdülkadir Aydın, Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan'ı makamında ziyaret etti.  Aydın, Başkan Arıkan'ın belediye hizmetlerine dair bilgi paylaşımında bulunduğu ziyarette özellikle Bingöl'ün depreme dirençli hale getirilmesi yönündeki çalışmaları takdirle karşıladığını belirtti.

“ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA HAZIR”

Bingöl Belediyesi'nce deprem riskine karşı alınan tedbirlerden bahseden ve hassasiyetle çalıştıklarını kaydeden Başkan Arıkan'ın önemli konulara temas ettiğini ve bunun tüm kamuoyu tarafından desteklenmesinin şehrin yararına olacağını dile getiren Muhtar Abdülkadir Aydın;

“Bingöl Online ‘Basın Atölyesi' programına konuk olan Sayın Valimiz Ahmet Hamdi Usta ve Bingöl Belediye Başkanımız Sayın Erdal Arıkan'ın aktardığı önemli bilgileri can kulağıyla dinledik. Hem atılan adımları öğrendik hem de bazı doğru sandığımız yanlışların farkına vardık. Bugün Sayın Başkanımızın ağzından bir kez daha diğer bazı detaylarıyla dinlemek tedbir konusundaki umudumuzu bir nebze daha olsun arttırdı. Bingöl'ün deprem riskinin büyüklüğü ve zaman daralması artık her uzmanın ağzında olan değişmez cümleler. Toplum olarak depreme hazırlanmamız hayati önem taşıyor. Sayın Başkanımızın bahsettiği hazırlıkların da kısa sürede tamamlanmasını ümit ediyor, hem birey hem de muhtarlık müessesesi olarak atılan adımları destekliyoruz. Bizlere düşen her türlü sorumluluğu almaya hazır olduğumuzu ve elimizi taşın altına koymaktan kaçınmayacağımızı da ifade etmek istiyorum. Rabbim memleketimizi her türlü afetten korusun, bu afete karşı yürütülen çalışmalar için tüm idarelerimize güç kuvvet versin” diye konuştu.

Başkan Arıkan, ziyaretinden, hassasiyetinden ve duyarlılığından ötürü Muhtar Aydın'a teşekkür etti.

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_112250)
02 Kasım 2024 Cumartesi 10:48
Hafif/Ağır çelik yapılar gerçek ve tek çözüm. Öyle yada böyle şiddetine göre depremler arkasında mutlaka hasar bırakır. Önemli olan o hasarlı yapılardan yara almadan dışarıya çıkabilmek. Betonerme yapılara kıyasla daha sağlam, uzun ömürlü, daha fazla konfor, düşük kurulum zamanı ve kolaylıkla dönüştürülebilir yapıları Hafif Çelik yapıları tercih etmemiz gerekiyor. Aynı şekilde kurumsal yapılar ve sanayii tesislerinde de Hafif veya Ağır çelik yapılar ülke ekonomisinin her şartta devamlılığını sağlar. Sevgili Bingöllü hemşerim yüzler
Misafir Kullanıcı (@Misafir_112240)
01 Kasım 2024 Cuma 11:34
sayın muhtar kendi köyünüzden başlayın isterseniz köyünüzde 4 katlı 5 katlı binalar yapılıyor. zemin etüdü yapılmadan
Misafir Kullanıcı (@Misafir_112233)
31 Ekim 2024 Perşembe 11:17
yav artık koyun elinizi şu taşın altına. Hem ziyaret, demeç ve sohbet. Somut olarak belediye ne yapıyor mesela?Örneğin 2023 depreminden diğer illerin belediyelerine bakıp ne ders çıkarmış? Ben söyleyeyim, deprem olur, herkes kendi derdine düşer. Kurumlar dünyada ilk kez oluyormuş gibi davranır.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_112228)
30 Ekim 2024 Çarşamba 18:40
Karayolları nın yaptığı örnek asfaltın devamı köprü kısmını yap.
14.08.2026
02:27
Yeni hastaneye 617 metrelik altyapı
Yeni hastaneye 617 metrelik altyapı
Bingöl Belediyesi, 500 yataklı yeni devlet hastanesinin kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarını tamamladı. Hastane yerleşkesine toplam 617 metrelik altyapı hattı döşendi.
14.08.2026
02:26
Bingöl`de yerel basına İŞKUR`dan 9 aya kadar istihdam desteği
Bingöl'de yerel basına İŞKUR'dan 9 aya kadar istihdam desteği
Bingöl'de basın sektörüne İŞKUR'dan 9 aya kadar destek sağlanırken, program sonrasında en az 9 ay da istihdam şartı getirildi.
14.08.2026
02:25
Kadim Aşiretler Federasyonu`ndan çerçeve yasasına destek açıklaması
Kadim Aşiretler Federasyonu'ndan çerçeve yasasına destek açıklaması
Kadim Aşiretler Federasyonu Bingöl İl Temsilcisi Erkan İŞERİ 'Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun Teklifi'ni olumlu, stratejik ve hayırlı bir adım olarak gördüklerini açıkladılar.
13.08.2026
10:43
Bingöl`de nesli tehlike altındaki su samurları görüntülendi
Bingöl'de nesli tehlike altındaki su samurları görüntülendi
Göynük Çayı'nda görülen iki su samuru, dron kamerasına yansıdı. IUCN'nin 'nesli tükenme tehlikesine yakın' kategorisinde yer alan türün görüntülenmesi, bölgedeki doğal yaşam açısından dikkat çekici bir gelişme olarak değerlendirildi.
13.08.2026
10:17
Motorinde ÖTV sıfırlandı: Akaryakıtta indirim beklentisi
Motorinde ÖTV sıfırlandı: Akaryakıtta indirim beklentisi
Resmî Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile motorinden alınan ÖTV ağustos ayının kalan dönemi için sıfırlandı. Düzenlemenin pompaya yansıması halinde litre fiyatında yaklaşık 9,25-9,30 lira arasında indirim oluşabileceği belirtiliyor. Sonraki aylarda ise yıl sonuna kadar her ay 3'er lira artırılarak belirlenecek.
13.08.2026
10:01
Yedisu hattı için dikkat çeken araştırma: Fayın altında iki magma sistemi
Yedisu hattı için dikkat çeken araştırma: Fayın altında iki magma sistemi
Uluslararası bilim insanlarının yürüttüğü araştırmada, Erzincan Havzası ile Bingöl'ün Yedisu ilçesini kapsayan Karlıova Üçlü Eklem bölgesinin altında iki ayrı sığ magma rezervuarı tespit edildi. Çalışma, deprem ve volkanik risklere ilişkin önemli veriler ortaya koydu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın