KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
03 Temmuz 2026 Cuma
°C

Müftü'den başkan atalay'a veda ziyareti

Batman'a atanan Bingöl İl Müftüsü Hasan Çağlar, veda ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Serdar Atalay'ı makamında ziyaret etti.

Müftü`den başkan atalay`a veda ziyareti
01 ŞUBAT 2011 SALI 08:45
0
2163
0
AA aa

Veda ziyaretinde bir açıklama yapan Müftü Hasan Çağlar, 4 yıl Bingöl'de görev yaptığını ve bu süre içinde Bingöl için en iyisini yapmaya gayret ettiğini söyledi. Görev yaptığı süre içerisinde bütün kurum amirleri ile koordineli bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Çağlar, dini çalışmalarda herkesin kendisine yardımcı olduğunu dile getirdi. 

Çağlar, "Bingöl'de 4 yıldır yürüttüğüm görevim sona erdi. Batman İl Müftülüğü 'ne atandım. İnşallah perşembe günü Batman'da ilk görevimize başlamak üzere Bingöl'den ayrılacağız. Bingöl'ü çok sevdik. Dindar ve hayırsever bir yer. Buranın örfünü, mezhebini, yapısını, geleneğini bildiğim için hiçbir sıkıntı çekmedim ve çok güzel bir hizmetimiz oldu. Bingöllülerle çok güzel bir beraberliğimiz oldu. Bunun için Bingöl'ü hiç unutmayacağım. Bingöllülerin de bizleri dualarında unutmamalarını diliyoruz. Bingöl'ü ve Bingöllüleri Allah'a emanet ediyorum " dedi.

Müftü Hasan Çağlar'ın Bingöl'de görev yaptığı süre içerisinde çok hayırlı işlere imza attığını belirten Belediye Başkanı Serdar Atalay ise, bunun iki yılına kendisinin şahit olduğunu ifade etti. Atalay, "Belediye Başkanlığı olarak müftülükle birçok konuda fikir birliği içerisinde projeler ve faaliyetler yaptık. Ben hocamızın şahsen de bir ilim adamı ciddiyeti içerisinde hareket ettiğini görüyorum. Görmekten de ayrıca mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Bu konuda da Bingöl'e çok ciddi faydaları olduğuna inanıyorum. Yeni görev yeri Batman İl Müftülüğü'nde de kendisine muvaffakiyetler diliyorum. Çoluk çocuğuyla mutlu bir hayat devam ettirmesini Allah'tan temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
03.07.2026
14:49
Bingöl`de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl'de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl Belediyesi, kent genelinde güvenlik riski oluşturan ve görüntü kirliliğine neden olan metruk yapıların yıkımını sürdürüyor. Son olarak Yeşilyurt Mahallesi'nde tehlike arz eden 2 metruk bina kontrollü şekilde yıkıldı.
03.07.2026
13:40
Bingöl`de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl'de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde hayata geçirilecek İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 24 kişi istihdam edilecek. Başvurular 7 Temmuz'a kadar devam edecek.
03.07.2026
13:30
Bingöl Valiliği`nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl Valiliği'nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl'de Dallıtepe (Cafran) köyünde başlayan ve il genelindeki bazı bölgelerde sürdüğü belirtilen planlı orman kesimlerine ilişkin kamuoyunda oluşan tartışmalar üzerine Bingöl Valiliği yazılı bir açıklama yayımladı. Valilik, kesim çalışmalarının bilimsel esaslara göre hazırlanan amenajman planları kapsamında yürütüldüğünü bildirdi.
03.07.2026
13:09
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeyle Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde önemli değişikliklere gidildi. Yeni kurallarla telefon tutucuları, araç kameraları, dikiz aynası aksesuarları ve ses sistemlerinin kullanımına ilişkin esaslar netleştirildi.
03.07.2026
12:46
Bingöl`de refüje çarpan otomobil hurdaya döndü! 1`i ağır 2 yaralı
Bingöl'de refüje çarpan otomobil hurdaya döndü! 1'i ağır 2 yaralı
Bingöl-Erzurum karayolunda meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkarak refüje çarpan otomobil kullanılamaz hale geldi. Kazada yaralanan 2 kişiden birinin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.
03.07.2026
12:08
Memur ve emekli zammı belli oldu
Memur ve emekli zammı belli oldu
TÜİK'in haziran ayı enflasyon verilerini açıklamasıyla birlikte memur ve memur emeklilerinin 2026 yılının ikinci yarısında alacağı maaş zammı netleşti. Temmuz ayından itibaren geçerli olacak artış oranı yüzde 13,52 olarak belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın