KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Temmuz 2026 Cuma
°C

MMG-EURITECH Avrasya Ar-Ge Zirvesi yüksek katılımla gerçekleştirildi

1-3 Haziran Tarihleri arasında Gebze Bilişim Vadisinde Mimar ve Mühendisler Grubu tarafından gerçekleştirilen EURITECH-MMG Avrasya ArGe, İnovasyon & Teknoloji Zirvesine Bingöl Mimar ve Mühendisler Grubu İl Temsilcisi Mehmet Sıddık Baki katıldı.

MMG-EURITECH Avrasya Ar-Ge Zirvesi yüksek katılımla gerçekleştirildi
05 TEMMUZ 2022 SALI 15:11
3
1914
1
AA aa

İlk defa Kasım 2016'da düzenlenen EURITECH-MMG Avrasya ArGe, İnovasyon & Teknoloji Zirvesi, bu yıl Balkanlar, Doğu Avrupa, Orta Asya, Ortadoğu, Kuzey Afrika bölgeleri başta olmak üzere dünyanın farklı coğrafyalarından 200'ün üzerinde firma/kurum, 300 girişimci, 500 yatırımcı ve 15 binin üzerinde profesyonelin katılımı Gebze'deki Bilişim Vadisi'nde düzenlendi. Programa Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı M. Fatih Kaçır, Savunma Sanayi Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Faruk Yiğit, DEİK Başkanı Nail Olpak ve çok sayıda yabancı ülkenin Türkiye Büyükelçileri katıldı.

Türkiye'nin yerli ve milli dijital dönüşümü için yapılan çalışmaların öne çıktığı zirvenin ilk gününde savunma teknolojileri, 2.gününde enerji ve gıda sağlığı, 3.günün gününde ise finansman ve teknolojileri konuları konuşuldu.

Bingöl Mimar ve Mühendisler Grubu İl Temsilcisi Mehmet Sıddık Baki; “Mimar ve Mühendisler Grubu olarak üretim, arge ve imalat sanayinin yerli ve millileştirilmesi konusunda her geçen gün ülkemiz daha emin adımlarla ilerliyor, bu dönüşüm dünya ölçeğindeki hızına ülke olarak yakalamamız ve hatta daha ilerisinde olmamız Mühendis olarak ana hedefimizdir.  Yerli, Milli ve Teknolojik Üretimin katma değere dönüşmesi adına ilimizde faaliyetler yürütmeye devam edeceğiz.”

Kamu ve özel sektör temsilcilerinin katıldığı zirveye Aselsan Genel Müdürü Haluk Görgün, Getir Kurucu Ortağı Tuncay Tütek, Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kalyoncu, TÜBİTAK Bilgem Başkanı Dr. Ali Görçin, Türk Telekom CEO'su Ümit Önal, Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, Vodafone Türkiye CEO'su Engin Aksoy, Havelsan Program Direktörü Karaca Demirağ, TKİ Genel Müdürü Hasan Hüseyin Erdoğan, Aspilsan Genel Müdürü Ahmet Altınay, SPK Başkanı İbrahim Ömer Gönül de katıldı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_93802)
06 Temmuz 2022 Çarşamba 08:39
Bir türlü tutturamadın be M.Sıddık Baki hep yanlış ata oynayaysun dostum
16.07.2026
17:31
Üçgül balı Bingöl`de hasat edildi
Üçgül balı Bingöl'de hasat edildi
Yağışlı havalar nedeniyle bu yıl bollaşan üçgül çiçeği balının hasadının gerçekleştirildiğini belirterek, tüketicilere üçgül balını gönül rahatlığıyla tüketebilecekleri tavsiyesinde bulunan Bingöl Bal Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı, kaliteli üçgül balının değerinin altında tüccarlara kaptırılmaması çağrısında bulundu.
16.07.2026
16:41
Baraç;
Baraç; '21. yüzyılda bu yollar bu hâlde bırakılamaz'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, Solhan'a bağlı Elmalı–Mutluca grup yolu ile bağlantılı mezra yollarının durumuna tepki göstererek, bölge halkının özellikle yağışlı ve kış aylarında ulaşımda ciddi mağduriyet yaşadığını söyledi.
16.07.2026
15:54
Taner Balat 9 aydır kayıp! Girişimler Sürüyor
Taner Balat 9 aydır kayıp! Girişimler Sürüyor
Yurtdışına gitmek amacıyla evinden ayrıldıktan sonra Yunanistan'da görüldüğü belirtilen Bingöllü Taner Balat'tan yaklaşık 9 aydır haber alınamıyor. Ailesi oğullarından gelecek bir haberi beklerken, Bingöl Barosu da Taner Balat'ın akıbetinin araştırılması ve diplomatik süreçlerin etkin şekilde yürütülmesi için TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu ile Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu'na başvurdu.
16.07.2026
15:12
Abdulhaluk Çakan, Ağrı İl Millî Eğitim Müdürü oldu
Abdulhaluk Çakan, Ağrı İl Millî Eğitim Müdürü oldu
Millî Eğitim Bakanlığı atama kararnamesiyle 12 ilin milli eğitim müdürü değişti. Kararnameyle Bingöl İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Abdulhaluk Çakan, Ağrı İl Millî Eğitim Müdürü olarak atandı.
16.07.2026
15:08
Tarım ve Orman Bakanlığı 1.874 personel alacak
Tarım ve Orman Bakanlığı 1.874 personel alacak
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Bakanlık bünyesinde 1.874 personel alımı için sürecin başlatılacağını açıkladı. Başvuru takvimi ve alım yapılacak kadrolara ilişkin detaylar resmi ilanla duyurulacak.
16.07.2026
14:32
Bingöl`de topluma dönüşe gönüllü destek
Bingöl'de topluma dönüşe gönüllü destek
Bingöl Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından yürütülen gönüllülük çalışmaları kapsamında farklı meslek gruplarından gönüllüler, bilgi ve tecrübelerini yükümlülerle paylaşarak rehabilitasyon süreçlerine katkı sunuyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın