KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Mayıs 2026 Pazartesi
°C

MMG-EURITECH Avrasya Ar-Ge Zirvesi yüksek katılımla gerçekleştirildi

1-3 Haziran Tarihleri arasında Gebze Bilişim Vadisinde Mimar ve Mühendisler Grubu tarafından gerçekleştirilen EURITECH-MMG Avrasya ArGe, İnovasyon & Teknoloji Zirvesine Bingöl Mimar ve Mühendisler Grubu İl Temsilcisi Mehmet Sıddık Baki katıldı.

MMG-EURITECH Avrasya Ar-Ge Zirvesi yüksek katılımla gerçekleştirildi
05 TEMMUZ 2022 SALI 15:11
3
1724
1
AA aa

İlk defa Kasım 2016'da düzenlenen EURITECH-MMG Avrasya ArGe, İnovasyon & Teknoloji Zirvesi, bu yıl Balkanlar, Doğu Avrupa, Orta Asya, Ortadoğu, Kuzey Afrika bölgeleri başta olmak üzere dünyanın farklı coğrafyalarından 200'ün üzerinde firma/kurum, 300 girişimci, 500 yatırımcı ve 15 binin üzerinde profesyonelin katılımı Gebze'deki Bilişim Vadisi'nde düzenlendi. Programa Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı M. Fatih Kaçır, Savunma Sanayi Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Faruk Yiğit, DEİK Başkanı Nail Olpak ve çok sayıda yabancı ülkenin Türkiye Büyükelçileri katıldı.

Türkiye'nin yerli ve milli dijital dönüşümü için yapılan çalışmaların öne çıktığı zirvenin ilk gününde savunma teknolojileri, 2.gününde enerji ve gıda sağlığı, 3.günün gününde ise finansman ve teknolojileri konuları konuşuldu.

Bingöl Mimar ve Mühendisler Grubu İl Temsilcisi Mehmet Sıddık Baki; “Mimar ve Mühendisler Grubu olarak üretim, arge ve imalat sanayinin yerli ve millileştirilmesi konusunda her geçen gün ülkemiz daha emin adımlarla ilerliyor, bu dönüşüm dünya ölçeğindeki hızına ülke olarak yakalamamız ve hatta daha ilerisinde olmamız Mühendis olarak ana hedefimizdir.  Yerli, Milli ve Teknolojik Üretimin katma değere dönüşmesi adına ilimizde faaliyetler yürütmeye devam edeceğiz.”

Kamu ve özel sektör temsilcilerinin katıldığı zirveye Aselsan Genel Müdürü Haluk Görgün, Getir Kurucu Ortağı Tuncay Tütek, Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kalyoncu, TÜBİTAK Bilgem Başkanı Dr. Ali Görçin, Türk Telekom CEO'su Ümit Önal, Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, Vodafone Türkiye CEO'su Engin Aksoy, Havelsan Program Direktörü Karaca Demirağ, TKİ Genel Müdürü Hasan Hüseyin Erdoğan, Aspilsan Genel Müdürü Ahmet Altınay, SPK Başkanı İbrahim Ömer Gönül de katıldı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_93802)
06 Temmuz 2022 Çarşamba 08:39
Bir türlü tutturamadın be M.Sıddık Baki hep yanlış ata oynayaysun dostum
03.05.2026
21:39
Kooperatiften Yayan`ın iddiaların jet yanıt!
Kooperatiften Yayan'ın iddiaların jet yanıt! 'Genel Kurul Şeffaf ve Usule Uygun Yapıldı'
Bingöl Üçüncü Kısım Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Demir, genel kurul sonrası ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, sürecin mevzuata uygun ve şeffaf şekilde yürütüldüğünü ve genel kurulun kamera kaydı altında olduğunu açıkladı.
03.05.2026
19:48
Bingöl Basın Konseyi`nden `Yapay Zekâ Destekli Medya Uzmanlığı Eğitimi`
Bingöl Basın Konseyi'nden 'Yapay Zekâ Destekli Medya Uzmanlığı Eğitimi'
Bingöl Basın Konseyi tarafından gerçekleştirilen eğitim seminerinde yapay zekâ araçlarının kullanımı konularında teorik ve uygulamalı bilgiler aktarıldı. Yapay zekâ teknolojilerinin medya alanında sunduğu imkânlara dikkat çekerken, bu araçların bilinçli ve etik kullanımının önemine vurgu yapan Konsey Başkanı Bayraktar, farklı alanlarda eğitim programları düzenlemeye devam edeceklerini vurguladı.
03.05.2026
19:46
Genç Muratspor Küme Düştü! Kritik Maç Sonrası
Genç Muratspor Küme Düştü! Kritik Maç Sonrası 'Şike' İddiası
Genç Muratspor'un Doğubeyazıtspor'u 2-0 mağlup etti ve bu skorla ligde kalacaktı ancak aynı anda oynanan Kurtalanspor – Şırnak Petrolspor maçı 5 dakika uzatıldı ve Kurtalanspor 5 dakikada 3 gol atarak 5-4 maçı kazanınca Genç Muratspor küme düştü.
03.05.2026
19:45
Yayan`dan `Genel Kurulda Usulsüzlük` iddiası!
Yayan'dan 'Genel Kurulda Usulsüzlük' iddiası!
Bingöl Üçüncü Kısım Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi genel kurulunda adaylıktan çekilen Saim Yayan, 501 üyeli kooperatifte yönetimin yalnızca 27 oyla belirlenmesini eleştirerek, sürecin usulsüz ve adil olmayan bir şekilde yürütüldüğünü öne sürdü.
03.05.2026
19:43
Bingöl`de yakalanan 16 şüpheliden 4`ü tutuklandı
Bingöl'de yakalanan 16 şüpheliden 4'ü tutuklandı
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince son bir haftada yürütülen narkotik ve asayiş uygulamalarında 16 şüpheli yakalanırken, 4 kişi tutuklandı.
03.05.2026
19:42
Vali Çelik:
Vali Çelik: 'Bingöl'de Yapı Stokunun Yüzde 75'i Yenilenmiştir'
Bingöl Valisi Cahit Çelik, 1 Mayıs 2003 depreminin yıl dönümünde yaptığı açıklamada, il genelinde yapı stokunun yüzde 75 oranında yenilendiğini belirterek, konteyner ve çadır kent kapasitesine ilişkin detayları paylaştı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın