KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Ekim 2024 Cuma
°C

Misland ve harput'u gezdiler

Sosyal Destek Programı (SODES) tarafından desteklenen ve Pozitif Eğitim ve Kültür Derneği'nce hazırlanan ‘Gülen Gözler Projesi' projesi kapsamında öğrenciler Elazığ ilinde Misland ve Harput'u gezdiler.

Misland ve harput`u gezdiler
06 HAZİRAN 2011 PAZARTESİ 10:04
0
2744
0
AA aa

Maddi durumu düşük öğrencilerin eğitimlerini desteklemek için hazırlanan Gülen Gözler Projesi ile öğrenciler Elazığ ilinde Misland ve Harput'a götürüldüler.

 
Pozitif Eğitim ve Kültür Derneği'nce, Gülen Gözler Projesi ile maddi durumu düşük öğrencilerin eğitim seviyelerini düzeltmek için çalıştıklarını belirten Pozitif Eğitim ve Kültür Dernek Yetkilisi, “Bu proje Şehit Mustafa Gündoğdu ve Recep Tayip Erdoğan Mahallelerinde oturan ilköğretim okuluna giden maddi durumu zayıf dershaneye gidemeyen öğrencilerden seçtiğimiz kursiyerlerle onlara eğitimde fırsat eşitliği sağlamak, öğrencilerin eğitimdeki ders düzeylerini yükseltmek, SBS imtihanlarında başarılı olmalarını sağlamaktır. Bu projenin bir diğer amacı sportif faaliyetlerle öğrencileri buluşturmak idi. Birçok öğrenci masa tenisi oynamayı bu proje ile birlikte öğrenmiş oldu. Düzenlediğimiz halı saha müsabakalarıyla öğrenciler hem eğitim hem de sportif faaliyetlerle bütünleşme sağladı. Hocalarımızın yapmış oldukları sunum ve sinevizyonlarla öğrencilere farklı pencerelerin açılması sağlandı” dedi.
 
‘Bu projedeki bir diğer hedefimizde öğrencilerin ders streslerini atmalarına yardımcı olmak için etkinlik düzenlemek idi' diyen dernek yetkilisi, “Bu kapsamda Elazığ Misland ve Harput'ta yaptığımız piknikte öğrencilerimiz ilk defa Bingöl dışına çıkma fırsatına kavuştu. Çocukların Misland'da dolasıya eğlenmesi, Harput'un maddi ve manevi güzelliklerini görmeleri çocuklarda pozitif bir etki oluşturdu. Bu proje boyunca çocukların iaşe, kırtasiye, çanta, eşofman gibi ihtiyaçlarının karşılanması yapmış olduğumuz deneme sınavlarında da öğrencilerimizin 470-480 puanlara ulaşmış olmaları bu projenin hedeflediğimiz noktaya ulaştığını göstermektedir. Öğrencilerin bu projenin bitmesini istememeleri ve ailelerinin de bu yönde fikir beyan etmeleri gelecek dönemlerde proje yapacakların bu yönde de proje yapmalarının gerekliliğini ortaya koymaktadır. İlimiz çocuklarının gördükleri bu hizmeti ileriki yaşamlarında ülke sevgisine ve özgüvene dönüştüreceğini ümit ediyoruz” şeklinde konuştu.
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın