Şehit Mustafa Gündoğdu İlkokulu öğrencileri “Temiz Toplum Temiz Kent” sloganıyla örnek teşkil edecek çevre temizlik kampanyası başlattı.
Minik ellerine eldiven ve yüzlerine maske takan öğrenciler, vatandaşlarda çevre duyarlılığı ve temizliği bilinci uyandırmak amacıyla mahallede ve okulun çevresinde bulunan sokakları temizledi.
Okulumuzun 3/A sınıfı öğretmeni Mehmet Çolbantay'ın öncülük ettiği ve öğretmenlerinde destek verdiği kampanya ile ilgili konuşan Okul Müdürü Hüsnü Kişi: “Amacımız öncelikle çocuklarımızda ve velilerimizde temizliğe karşı bir duyarlılık oluşturmaktır. Çevre temizliği sadece Belediyemizin değil hepimizin görevidir. Bu konuda herkes çevresini, sokağını ve mahallesini temiz tutarsa temiz bir kente sahip oluruz. Tüm toplumu duyarlı olmaya çağırıyoruz” dedi.