KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Eylül 2024 Pazar
°C

Millete hizmet makamlarındayız

Okul Müdürleriyle bir araya gelen Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yusuf Tokuş; Her alanda sizlerden hassasiyet bekliyoruz. Okul müdürlerinin görev ve sorumluklarını en iyi şekilde yerine getirmesi gerekiyor. Çünkü biz eğitimciler millete hizmet makamındayız.

Millete hizmet makamlarındayız
31 OCAK 2019 PERŞEMBE 20:26
7
2881
13
AA aa

TBMM Vakfı Bingöl Fen Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen dönem başı değerlendirme toplantısında 2018–2019 eğitim – öğretim yılının 1.dönemi ile ilgili genel bir değerlendirme yaparak okul müdürlerine seslenen Tokuş, Bingöl'de eğitimin kalitesinin artırılması ve başarı seviyesinin yükseltilmesi için okul müdürlerine büyük görevler düştüğünü söyledi.

Tokuş; “Sosyal ve kültürel faaliyetlere önem vermemiz lazım. Çocuğun sırf sabah 8'de derse girip, öğlen ya da öğlenden sonra eve gittiği bir okul sistemi olsun istemiyoruz. Bunların sosyal, kültürel faaliyetlerini resim, müzik, beden eğitimi, tiyatro, sinemayla, hayata dair her şeyiyle bire bir bizim ilgilenmemiz gerekiyor. Bu konuda da sizlerden hassasiyet bekliyorum. Okul müdürlerinin görev ve sorumluklarını en iyi şekilde yerine getirmesi gerekiyor. Çünkü biz eğitimciler millete hizmet makamındayız. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi bu dönemde de yeni projeleri hayata geçireceğiz. AR-GE birimimizin hazırladığı projeleri okullarımızın sahiplenmesi gerekiyor. Bu projeler kağıt üzerinde kalmamalı ve hassasiyetle yürütülmelidir. Ayrıca, idarecilerimiz, öğretmen, veli ve öğrenciyle sıkı diyaloglar kurmalıdır. İdareci, öğretmeni ile hemhal olmalı, onun sıkıntılarına çözüm bulmalıdır. Müdürlerimiz, öğretmenlerimizin belirli dönemlerde derslerine girerek onları denetleyebilir, eksikleri giderme noktasında onlara rehberlik edebilirler. Hepimiz bu makamlarda geçiciyiz. Bizim yegâne görevimiz, geleceğimizi emanet edeceğimiz evlatlarımızı vatanına ve milletine bağlı bilinçli bir nesil yetiştirmektir. Hiç kimse bulunduğu makamın baki olduğunu düşünmesin ve temsil makamında olduğunu unutmasın. Vatandaşın, öğretmenin, öğrencinin sıkıntılarını giderme noktasında mesai kavramı gözetmeden gayret etsin” ifadelerini kullandı.

Konuşmasının sonunda okul müdürlerinden gelen soruları da cevaplandıran Tokuş,  yeni eğitim öğretim yılının başarılı ve huzurlu geçmesini dileyerek, katılımcılara teşekkür etti.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_38306)
03 Şubat 2019 Pazar 19:04
eğitime kendisini(koltuğunu )feda edecek adamlar ...haksız bir şekilde görevden alındı ya solcu dediler yada bizden değil dediler..bir veli olarak hakkım haram olsun..eğitim sistemini rant ve koltuk mercii yapanlara lanet olsun..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_38136)
01 Şubat 2019 Cuma 11:25
Yemin ederim bunlarin hicbiri isinin ehlili deil cogu adam kayirmayla oraya gelmis
Misafir Kullanıcı (@Misafir_38135)
01 Şubat 2019 Cuma 10:59
Bu ülkede eğitim Stklara ve özel kurumlara devredilmedikçe, eğitimde kalitenin ve verimin olabileceğine inanmıyorum. Çünkü sırtını Devlete dayanan zihniyet iş yapmaz, günü kurtarmanın peşine düşer. Fakat yorumlara bakıyorum da kendilerini Alem-i cihan ilan edenler kurdukları sistemin kaymağını bugün başkaları yediği için veryansın ediyorlar. Tazminattan bu yana kurduğunuz devletçi sistemin meyvelerini yiyorsunuz bırakın birazda başkaları yesin.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_38261)
02 Şubat 2019 Cumartesi 17:55
@Misafir Kullanıcı Dershaneci değilim milli Eğitim idareciyim o toplantida bende vardim. İşin icinde olduğum için sizin gormediğinizi goruyorum. Ayrica ucu bana dokunsa da hakikatleri soylemeye devam edeceğim.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_38166)
01 Şubat 2019 Cuma 20:45
@Misafir Kullanıcı Niye yeminizmi kesildi? Belliki dershanecisin hadi başka kapıya size Allah'ın suyu yok bundan sonra..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_38139)
01 Şubat 2019 Cuma 13:00
@Misafir Kullanıcı STK diyorsun Fetoya teslim ettiler de no oldu bak memleketin haline. Eğitim devlet eliyle yapılmalı fakat işin ehli olan liyakatli kişilerle yapılmalı
Misafir Kullanıcı (@Misafir_38123)
01 Şubat 2019 Cuma 08:07
hasan baylas hocam en yakışıklı müdür sensin...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_38165)
01 Şubat 2019 Cuma 20:43
@Misafir Kullanıcı Şu Badem bıyıklı olanmı? reisin bıyık bırakın modasına iyi uymuş vallahi. ah şu menfaat dünyası yokmu ne olacak sizin bu haliniz çocuklarımız kimlere emanet yazıklar olsun size hepiniz güce tapar oldunuz!!
Misafir Kullanıcı (@Misafir_38110)
31 Ocak 2019 Perşembe 22:58
Ellere dikkat bu ne böyle bunlar ne müdürü merak ettim el pençe hepsi
Misafir Kullanıcı (@Misafir_38107)
31 Ocak 2019 Perşembe 22:46
Müdürlerimizin fotoğrafı her şeyi özetliyor;
Misafir Kullanıcı (@Misafir_38105)
31 Ocak 2019 Perşembe 22:37
Milleti rahat birakin. Gölge yamayin yeter hizmetiniz sizin olsin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_38102)
31 Ocak 2019 Perşembe 22:31
Bir veli olarak soruyorum kaç yıldır görevdesiniz ve neyi başardınız...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_38101)
31 Ocak 2019 Perşembe 22:27
Bu yıkmış yıkılmış adamlarla mi baksana hepsi koltuğa yıkılmış güldürme insanları
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın