KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Temmuz 2026 Salı
°C

Mhp seçim startını solhan'da verdi

Sevinç,  “Memleketimizden, efendilik değil, maraba yetkisi vermesini talep ediyoruz”

Mhp seçim startını solhan`da verdi
15 HAZİRAN 2007 CUMA 10:34
0
1860
0
AA aa
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bingöl 1. Sıra Milletvekili adayı Namet Sevinç,  22 Temmuz genel seçim çalışmaları startını Solhan'da verdi.
Dün saat 12.00 sıralarında yaklaşık 25 araçlık konvoyla Solhan'a giden Sevinç ve beraberindeki il teşkilat başkan ve üyeleri,, ilçe girişindeki Yazıcıoğlu Dinlenme Tesislerinde ilçe teşkilatı ve vatandaşlar tarafından karşılandı.
Burada vatandaşlarla ve partililerle yedikten sonra ilçe merkezine giden Sevinç ve beraberindekiler, esnafları ziyaret etti.
Vatandaşlarla sohbet edip talep ve beklentileri dinleyen Sevinç, siyaseti bir hizmet olarak aracı gördüklerini ve memlekete daha iyi hizmetler sunabilmek için aktif siyasete girdiklerini vurguladı.
Memleket sorunlarının farkında olduklarını aktaran Sevinç;” Özellikle tarım ve hayvancılığın istenen düzeye ulaştırılması, işsizlere iş istihdamının oluşturulması, esnaf ve sanatkârlarımızın hat safhaya ulaşan sorunlarının çözüme kavuşturulması temel hedeflerimizdendir.” dedi.
Partisinin baraj sorunu olmadığını ve tek başına iktidar olacaklarını belirten Sevinç, hiçbir şahıs ve siyasi parti ile sorunları olmadığını da ifade etti.
“Memleketimizden; efendilik değil, maraba yetkisi vermesini talep ediyoruz” diyen Sevinç,  “Milleti siyasetçinin ayağına değil, siyasetçiyi milletimizin ayağına getirmek istiyoruz. Milletimizin teveccühlerine mazhar olmak isteyen herkesten, bu hizmet yarışında projeleri ile öne çıkmalarını, siyasi ahlak ve etik değerlere önem vermelerini talep ediyoruz” diye konuştu.
Halkla sıkı diyaloglar kuran Sevinç, buradaki görüşmelerin ardından Bingöl'e döndü. Partinin diğer milletvekili adayları Orhan Burakgazi ve Mehmet Solmaz ise Solhan' da ki toplantıya katılmadı.
 


BingolOnline / Bingöl Kent Haber



YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.07.2026
16:05
`Ay Grubu` suç örgütüne operasyon
'Ay Grubu' suç örgütüne operasyon
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, elebaşılığını A.A.'nın yaptığı iddia edilen 'Ay Grubu' suç örgütüne yönelik İstanbul merkezli 7 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında Bingöl'de de belirlenen adreslere baskın yapıldı.
14.07.2026
13:42
Bingöl`de etkili hutbe sunumu yarışmasının il birincisi belli oldu
Bingöl'de etkili hutbe sunumu yarışmasının il birincisi belli oldu
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında düzenlenen 'Etkili Hutbe Sunumu Yarışması'nın Bingöl il finalinde birinciliği Bahçeli Köyü Camii İmam Hatibi Cihad Kalkan elde etti.
14.07.2026
13:06
Yabancı plakalı araç kullanımında yeni dönem
Yabancı plakalı araç kullanımında yeni dönem
İçişleri Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığı, gurbetçilerin Türkiye'de yabancı plakalı araç kullanımıyla ilgili yaşadığı mağduriyetlerin önüne geçmek amacıyla uygulamada değişikliğe gitti.
14.07.2026
12:58
15-18 yaş arası çocuklara müebbet verilebilecek!
15-18 yaş arası çocuklara müebbet verilebilecek!
Suça sürüklenen çocuklara ilişkin teklif Meclis'e sunuldu. Teklifle birlikte 15-18 yaş arasın çocuklara artık müebbet hapis cezası verilebilecek. Teklif 7 kanun maddesinde değişiklik getiriyor. Yeni düzenleme ile anne ve babaların cezai sorumluluğu da artıyor.
14.07.2026
12:29
Grup Estare`ye Zazaca Çalışmalarından Dolayı Teşekkür Ziyareti
Grup Estare'ye Zazaca Çalışmalarından Dolayı Teşekkür Ziyareti
İdeal Eğitim Vakfı Bingöl İl Temsilcisi Dr. Öğretim Üyesi İbrahim Dağılma, Zazaca müzik çalışmalarıyla öne çıkan Grup Estare'yi ziyaret ederek, dilin yaşatılmasına sundukları katkılardan dolayı ekibe teşekkür etti.
13.07.2026
14:09
Şerafettin Yaylası`nda bir gece... Vali Çelik, göçerlerin sofrasına, ateşine ve türküsüne ortak oldu
Şerafettin Yaylası'nda bir gece... Vali Çelik, göçerlerin sofrasına, ateşine ve türküsüne ortak oldu
Bingöl'de yıllar sonra yeniden huzurun sesiyle yankılanan Şerafettin Yaylası, bu kez sıra dışı bir misafiri ağırladı. Vali Cahit Çelik, protokolü geride bırakıp göçerlerin çadırına konuk oldu; ateş başında sohbet etti, dengbejleri dinledi, koyun kırptı, buz gibi dere suyunda yürüdü ve geceyi yaylada geçirdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın