KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Eylül 2024 Pazar
°C

Meslek liselerinin önemi anlatıldı

Dinler: Mesleki eğitimi sağlıklı yönlendirebilirsek meslek liselerine yönlendirmede o kadar çok başarılı oluruz.

Meslek liselerinin önemi anlatıldı
30 MART 2018 CUMA 22:47
0
1522
0
AA aa

Bingöl'ün Genç İlçesi'nde meslek liselerinin öneminin ele alındığı bir toplantı düzenlendi. Şehit Hakan Akdere Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Dinler, Şube Müdürleri Muhittin Bulut, Mehmet Bulut, Okul müdürleri ve rehber öğretmenler katıldı.

Meslek liselerinin ve mesleki eğitimin yaygınlaştırılması için karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan toplantıda, öğrenci ve velilere önemi anlatıldı.

Mesleki eğitimi yaygınlaştırma ve bütün hedef kitleye ulaştırmak amacıyla toplantı yaptıklarını aktaran Dinler; “Mesleki eğitimi sağlıklı yönlendirebilirsek meslek liselerine yönlendirmede o kadar çok başarılı oluruz. Bu konuda meslek çok önemlidir. Piyasada çok ihtiyaç olmasına rağmen kalifiyeli eleman eksikliğinden dolayı işverenler sıkıntı yaşıyor. Gençlerimizi mesleki eğitime yönlendiremiyoruz. Bu noktada hep beraber çalışıp gençlerimizi mesleki eğitime yönlendirebilirsek ülkemizin aydınlık geleceğine daha rahat bakabiliriz. İlçemizdeki okul yöneticileriyle bir araya gelip mesleki eğitimi tartışıp öğrenci ve velilerimizi bilgilendireceğiz” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın