KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Nisan 2025 Salı
°C

Mesleğim var çalışıyorumla operatör oldular

SODES programı kapsamında açılan “Mesleğim Var Çalışıyorum” adlı operatörlük kursu sonunda kursiyerlere sertifikaları törenle verildi.

Mesleğim var çalışıyorumla operatör oldular
12 HAZİRAN 2012 SALI 06:58
0
2752
0
AA aa

Solhan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hazırlanan ve Bingöl Valiliği Koordinasyonunda Kalkınma Bakanlığı tarafından finanse edilen “Mesleğim Var Çalışıyorum” adlı SODES projesi kursuna katılanlara sertifika verildi.

İş Makineleri Operatörlüğü Kursu'na katılıp, kursu başarıyla tamamlayan kursiyerler sertifikalarını aldılar.

Sertifika töreninde kısa bir konuşma yapan SYDV Müdürü Recep Tan, ilçede özellikle ağır iş makinesi operatörlüğü alanında yaşanan sıkıntının giderilmesi amacıyla böyle bir proje hazırladıklarını söyledi.

SYDV Müdürü Recep Tan: “Solhan'da İş Makineleri Operatörlüğü Kursu'na ihtiyaç olduğu için Bingöl Valiliği Koordinasyonunda Kalkınma Bakanlığı tarafından finanse edilen “Mesleğim Var Çalışıyorum” adlı SODES projesini uyguladık. Proje kapsamında 40 kursiyere iş makineleri operatörlüğü eğitimi verildi. Bu eğitim sonucunda ihtiyaç duyulan kalifiyeli ağır iş makinesi operatörü ihtiyacını önemli ölçüde karşılama imkânı verildi” dedi.

TAN'ın konuşmasının akabinde söz alan Kaymakam Aydın: “SYDV ve Halk Eğitimi Merkezi'nin ortaklaşa yürüttüğü operatörlük kursu bitti. Birazdan kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verilecek. Sertifikayı hak eden kursiyerleri tebrik ediyorum. Bu tür kursların faydalı olduğuna inanıyorum. Birçok arkadaş yetenekli olduğu halde sertifikası olmadığı için işe girme konusunda sıkıntı yaşıyordu. Bu proje ile artık sertifika sahibi olan arkadaşlarımız iş imkânı da bulabilirler. Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların akabinde kursiyerlere sertifikaları verildi. Sertifika töreni yapılan ikramlar ile sona erdi.

Proje Merkezi'nde düzenlenen sertifika törenine Solhan Kaymakamı Şeref Aydın, Solhan Belediye Başkanı Niyazi Çavuşoğlu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Recep Tan, daire amirleri ve kursiyerler katıldı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
22.04.2025
19:17
Bingöl`de Çiftçilere Yüzde 70 Hibeli Tohum
Bingöl'de Çiftçilere Yüzde 70 Hibeli Tohum
211 çiftçiye 11 ton yonca tohumu, 600 torba silajlık mısır tohumu dağıtıldı. Tarım ve Orman İl Müdürü Burhan Bahadır, dağıtılan tohumla 5 bin 200 dekarlık alanda 21 ton yem bitkisi hasat edilmesini hedefledikleri söyledi.
22.04.2025
18:58
Dikkat! Bingöl`de su kesintisi!
Dikkat! Bingöl'de su kesintisi!
Bingöl Belediyesi, içme suyu deplase çalışmalarından dolayı su kesintisi yaşanacağını bildirdi. Kesintilerden kentin tamamı etkilenecek.
22.04.2025
18:54
Vali Usta:
Vali Usta: 'ESK Kombinası Piyasayı Dengeliyor'
Ziyaret sonrası değerlendirmelerini paylaşan Vali Usta, memnuniyetini aktarırdı ve 'Piyasayı dengeleyici rol üstlenen perakende satış mağazası, hijyenik ve son derece modern tesislerde kaliteli ve uygun fiyatlı ürünler vatandaşlarımızla buluşturuluyor.'
22.04.2025
14:31
Bingöl`de aranan 2 şüpheli yakalandı
Bingöl'de aranan 2 şüpheli yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, aranan 2 şüpheli yakalandı. Şahısların suçları ise şöyle sıralandı;
22.04.2025
14:07
Bingöl`de uyuşturucu tacirleri ekime hazırlanırken yakalandılar
Bingöl'de uyuşturucu tacirleri ekime hazırlanırken yakalandılar
Jandarma baskınında 480 adet karton bardak içerisinde filizlenmiş kenevir bitkisi ele geçirildi.
22.04.2025
14:02
Ev kadınlarına emeklilik hakkı yolda
Ev kadınlarına emeklilik hakkı yolda
'Aile Yılı' kapsamında ev kadınlarına emeklilik hakkı geliyor. Başvuruda bulunan ev kadınları her ay sigorta primini yatırarak emekli olabilecek. Primlerin 3'te birinin devlet tarafından karşılanacağı belirtilirken 15 yıllık ödemede devlet desteği 500 bin lirayı bulacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın