KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Şubat 2025 Çarşamba
°C

Memur-sen'den anlamlı ziyaret

Memur-Sen ve Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı sendika temsilcileri Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Tunç’u makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Memur-sen`den anlamlı ziyaret
28 ARALIK 2011 ÇARŞAMBA 23:12
0
1893
0
AA aa

Dün saat 13.00'te Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Tunç'u makamında ziyaret eden Memur-Sen ve Memur-Sen Konfederasyonu'na bağlı sendika temsilcileri, Abdullah Tunç'un Belediye Başkan Yardımcılığı'na atanması dolayısıyla tebrik ziyaretinde bulundular. 

Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Tunç ile daha önce birlikte çalıştıklarını belirten Memur-Sen ve Diyanet-Sen Bingöl İl Başkanı Mücahit Çelik, “Abdullah beyin son görevinden dolayı çok büyük bir mutluluk duyduk. Cenabı-ı Hak bu görevi hayırlara vesile kılsın. Daha güzel makamlar temenni ediyoruz. İnşaallah fazlasıyla buna layıktır” diye konuştu. 

 

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bingöl Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Tunç, daha önce birlikte çalıştığı arkadaşlarının kendisini ziyaret etmelerinden dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, herkese teşekkür etti.

 

 

Toç Bir Sen Bingöl Başkanı Ali Beçene ise, Abdullah Tunç'un yeni görevinin Bingöl'e hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak, başarılar diledi.

 

 

Ziyarete; Memur-Sen ve Diyanet Sen Bingöl İl Başkanı Mücahit Çelik, Toç-Bir-Sen Bingöl İl Başkanı Ali Beçene, Eğitim Bir Sen Bingöl İl Başkanı Yunus Kava, Enerji Bir Sen Bingöl İl Başkanı Refik Varan, Birlik Haber Sen Bingöl İl Başkanı Mücahit Mollaoğlu, Bem Bir Sen Bingöl İl Başkanı Mithat Kaya, Bem Bir Sen İdari ve Mali sekreteri Veysi Zengin ve Bem Bir Sen Bingöl il sekreteri Mithat Çiftçi katıldı. Ziyaret yaklaşık bir saat sürdü.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
05.02.2025
12:20
Çitlekçi`den 30 kişiye 30 TOGG kampanyası başladı...
Çitlekçi'den 30 kişiye 30 TOGG kampanyası başladı...
Türkiye'nin sevilen markası Çitlekçi'nin 30'uncu yılında 30 TOGG kampanyası başladı. 3 Şubat- 31 Mayıs 2025 tarihleri arasında Çitlekçi Mağazacılıktan en az 500 TL alışveriş yapan 30 şanslı kişi, Türkiye'nin gururu son model TOGG'ların sahibi olma fırsatı yakalayacak.
05.02.2025
11:09
Otomobil ilanlarında yeni uygulama başladı
Otomobil ilanlarında yeni uygulama başladı
Ticaret Bakanlığınca taşıt ilanlarında Elektronik İlan Doğrulama Sistemi (EİDS) üzerinden 'yetki doğrulaması' uygulaması bugün itibarıyla devreye alınırken, 1 Nisan'a kadar tanınan geçiş sürecinin ardından yetki belgesi bulunmayan oto galeri işletmelerince elektronik platformlara ilan girilemeyecek.
05.02.2025
10:55
'Aile Yılında' Ailelere ve Aileler İçin Çalışanlara Sahip Çıkılmalı'
Türk Sağlık-Sen Bingöl Şube Başkanı Sadık Anşin, 2025 yılının devlet tarafından 'Aile Yılı' olarak ilan edilmesini memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, aileyi koruyan ve güçlendiren düzenlemelerin hayata geçirilmesi gerektiğini vurguladı.
05.02.2025
10:54
Bingöl Umut Kervanı`ndan 329 aileye yardım
Bingöl Umut Kervanı'ndan 329 aileye yardım
Bingöl Umut Kervanı İnsani Yardım ve Eğitim Kültür Derneği (Bingöl Umut Kervanı Derneği), 2025 Ocak ayında 329 aileye 631 bin 685 TL değerinde ayni ve nakdi yardımında bulundu. Yardım derneği Gazze'ye de 681 bin 685 TL nakdi yardımda bulundu.
05.02.2025
10:24
Bingöl`de 6 tüfek ele geçirildi
Bingöl'de 6 tüfek ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonlarda 6 adet tüfek ele geçirildi.
03.02.2025
22:43
Bingöl`ün Genç İlçesi`nde şap karantinası
Bingöl'ün Genç İlçesi'nde şap karantinası
Bingöl'ün Genç ilçesinde şap hastalığı nedeniyle 21 gün süreyle karantina uygulaması başlatıldığı bildirildi. İlçedeki veteriner hekim kontrolündeki kesimler hariç tüm hayvan hareketlerinin ikinci bir emre kadar durdurulduğu belirtildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın