KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Mayıs 2026 Cuma
°C

Masa tenisi turnuvası sona erdi

Genç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası masa tenisi turnuvası sona erdi. Dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Masa tenisi turnuvası sona erdi
09 OCAK 2012 PAZARTESİ 10:31
0
3559
0
AA aa

2011-2012 Eğitim-Öğretim sezonunda Genç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu sosyal faaliyetler çerçevesinde Beden Eğitimi Öğretmenlerinden Arif Kaya, Halime Demir, Pınar Özge Hanlıgil, Ahmet Mesut Özcan, Kemal Türk, Demet Çalı, Mustafa Köybaşı ve Feyzullah Olgun'un Koordinatörlüğünde düzenlenen okullar arası Masa Tenisi Turnuvası 108 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti.

04- 05 Ocak tarihlerinde Genç İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Spor Salonunda gerçekleşen şampiyonada 10 okul yarıştı.

Turnuvanın sonucunda; Gençler kategorisinde erkeklerde Genç Yatılı İlköğretim Bölge Okulu birinci olurken, Genç Anadolu Lisesi ikinci, Yayla Yatılı İlköğretim Bölge Okulu da üçüncü oldu. Genç Kızlarda ise Genç Kız Meslek Lisesi birinci, Genç Anadolu Lisesi ikinci, Yayla İlköğretim Bölge Okulu üçüncü oldu.

Yıldızlar Kategorisinde erkelerde İMKB Atatürk İlköğretim Okulu birinci, Servi Yatılı İlköğretim Bölge Okulu ikinci, İnönü İlköğretim Okulu üçüncü oldu. Yıldız Kızlarda ise Servi Yatılı İlköğretim Bölge Okulu birinci, Yunus Emre İlköğretim Okulu ikinci, İnönü İlköğretim Okulu üçüncü oldu.

Minikler Kategorisinde erkeklerde Nuri Özaltın İlköğretim Okulu birinci, Yayla Yatılı İlköğretim Bölge Okulu ikinci, Genç Yatılı İlköğretim Bölge Okulu üçüncü oldu. Minik Kızlarda ise Yayla İlköğretim Bölge Okulu birinci olurken Mevlana İlköğretim Okulu da ikinci oldu.

Dereceye giren öğrenciler yine Genç İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Spor Salonunda düzenlenen törenle kupalarını aldılar.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.05.2026
18:52
Bingöl Üniversitesi`nde Hotkat/Heftkat Böreği ve Bingöl Arı Poleni Projeleri Tanıtıldı
Bingöl Üniversitesi'nde Hotkat/Heftkat Böreği ve Bingöl Arı Poleni Projeleri Tanıtıldı
Bingöl Üniversitesi bünyesinde, 'Bingöl Mutfağına Özgü Heftkat/Parğaç Böreğinin Coğrafi İşaret Potansiyelinin Ortaya Konması ve Tescillenmesi' başlıklı proje kapsamında Bingöl Hotkat/Heftkat Böreği'nin coğrafi işaret sürecine ilişkin sunum ve duyusal analiz çalışmaları gerçekleştirildi.
14.05.2026
18:35
Bingöl Kent Konseyi Bünyesinde Engelli Meclisi Kuruldu
Bingöl Kent Konseyi Bünyesinde Engelli Meclisi Kuruldu
Bingöl'de katılımcı yönetişim anlayışının güçlendirilmesi ve engelli bireylerin yerel karar alma süreçlerine daha aktif katılım sağlaması amacıyla Bingöl Kent Konseyi bünyesinde Engelli Meclisi kuruldu.
14.05.2026
17:48
DEM Parti`den
DEM Parti'den 'Barış İçin Adım At' Yürüyüşü Çağrısı
DEM Parti Bingöl İl Başkanlığı, 'Barış İçin Adım At' temasıyla düzenlenecek yürüyüş için vatandaşlara çağrıda bulundu. DEM Parti Bingöl İl Başkanı Sedat Ormangören, 16 Mayıs 2026 Cumartesi günü gerçekleştirilecek programa tüm halkın davetli olduğunu söyledi.
14.05.2026
14:03
Dener, hem görevinden hem de partisinden istifa etti
Dener, hem görevinden hem de partisinden istifa etti
Yeniden Refah Partisi kontenjanından Genç Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Ecz. Ahmet Nuri Dener, Başkan Yardımcılığı görevinden ve Yeniden Refah Partisi üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.
14.05.2026
13:42
Bingöl`de KÖYDES Seçimi Tamamlandı!
Bingöl'de KÖYDES Seçimi Tamamlandı!
Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES) kapsamında Bingöl köylerine yönelik 2026 yılı yatırım bütçesini yönetecek isimler yapılan seçimle belirlendi.
14.05.2026
13:24
Valilik emri yayımlandı! Bingöl`de Kaçak Yapılara Sıkı Denetim!
Valilik emri yayımlandı! Bingöl'de Kaçak Yapılara Sıkı Denetim!
Bingöl Valiliği, ruhsatsız ve ruhsata aykırı yapılaşmaların önlenmesine yönelik kapsamlı bir genel emir yayımladı. Bingöl Valisi Cahit Çelik imzasıyla yayımlanan '2026/1 Sayılı Genel Emir' kapsamında, özellikle köyler, yaylalar, meralar ve belediye sınırları dışındaki alanlarda kaçak yapılaşmaya karşı sıkı tedbirler alınacağı bildirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın