KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Eylül 2024 Pazar
°C

Mantı'dan birlik vurgusu

Bingöl Valisi Ali Mantı, Görmek istediğimiz tablo birlik ve beraberlik tablosudur. Biz birliğimizi, beraberliğimiz, kardeşliğimiz ve dayanışmamızı sürdürdüğümüz müddetçe ne içten ne dıştan hiçbir güç, bu ülkenin içinde virüs sokamayacaktır dedi.

Mantı`dan birlik vurgusu
04 NİSAN 2018 ÇARŞAMBA 23:42
2
1923
0
AA aa

Bingöl Valisi Ali Mantı ve beraberindekiler, merkeze bağlı Sancak Beldesini ziyaret etti.

Sancak Belediyesi'nde vatandaşlarla bir araya Vali Mantı ve beraberindekiler, vatandaşların sorunlarını dinleyerek sıkıntıların en hızlı şekilde çözeceğini söyledi.

Burada yaptığı konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusunda bulunan Vali Mantı; “Görmek istediğimiz tablo birlik ve beraberlik tablosudur. Biz birliğimizi, beraberliğimiz, kardeşliğimiz ve dayanışmamızı sürdürdüğümüz müddetçe ne içten ne dıştan hiçbir güç, bu ülkenin içinde virüs sokamayacaktır. Buna inanıyoruz, iman ediyoruz ve güveniyoruz. Buralardaki birlik ve beraberliği gördükçe ülkemiz için daha fazla güven duymaya başlıyoruz. Birlik ve beraberliğimiz her tarafta devam edecek ve ediyor. Ülkemiz çok iyi bir yere doğru gidiyor. Gerek ekonomik kalkınma anlamında gerek beraberlik anlamında gerekse dünyadaki konjöktürel konumu itibariyle ülkemiz çok güzel yerlere gidiyor. Ülkemizin daha güzel yerlere geleceğine biz inanıyoruz. Biz vatan, millet, din ve devlet aşkımızı sürdürdüğümüz müddetçe hiçbir sıkıntımız olmayacaktır. Devlet elinden gelen tüm imkanları zamanla her yere uyguluyor. Önemli olan güzel yaşamaktır, güzel olacağına da her zaman inanıyorum” diye konuştu.

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi ise, her zaman Sancak Belediyesi ile iletişim halinde olduklarını ve destek içinde her zaman belediye başkanının yanında olduğunu söyledi.

Sancak Belediyesi'ndeki toplantının ardından beldedeki okulları ve esnafları ziyaret eden Vali Mantı, daha sonra beldeden ayrıldı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın