KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Haziran 2026 Salı
°C

Magtad'ın süresi uzatıldı

Mazot, gübre ve toprak analizi desteklemesi (MAGTAD) süresinin 03 Şubat 2012 Cuma gününe kadar uzatıldığı bildirildi.

Magtad`ın süresi uzatıldı
22 OCAK 2012 PAZAR 20:14
0
1701
0
AA aa

Konu ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Solhan İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Seyithan Özgür, mazot, gübre ve toprak analizi desteklemesi süresinin 03 Şubat Cuma gününe kadar uzatıldığı, başvuru yapmayan çiftçilerimizin İlçe Müdürlüğümüze başvurmaları gerektiği söyledi.

Özgür, “Çiftçilerimizin 2011 yılı mazot, gübre ve toprak analizi desteklemesi (MAGTAD) uygulama usul ve esaslarını belirleyen 2011/15 sayılı Tebliğ'de söz konusu destekleme ödemelerinden yararlanmak isteyen çiftçilerin 31.12.2011 tarihine kadar Bakanlığımızın il/ilçe müdürlüklerine müracaat etmesi hükmü yer almaktadır. Bu süre içinde toplam 753 çiftçimizin başvuruları alınmış olup, icmalleri askıya çıkarılmıştır. Bu çiftçilerimizin tarımsal faaliyet yürüttüğü toplam 36.901 da alan için bakanlığımız tarafından 2012 yılında 240.788 TL ödeme yapılacaktır. Ancak Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü'nün 16.01.2012 tarihli yazılarında bir kısım çiftçilerimizin başvuru yapmadıkları laboratuarlarda yaşanan yoğunluk nedeniyle toprak analizi yaptırmadıkları dolayısıyla 2011 yılı mazot, gübre ve toprak analizi destekleme ödemelerinde faydalanmadıkları görülmüştür. Çiftçilerimizin mağduriyetinin giderilmesi amacıyla 14.01.2011 tarih ve 28173 sayılı resmi gazete'de yayımlanan 2012/9 sayılı tebliğ ile bu süre 03.02.2012 tarihi mesai bitimine kadar uzatılmıştır. Başvurularını yapmayan çiftçilerimizin ya da başvurularını yapmış olup da toprak analiz raporunu getirmeyen çiftçilerimizin 03.02.2011 tarihine kadar ilçe müdürlüğümüze başvurarak işlemlerini yapabileceklerdir” dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
30.06.2026
00:09
Berdibek`in ziyareti umutlandırdı, Özturan son noktayı koydu:
Berdibek'in ziyareti umutlandırdı, Özturan son noktayı koydu: 'Artık yokum'
AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek'in, 12Bingölspor'un eski Kulüp Başkanı Mehmet Engin Özturan'ı yeniden göreve dönmesi için ziyaret etmesi, spor camiasında umut oluşturdu. Ancak Bingöl Online'a konuşan Özturan, dönüş ihtimalini kesin ifadelerle reddetti.
30.06.2026
00:08
Bingöl`de iki yılanın dişi mücadelesi kamerada
Bingöl'de iki yılanın dişi mücadelesi kamerada
Bingöl Fotoğraf ve Sinema Derneği Başkanı Kenan Nihat Elçi, halk arasında 'Çukurbaşlı kara yılanı' olarak bilinen iki erkek yılanın dişi için verdiği mücadeleyi görüntüledi. Elçi, mücadele sırasında her iki yılanın da boyun kısmında yaralanmalar oluştuğuna dikkat çekti ve vatandaşları uyardı!
30.06.2026
00:07
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de narkotik ekiplerinin düzenlediği operasyonda 54 gramdan fazla esrar ile 9 kök kenevir ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklanırken, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
30.06.2026
00:06
Bingöl`ü KKTC Gayrimenkul Zirvesi`nde temsil etti
Bingöl'ü KKTC Gayrimenkul Zirvesi'nde temsil etti
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Girne kentinde düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi'ne katılan Tüm Emlakçılar Derneği Bingöl Başkanı Serhat Bukan, zirvede edinilen bilgi ve deneyimleri Bingöl'deki emlak sektörü temsilcileriyle paylaşacaklarını belirterek, sektörün daha güçlü ve kurumsal bir yapıya kavuşması için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.
30.06.2026
00:05
Genç`te Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi için ilk kazma vuruldu
Genç'te Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi için ilk kazma vuruldu
Genç Belediyesi'nin ilçeye kazandıracağı Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi Projesi'nde yapım çalışmaları başladı. Yaklaşık 400 öğrenci kapasiteli merkezin, 2026-2027 eğitim öğretim dönemine yetiştirilmesi hedefleniyor.
30.06.2026
00:04
Trafik sigortasında yeni dönem yarın başlıyor!
Trafik sigortasında yeni dönem yarın başlıyor!
Zorunlu trafik sigortasında hasar, onarım ve tazminat süreçlerini baştan sona değiştirecek yeni düzenleme 1 Temmuz itibarıyla yürürlüğe giriyor. Araç değer kaybı başvuruları otomatik yapılacak, orijinal parça kullanımına yeni kurallar getirilecek, ağır hasarlı araçlar ve kaza yerini terk eden sürücüler için daha sıkı uygulamalar devreye alınacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın