KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Şubat 2026 Pazartesi
°C

LGS birincisine altın hediye edildi

Liselere Geçiş Sınavında (LGS) 491,4 puanla Bingöl birincisi olan Gazi Ortaokulu öğrencisi Samet Arda Ayik'ı, İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel ziyaret etti.

LGS birincisine altın hediye edildi
04 TEMMUZ 2022 PAZARTESİ 16:55
20
4654
4
AA aa

İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel, Liselere Geçiş Sınavında 491,4 puanla Bingöl birincisi olan Gazi Ortaokulu öğrencisi Samet Arda Ayik'ı evinde ziyaret ederek altın hediye etti.

Öğrenciyi tebrik eden Yücel, “Liselere giriş sınavında elde ettiği başarı ile il birincisi olan Samet Arda Ayik evladımızı ve ailesini tebrik ediyorum. Öğrencimizin bu başarısındaki en büyük pay sahibi öğretmen arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Öğrencimize bundan sonraki öğrenim hayatında üstün başarılar diliyorum. LGS Sınavında derece yapan sınava katılan tüm öğrencilerimizi ve bu gurur verici başarıda büyük emekleri olan kıymetli ailelerimizi, öğretmenlerimizi ve okul yöneticilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel'e, müdür yardımcısı Abdulhaluk Çakan ve Gazi Ortaokulu Müdür Yardımcısı Hidayet Samuk eşlik etti.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_93778)
05 Temmuz 2022 Salı 10:18
Birinci olan öğrencimizi ve başarısında emeği geçen herkesi kutluyorum. İl Milli Eğitim Müdürlüğünü de bu duyarlı hareket karşısında tebrik ederim.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_93775)
05 Temmuz 2022 Salı 08:02
Allah bağışlasın çok güzel bir haber aileyi ve çocuğu tebrik ederim. küçük kız çok içten gülmüş inşallah o türkiye birincisi olacak ilerde
Misafir Kullanıcı (@Misafir_93768)
04 Temmuz 2022 Pazartesi 19:23
Lanet olsun bu sisteme çocuğun 4 yıllık emeğini 3 saate bağlayan sisteme lanet olsun o gece uykusuz kalan çocukların emeğini kim nasıl telafi edecek o gün hastalanan çocuğun hayatını kim telafi edecek o gün hazır bulunuşluk düzeyi stresli geçen çocuğun hayatını kim teslim edecek yazıklar olsun , yazıklar olsun, yazıklar olsun ...
23.02.2026
03:42
'Kuaförler güzellik salonu gibi çalışamaz ama göz yumuluyor'
Bingöl'de Güzellik Salonu İşletmecisi Necla Gülek, bayan kuaförlerinin yetki alanı dışına çıkarak hizmet verdiğini belirtti ve defalarca yaptığı şikayetlerden dönüş alamadığını vurgulayarak yetkililere çağrıda bulundu.
23.02.2026
03:19
Saadet Partisi Bingöl Merkez İlçe Başkanlığına Özcan Gezer Atandı
Saadet Partisi Bingöl Merkez İlçe Başkanlığına Özcan Gezer Atandı
Teşkilatlanma çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen atamayla Özcan Gezer, Saadet Partisi Bingöl Merkez İlçe Başkanlığı görevine asaleten getirildi. Özcan Gezer'in önümüzdeki süreçte ilçe teşkilatıyla birlikte yerel programlara, saha ziyaretlerine ve sosyal faaliyetlere ağırlık vereceği bildirildi.
23.02.2026
02:54
Karaarslan`ın
Karaarslan'ın 'Bingöl Masalları' Eseri Kitaplaştırıldı
Merhum Avukat Zihni Karaarslan'ın 1976'da kaleme aldığı lisans tezi, vefatının 4'üncü yılında yeniden basılarak okurla buluştu.
23.02.2026
02:53
Bingöl`de Veteriner Hekimler Odası Resmen Kuruldu
Bingöl'de Veteriner Hekimler Odası Resmen Kuruldu
Yıllardır Elazığ'a bağlı faaliyet gösteren Bingöllü veteriner hekimler, kendi odalarını kurarak mesleki temsil gücünü il merkezine taşıdı. İlk Başkan Veteriner Hekim Yasir Gönç oldu.
23.02.2026
02:45
Bingöl`de Esnafa ‘Yeşilay Elçileri` Ziyareti
Bingöl'de Esnafa 'Yeşilay Elçileri' Ziyareti
Yeşilay Bingöl Şubesi, bağımlılıkla mücadelede toplumsal farkındalığı artırmak amacıyla kent merkezindeki esnafları ziyaret etti.
23.02.2026
02:44
Bingöl Dahil 28 İlde Siber Suç Operasyonu: 324 Şüpheli Yakalandı
Bingöl Dahil 28 İlde Siber Suç Operasyonu: 324 Şüpheli Yakalandı
Son 5 günde düzenlenen operasyonlarda 181 kişi tutuklandı, yaklaşık 210 milyon liralık mal varlığına el konuldu. Operasyon listesinde Bingöl de yer aldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın