KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Temmuz 2026 Perşembe
°C

Küsmek, kızmak yok; yola devam

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bingöl milletvekili aday adayı Abdurrahman Ensari, &';Bizler belirli bir misyonu olan insanlarız. 45 kişiden 3 kişinin seçilmesi gerekiyordu. Üç arkadaşımıza nasip oldu. Bizler de küsmeden, kızmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Küsmek, kızmak yok; yola devam
16 NİSAN 2011 CUMARTESİ 00:37
0
2834
5
AA aa

 

AK Parti Bingöl milletvekili aday adayı Ensari, AK Parti adaylarının belirlenmesinden sonra bir açıklama yaptı.
Ensari, yaptığı açıklamasında aday belirleme sürecinde kendisine destek olanlara teşekkür etti.
“Bizler belirli bir misyonu olan insanlarız. 45 kişiden 3 kişinin seçilmesi gerekiyordu. Üç arkadaşımıza nasip oldu. Bizler de küsmeden kızmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz” diyen Ensari, “Önemli olan AK Parti'nin başarısıdır. Diğer partilerin iktidar olma gibi bir hedefleri zaten yok. Çalışmaları, icraatları, söylemleri bunu gösteriyor. Amaçları sadece meclise girmek. AK Parti'nin birinciliğinin diğer partilerce kabul edildiğini görüyoruz. Birinci olmak yetmez. Anayasayı değiştirecek milletvekili sayısına ulaşmak gerekmektedir. Bunun için herkesin çok çalışması gerekir” ifadelerini kullandı.
Önümüzdeki sürecin çok önemli olduğunu söyleyen Ensari, “Ülkemiz artık bir yol ayrımına gelmiş bulunmaktadır. Mevcut anayasa, darbeci zihniyetin hazırladığı bir anayasadır. Kronikleşen sorunların bu anayasa ile çözülmesi mümkün değildir. Türkiye; Kürt sorunu, başörtü sorunu, temel hak ve özgürlükler gibi önemli sorunlarını çözmeden, bölgesinde ve dünyada saygın bir konuma ulaşamaz. Bu sorunların çözümü de ancak yeni, sivil, demokratik ve özgürlükçü bir anayasa ile mümkün olacaktır. İttihat ve Terakki ile başlayan darbeci gelenek, cumhuriyet tarihi boyunca işlediği zulümler ve karanlık cinayetlerle günümüze kadar devam etmiştir. Bugün de Ergenekon denilen karanlık yapılanma, Balyoz Darbe Planı ile devam etmeye çalışmaktadır. Bu zihniyeti deşifre eden AK Parti iktidarıdır. Ülkeyi yıllarca kendi çıkarları için sömüren bu zihniyetin bitirilmesi yine AK Parti İktidarı ile mümkün olacaktır. Vatandaşlarımızın bu bilinç ile oyunu kullanması, bu karanlık ve derin yapılanmalara mensup olan ve bağımsız yargıçlarca tutuklanan Ergenekon ve Balyozcuları kendi partilerinden milletvekili adayı gösteren partilere en iyi cevabı da aziz milletimiz verecektir. AK Parti'nin misyonunu benimsemiş kişilerin bu doğrultuda çaba göstermesi gerekmektedir. Bizler de kendi kişisel beklentilerimiz peşinde koşmadan ülkemizin ve ilimizin geleceği için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Aziz hemşerilerimiz, 13 Haziran sabahı, darbeci ve Ergenekoncu zihniyete haddini bildirecektir. Buna yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu.
 
 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
EEEĞİTİM. (@Misafir_3524)
17 Nisan 2011 Pazar 09:52
KUSURA BAKMAYIN KARDEŞİM SADECE KİŞİSEL ÇIKARLAR İÇİN UĞRAŞIYORSUNUZ. HALK İÇİN HİÇBİR BEKLENTİ OLMAZ SİZİN GİBİLERİNDEN. YAKINDA BİR YERLERDE DAHA İYİ BİR KONUM İÇİN UĞRAŞTIĞINIZI HERKES BİLİYOR. BUGÜN AKP YARIN BAŞKA BİR PARTİYE GEÇER SİZİN GİBİLER.
gül ve papatya (@Misafir_3519)
16 Nisan 2011 Cumartesi 23:47
45 kişiden hepsi çıkmaz bunu herkes biliyor. ve bazıları çıkıp bizim istediğimiz olmadı peki istedikleri çıksaydı bu defa diğerleri söylenmezmiydi o yüzden sitemleri yersiz buluyorum önemli olan herzaman dayanışma içinde bulunmaktır. okuyon herkese her türlü düşüncesine saygılar.
solhan (@Misafir_3513)
16 Nisan 2011 Cumartesi 20:39
güzel açklama
a.rahim gölge (@Misafir_3502)
16 Nisan 2011 Cumartesi 13:20
tabi canım sıkıysa küstüm de.seni o makamlardan alacaklarını biliyorsun. içinden neler geçiyorda dışa vuramıyorsun. biraz delikanlı olun ya bu açıklamalarla kimi kandırıyorsunuz.
cem çöte (@Misafir_3499)
16 Nisan 2011 Cumartesi 01:12
ergenekonun yaratıcısı da bundan nemalananda akp dir.
01.07.2026
12:17
Bingöl`den TÜBİTAK`ta Türkiye birinciliği
Bingöl'den TÜBİTAK'ta Türkiye birinciliği
TÜBİTAK 2204-C Lise Öğrencileri Kutup Araştırmaları Proje Yarışması Türkiye Finali'nde Bingöl'den katılan proje Türkiye birincisi oldu. Yapay zekâ ve insansız hava araçlarını kutup araştırmalarıyla buluşturan proje, öğrencilerine Türk Antarktika Bilim Seferi'ne katılma yolunu da açabilir.
01.07.2026
08:54
Çifte vatandaşlar için muafiyet yolda!
Çifte vatandaşlar için muafiyet yolda!
Yurt dışında yaşayan milyonlarca Türk vatandaşını ilgilendiren yeni yasa hazırlığı sürüyor. Düzenlemeyle, yaşadıkları ülkede askerlik yapan çifte vatandaşların Türkiye'deki yükümlülüğü kalkacak ve emekli aylığı kesintileri son bulacak.
01.07.2026
08:25
Bayırlı`da sulama krizi!
Bayırlı'da sulama krizi! 'Temmuz geldi, kanallar hâlâ açılmadı'
Bölgede meyve ağaçları, bağlar ve sebze bahçelerinin sulama suyuna ihtiyaç duyduğu bu dönemde yaşanan aksaklığa dikkat çeken köylüler, sulama kanalını kapatan kaya parçalarının iş makinesiyle kısa sürede kaldırılabileceğini ifade ederek yetkililere çağrıda bulundu.
01.07.2026
08:23
ApiTURroute ekibinden Bingöl Üniversitesi Arıcılık Merkezi`ne ziyaret
ApiTURroute ekibinden Bingöl Üniversitesi Arıcılık Merkezi'ne ziyaret
Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aslı Özkırım öncülüğündeki ApiTURroute ekibi, Bingöl Üniversitesi Arıcılık Araştırma Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyarette arıcılık ve apiturizmi alanında yürütülen çalışmalar ile olası iş birlikleri değerlendirildi.
01.07.2026
08:22
Bingöl`de aynı gün iki mevsim!
Bingöl'de aynı gün iki mevsim!
Bingöl'de objektiflere yansıyan ilginç görüntüler, kentin farklı rakımlarında aynı gün hem kışın hem de yazın yaşandığını ortaya koydu. Yüksek kesimlerde karla mücadele sürerken, daha alçak bölgelerde sıcaktan bunalan inekler su birikintisine girerek serinledi.
01.07.2026
08:20
Seyir halindeki tırın lastikleri alev aldı
Seyir halindeki tırın lastikleri alev aldı
Bingöl'ün Genç ilçesinde seyir halindeki tırın lastiklerinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın