KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Mayıs 2026 Pazar
°C

Küsmek, kızmak yok; yola devam

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bingöl milletvekili aday adayı Abdurrahman Ensari, &';Bizler belirli bir misyonu olan insanlarız. 45 kişiden 3 kişinin seçilmesi gerekiyordu. Üç arkadaşımıza nasip oldu. Bizler de küsmeden, kızmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Küsmek, kızmak yok; yola devam
16 NİSAN 2011 CUMARTESİ 00:37
0
2801
5
AA aa

 

AK Parti Bingöl milletvekili aday adayı Ensari, AK Parti adaylarının belirlenmesinden sonra bir açıklama yaptı.
Ensari, yaptığı açıklamasında aday belirleme sürecinde kendisine destek olanlara teşekkür etti.
“Bizler belirli bir misyonu olan insanlarız. 45 kişiden 3 kişinin seçilmesi gerekiyordu. Üç arkadaşımıza nasip oldu. Bizler de küsmeden kızmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz” diyen Ensari, “Önemli olan AK Parti'nin başarısıdır. Diğer partilerin iktidar olma gibi bir hedefleri zaten yok. Çalışmaları, icraatları, söylemleri bunu gösteriyor. Amaçları sadece meclise girmek. AK Parti'nin birinciliğinin diğer partilerce kabul edildiğini görüyoruz. Birinci olmak yetmez. Anayasayı değiştirecek milletvekili sayısına ulaşmak gerekmektedir. Bunun için herkesin çok çalışması gerekir” ifadelerini kullandı.
Önümüzdeki sürecin çok önemli olduğunu söyleyen Ensari, “Ülkemiz artık bir yol ayrımına gelmiş bulunmaktadır. Mevcut anayasa, darbeci zihniyetin hazırladığı bir anayasadır. Kronikleşen sorunların bu anayasa ile çözülmesi mümkün değildir. Türkiye; Kürt sorunu, başörtü sorunu, temel hak ve özgürlükler gibi önemli sorunlarını çözmeden, bölgesinde ve dünyada saygın bir konuma ulaşamaz. Bu sorunların çözümü de ancak yeni, sivil, demokratik ve özgürlükçü bir anayasa ile mümkün olacaktır. İttihat ve Terakki ile başlayan darbeci gelenek, cumhuriyet tarihi boyunca işlediği zulümler ve karanlık cinayetlerle günümüze kadar devam etmiştir. Bugün de Ergenekon denilen karanlık yapılanma, Balyoz Darbe Planı ile devam etmeye çalışmaktadır. Bu zihniyeti deşifre eden AK Parti iktidarıdır. Ülkeyi yıllarca kendi çıkarları için sömüren bu zihniyetin bitirilmesi yine AK Parti İktidarı ile mümkün olacaktır. Vatandaşlarımızın bu bilinç ile oyunu kullanması, bu karanlık ve derin yapılanmalara mensup olan ve bağımsız yargıçlarca tutuklanan Ergenekon ve Balyozcuları kendi partilerinden milletvekili adayı gösteren partilere en iyi cevabı da aziz milletimiz verecektir. AK Parti'nin misyonunu benimsemiş kişilerin bu doğrultuda çaba göstermesi gerekmektedir. Bizler de kendi kişisel beklentilerimiz peşinde koşmadan ülkemizin ve ilimizin geleceği için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Aziz hemşerilerimiz, 13 Haziran sabahı, darbeci ve Ergenekoncu zihniyete haddini bildirecektir. Buna yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu.
 
 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
EEEĞİTİM. (@Misafir_3524)
17 Nisan 2011 Pazar 09:52
KUSURA BAKMAYIN KARDEŞİM SADECE KİŞİSEL ÇIKARLAR İÇİN UĞRAŞIYORSUNUZ. HALK İÇİN HİÇBİR BEKLENTİ OLMAZ SİZİN GİBİLERİNDEN. YAKINDA BİR YERLERDE DAHA İYİ BİR KONUM İÇİN UĞRAŞTIĞINIZI HERKES BİLİYOR. BUGÜN AKP YARIN BAŞKA BİR PARTİYE GEÇER SİZİN GİBİLER.
gül ve papatya (@Misafir_3519)
16 Nisan 2011 Cumartesi 23:47
45 kişiden hepsi çıkmaz bunu herkes biliyor. ve bazıları çıkıp bizim istediğimiz olmadı peki istedikleri çıksaydı bu defa diğerleri söylenmezmiydi o yüzden sitemleri yersiz buluyorum önemli olan herzaman dayanışma içinde bulunmaktır. okuyon herkese her türlü düşüncesine saygılar.
solhan (@Misafir_3513)
16 Nisan 2011 Cumartesi 20:39
güzel açklama
a.rahim gölge (@Misafir_3502)
16 Nisan 2011 Cumartesi 13:20
tabi canım sıkıysa küstüm de.seni o makamlardan alacaklarını biliyorsun. içinden neler geçiyorda dışa vuramıyorsun. biraz delikanlı olun ya bu açıklamalarla kimi kandırıyorsunuz.
cem çöte (@Misafir_3499)
16 Nisan 2011 Cumartesi 01:12
ergenekonun yaratıcısı da bundan nemalananda akp dir.
16.05.2026
21:02
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Şehirler arası otobüslerde, hareket saatine 12 saat kalana kadar tam ücret iadesi yapılmasını zorunlu hale getirdiklerini bildiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 'Kuralsız ve kayıt dışı taşımacılığın önüne geçmek amacıyla kademeli ceza sistemini devreye alıyoruz.' dedi.
16.05.2026
20:28
Bingöl`de
Bingöl'de 'Barış' Yürüyüşünde Karşılıklı Sloganlar
DEM Parti'nin Bingöl'de düzenlediği 'Barış İçin Adım At' yürüyüşünde bir yanda 'barış' mesajları verilirken, diğer yanda Türk bayrağı açan MİGAZİDER üyeleri 'Kahrolsun PKK' sloganları attı. Kent Meydanı'nda yaşanan karşılıklı sloganlar nedeniyle polis geniş güvenlik önlemi aldı.
16.05.2026
15:34
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl merkezli 4 ilde organize suç örgütüne yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan şüphelilerden 7'si tutuklandı. Soruşturma kapsamında daha önce tutuklananlarla birlikte toplam tutuklu sayısı 18'e yükseldi.
16.05.2026
15:33
Bingöl`de `Masa Tenisi Bal Turnuvası` Heyecanı Başlıyor
Bingöl'de 'Masa Tenisi Bal Turnuvası' Heyecanı Başlıyor
Bingöl'de masa tenisi tutkunlarını bir araya getirecek 'Bingöl Masa Tenisi Bal Turnuvası' için geri sayım başladı. Karşıyaka Spor Salonu'nda düzenlenecek turnuvada dereceye giren sporcuların ödülleri ise 'karakovan balı' olacak.
16.05.2026
15:32
Bingöl`de Karla Mücadele Mayıs Ayında da Devam Ediyor
Bingöl'de Karla Mücadele Mayıs Ayında da Devam Ediyor
Bingöl'de etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle yüksek rakımlı bölgelerde karla mücadele çalışmaları mayıs ayında da devam ediyor. İl Özel İdaresi ekipleri, ulaşıma kapanan köy ve mezra yollarını yeniden açmak için yoğun mesai harcıyor.
16.05.2026
15:24
CHP`li Türeli:
CHP'li Türeli: 'Çiftçi Desteklenmeli'
CHP İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli, Dünya Çiftçiler Günü kapsamında Bingöl Ziraat Odası'nı ziyaret etti. Türeli, tarım ve hayvancılığın stratejik bir alan olduğunu belirterek, çiftçilerin desteklenmesi ve ithalatın azaltılması gerektiğini söyledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın