KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Ağustos 2026 Cuma
°C

Kurumların çehreleri değişti

Genç Belediyesi, ilçe merkezindeki okullar ile birçok resmi kurumun bahçesini kilit taşı ile yeniledi. Kış mevsimi başlamadan yapılan çalışma sayesinde kurum ve okul bahçeleri hem güzel bir görünüme kavuştu hem de çamurdan kurtarılması sağlandı.

Kurumların çehreleri değişti
24 KASIM 2012 CUMARTESİ 07:51
0
3380
0
AA aa

Genç Belediyesi'nin ilçedeki kurumların ve okulların eksikliklerinin giderilmesine yönelik çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında kurum ve okul bahçeleri kilit taşları ile döşenip aynı alanlarda kaldırım çalışması yapıldı.

Tamamlanan ve devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Genç Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç: “Resmi kurum bahçeleri yâda okullarda çalışma yapmak belediyenin doğrudan hizmet alanı değil. Ancak gerek öğrencilerin tertemiz okul bahçelerinde öğrenim görmesini sağlamak, gerekse de vatandaşlarımız tarafından sık sık ziyaret edilen kurum bahçelerinin istenilen düzeyde olmamasından dolayı bir çalışma başlattık. Milli Eğitim hizmet binası, Sağlık Ocağı, Müftülük, Emniyet gibi kurumlarımızın yanı sıra ilçe merkezindeki okullarımızın bahçelerinde çevre düzenlemesi yaptık. Çalışmalarımız kapsamında bu alanları kilit taşları ile döşeyip yine bu alan içinde kaldırım çalışması yaptı” dedi.

Yapılan çalışma sayesinde kurumlarının çehresinin değiştiğini belirten kurum yetkilileri ise çalışmalardan dolayı Genç Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç'e teşekkür etti. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.08.2026
02:27
Yeni hastaneye 617 metrelik altyapı
Yeni hastaneye 617 metrelik altyapı
Bingöl Belediyesi, 500 yataklı yeni devlet hastanesinin kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarını tamamladı. Hastane yerleşkesine toplam 617 metrelik altyapı hattı döşendi.
14.08.2026
02:26
Bingöl`de yerel basına İŞKUR`dan 9 aya kadar istihdam desteği
Bingöl'de yerel basına İŞKUR'dan 9 aya kadar istihdam desteği
Bingöl'de basın sektörüne İŞKUR'dan 9 aya kadar destek sağlanırken, program sonrasında en az 9 ay da istihdam şartı getirildi.
14.08.2026
02:25
Kadim Aşiretler Federasyonu`ndan çerçeve yasasına destek açıklaması
Kadim Aşiretler Federasyonu'ndan çerçeve yasasına destek açıklaması
Kadim Aşiretler Federasyonu Bingöl İl Temsilcisi Erkan İŞERİ 'Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun Teklifi'ni olumlu, stratejik ve hayırlı bir adım olarak gördüklerini açıkladılar.
13.08.2026
10:43
Bingöl`de nesli tehlike altındaki su samurları görüntülendi
Bingöl'de nesli tehlike altındaki su samurları görüntülendi
Göynük Çayı'nda görülen iki su samuru, dron kamerasına yansıdı. IUCN'nin 'nesli tükenme tehlikesine yakın' kategorisinde yer alan türün görüntülenmesi, bölgedeki doğal yaşam açısından dikkat çekici bir gelişme olarak değerlendirildi.
13.08.2026
10:17
Motorinde ÖTV sıfırlandı: Akaryakıtta indirim beklentisi
Motorinde ÖTV sıfırlandı: Akaryakıtta indirim beklentisi
Resmî Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile motorinden alınan ÖTV ağustos ayının kalan dönemi için sıfırlandı. Düzenlemenin pompaya yansıması halinde litre fiyatında yaklaşık 9,25-9,30 lira arasında indirim oluşabileceği belirtiliyor. Sonraki aylarda ise yıl sonuna kadar her ay 3'er lira artırılarak belirlenecek.
13.08.2026
10:01
Yedisu hattı için dikkat çeken araştırma: Fayın altında iki magma sistemi
Yedisu hattı için dikkat çeken araştırma: Fayın altında iki magma sistemi
Uluslararası bilim insanlarının yürüttüğü araştırmada, Erzincan Havzası ile Bingöl'ün Yedisu ilçesini kapsayan Karlıova Üçlü Eklem bölgesinin altında iki ayrı sığ magma rezervuarı tespit edildi. Çalışma, deprem ve volkanik risklere ilişkin önemli veriler ortaya koydu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın