KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Ağustos 2026 Çarşamba
°C

Kursiyerlerden muhteşem yılsonu sergisi

Solhan Halk Eğitim Merkezi tarafından verilen kurslarda eğitim gören kursiyerler, emeklerini sergiledi. Yılsonu sergisinde kursiyerlerce büyük emek harcanarak yapılan Doğa Harikası Yüzenada maketi damga vurdu.

Kursiyerlerden muhteşem yılsonu sergisi
06 HAZİRAN 2014 CUMA 07:03
0
5321
0
AA aa

Solan İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün 2013-2014 eğitim-öğretim yılında açtığı kurslarda yapılan el emeği göz nuru ürünler sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Solhan Kültür Merkezi salonunda açılan sergi hakkında bilgi veren Solhan Halk Eğitim Merkezi Müdürü İhsan Sönmez, 2013-2014 eğitim öğretim yılında Solhan'da 117 dalda kurs açıldığını söyledi. Kurslarda bin 892 kursiyerin katıldığını ifade eden Sönmez: “758 erkek kursiyer, bin 134 bayan kursiyer ile Halk Eğitim Merkezleri 7'den 77'ye herkese hizmet eden bir kurumdur. Halk Eğitim Merkezimiz açtığı kurslar ile vatandaşlarımıza meslek edindirmeyi, ev ve ülke ekonomisine katkıda bulunmayı amaç edinmiştir. Trikotaj, Geleneksel El Nakışları, Makine Nakışları, Kumaş Boyama, Kadın Üst Giyim, Ebru Kursu, Tel Kırma, Makinede Aplike olmak üzere daha birçok dalda kurs açtık” diye konuştu.

Sergiye, Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Arakonak Belediye Başkanı Mustafa Döner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi Aktaş, daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, kurs öğretmenleri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.08.2026
22:07
`O sellektörün ölüm işareti olduğunu birkaç saniye sonra anladık`
'O sellektörün ölüm işareti olduğunu birkaç saniye sonra anladık'
Bingöl'ün merhum Belediye Başkanı Hikmet Tekin, şehadetinin 47. yılında dualarla anılacak. O kanlı saldırının canlı tanıklarından Mithat Dopdoğru, 47 yıl sonra Bingöl Online'a konuştu. Dopdoğru'nun anlattıkları, yalnızca bir suikastın değil; yarım kalan hayatların, çocuk yaşta taşınan korkuların ve Bingöl'ün hafızasında hiç kapanmayan bir yaranın hikâyesi.
11.08.2026
22:06
Bingöl`de inşaatta feci iş kazası! Genç işçi kurtarılamadı
Bingöl'de inşaatta feci iş kazası! Genç işçi kurtarılamadı
Bingöl'de bir inşaatta asansör montajı yaptığı sırada üzerine asansör kabini düşen 32 yaşındaki işçi Muhammed Uyğur, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
11.08.2026
22:04
Hesarek hedefi: Bölgenin turizm merkezi olacak
Hesarek hedefi: Bölgenin turizm merkezi olacak
Bingöl Valisi Cahit Çelik, Hesarek Kayak Merkezi'ne ulaşımı sağlayan yolda başlatılan genişletme çalışmalarını yerinde inceledi. Çelik, ulaşım altyapısının güçlendirilmesiyle birlikte Hesarek'i ilin ve bölgenin önemli turizm merkezlerinden biri haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi.
11.08.2026
22:03
Çalıştığı inşaattan düştü, hayatını kaybetti
Çalıştığı inşaattan düştü, hayatını kaybetti
Bingöl'ün Adaklı ilçesinde çalıştığı inşaatta dengesini yitirerek düşen 70 yaşındaki işçi Necmettin Barut, hayatını kaybetti.
11.08.2026
22:02
Bingöl`de Kaldırımlar Yenileniyor
Bingöl'de Kaldırımlar Yenileniyor
Bingöl Belediyesi, 2026 yılı çalışma programı kapsamında kentin dört bir yanında kaldırımları yeniliyor. Bazalt, begonit ve kilitli parke uygulamalarıyla hem yaya güvenliği artırılıyor hem de engelli vatandaşlar için erişilebilir güzergahlar oluşturuluyor.
11.08.2026
22:00
Bingöl`ün içme suyu hattında kritik etap tamamlandı
Bingöl'ün içme suyu hattında kritik etap tamamlandı
DSİ, Bingöl içmesuyu isale hattındaki çalışmaları tamamladı. Yeni hat ve 5 bin metreküplük depo ile kentin içme suyu ihtiyacının 2055 yılına kadar karşılanması hedefleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın