KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Ağustos 2026 Cuma
°C

Kültür'de yol sorunu çözüm bekliyor

Mahalleli: 'Pazartesi günü okullar açılıyor, kazılan yol Turgut Özal Anaokulunun önünden geçiyor. Yağmur başladığında cadde çamur içinde kalacak. Belediye yetkililerinden, kazılan yolun bir an önce yapılmasını istiyoruz.'

Kültür`de yol sorunu çözüm bekliyor
08 EYLÜL 2022 PERŞEMBE 21:13
1
2743
3
AA aa

Bingöl Belediyesi tarafından Kültür Mahallesi'nde yürütülen yağmursuyu hattı çalışmalarının ardından kazılan yolların yenilenmesinde yaşanan gecikmenin, çalışmaların yürütüldüğü Tekel Caddesi'nde olumsuzluğa neden olduğu bildirildi.

Yolların bozulduğunu ve kazı yapılan alanların yenilenmediğini aktaran mahalleli, yaşanan gecikmenin büyük bir rahatsızlık verdiğini, okulların açılacağı bugünlerde sıkıntının daha da artacağını belirtti.

Yağmur suyu hattı yapılmasının memnuniyet verici olduğunu ancak yolların yenilenmesi çalışmalarının uzun süreli ertelenmesinin doğru olmadığını öne süren mahalleli: “Yapılan bir işlemden sonra yolun çökmesi ya da farklı gerekçelerle bekletilmesi maalesef ciddi rahatsızlıklara sebebiyet veriyor. Her taraf toz toprak içinde. Kapı pencere açamıyoruz. Pazartesi günü okullar açılıyor, kazılan yol Turgut Özal Anaokulunun önünden geçiyor. Yağmur yağışları başladığında cadde çamur içinde kalacak. Belediye yetkililerinden, kazılan yolun bir an önce yapılmasını istiyoruz” diyerek taleplerini paylaştılar.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95336)
10 Eylül 2022 Cumartesi 19:50
Oldum olası bu kültür mahlesinin sorunları bitmedi
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95310)
09 Eylül 2022 Cuma 09:55
normal belediyeler yolları yapar, bizimkiler yapılan yolu bozup da gidiyor. belediyeler kaldırılmalı, hem de en hızlı şekilde. bunların bu millete bir faydası yok, sadece rant çıkar menfaat kurumu. bir de üstüne özerk statüsü var, hey mala mıné...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95307)
09 Eylül 2022 Cuma 08:09
biraz daha idare edin seçime az kaldı, seçim zamanı araçları yıkarlar oraya seçim sonrası düzeltmeden bırakır giderler, ak belediyecilik
14.08.2026
02:27
Yeni hastaneye 617 metrelik altyapı
Yeni hastaneye 617 metrelik altyapı
Bingöl Belediyesi, 500 yataklı yeni devlet hastanesinin kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarını tamamladı. Hastane yerleşkesine toplam 617 metrelik altyapı hattı döşendi.
14.08.2026
02:26
Bingöl`de yerel basına İŞKUR`dan 9 aya kadar istihdam desteği
Bingöl'de yerel basına İŞKUR'dan 9 aya kadar istihdam desteği
Bingöl'de basın sektörüne İŞKUR'dan 9 aya kadar destek sağlanırken, program sonrasında en az 9 ay da istihdam şartı getirildi.
14.08.2026
02:25
Kadim Aşiretler Federasyonu`ndan çerçeve yasasına destek açıklaması
Kadim Aşiretler Federasyonu'ndan çerçeve yasasına destek açıklaması
Kadim Aşiretler Federasyonu Bingöl İl Temsilcisi Erkan İŞERİ 'Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun Teklifi'ni olumlu, stratejik ve hayırlı bir adım olarak gördüklerini açıkladılar.
13.08.2026
10:43
Bingöl`de nesli tehlike altındaki su samurları görüntülendi
Bingöl'de nesli tehlike altındaki su samurları görüntülendi
Göynük Çayı'nda görülen iki su samuru, dron kamerasına yansıdı. IUCN'nin 'nesli tükenme tehlikesine yakın' kategorisinde yer alan türün görüntülenmesi, bölgedeki doğal yaşam açısından dikkat çekici bir gelişme olarak değerlendirildi.
13.08.2026
10:17
Motorinde ÖTV sıfırlandı: Akaryakıtta indirim beklentisi
Motorinde ÖTV sıfırlandı: Akaryakıtta indirim beklentisi
Resmî Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile motorinden alınan ÖTV ağustos ayının kalan dönemi için sıfırlandı. Düzenlemenin pompaya yansıması halinde litre fiyatında yaklaşık 9,25-9,30 lira arasında indirim oluşabileceği belirtiliyor. Sonraki aylarda ise yıl sonuna kadar her ay 3'er lira artırılarak belirlenecek.
13.08.2026
10:01
Yedisu hattı için dikkat çeken araştırma: Fayın altında iki magma sistemi
Yedisu hattı için dikkat çeken araştırma: Fayın altında iki magma sistemi
Uluslararası bilim insanlarının yürüttüğü araştırmada, Erzincan Havzası ile Bingöl'ün Yedisu ilçesini kapsayan Karlıova Üçlü Eklem bölgesinin altında iki ayrı sığ magma rezervuarı tespit edildi. Çalışma, deprem ve volkanik risklere ilişkin önemli veriler ortaya koydu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın