KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Ağustos 2026 Salı
°C

Kültür'de yol sorunu çözüm bekliyor

Mahalleli: 'Pazartesi günü okullar açılıyor, kazılan yol Turgut Özal Anaokulunun önünden geçiyor. Yağmur başladığında cadde çamur içinde kalacak. Belediye yetkililerinden, kazılan yolun bir an önce yapılmasını istiyoruz.'

Kültür`de yol sorunu çözüm bekliyor
08 EYLÜL 2022 PERŞEMBE 21:13
1
2704
3
AA aa

Bingöl Belediyesi tarafından Kültür Mahallesi'nde yürütülen yağmursuyu hattı çalışmalarının ardından kazılan yolların yenilenmesinde yaşanan gecikmenin, çalışmaların yürütüldüğü Tekel Caddesi'nde olumsuzluğa neden olduğu bildirildi.

Yolların bozulduğunu ve kazı yapılan alanların yenilenmediğini aktaran mahalleli, yaşanan gecikmenin büyük bir rahatsızlık verdiğini, okulların açılacağı bugünlerde sıkıntının daha da artacağını belirtti.

Yağmur suyu hattı yapılmasının memnuniyet verici olduğunu ancak yolların yenilenmesi çalışmalarının uzun süreli ertelenmesinin doğru olmadığını öne süren mahalleli: “Yapılan bir işlemden sonra yolun çökmesi ya da farklı gerekçelerle bekletilmesi maalesef ciddi rahatsızlıklara sebebiyet veriyor. Her taraf toz toprak içinde. Kapı pencere açamıyoruz. Pazartesi günü okullar açılıyor, kazılan yol Turgut Özal Anaokulunun önünden geçiyor. Yağmur yağışları başladığında cadde çamur içinde kalacak. Belediye yetkililerinden, kazılan yolun bir an önce yapılmasını istiyoruz” diyerek taleplerini paylaştılar.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95336)
10 Eylül 2022 Cumartesi 19:50
Oldum olası bu kültür mahlesinin sorunları bitmedi
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95310)
09 Eylül 2022 Cuma 09:55
normal belediyeler yolları yapar, bizimkiler yapılan yolu bozup da gidiyor. belediyeler kaldırılmalı, hem de en hızlı şekilde. bunların bu millete bir faydası yok, sadece rant çıkar menfaat kurumu. bir de üstüne özerk statüsü var, hey mala mıné...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95307)
09 Eylül 2022 Cuma 08:09
biraz daha idare edin seçime az kaldı, seçim zamanı araçları yıkarlar oraya seçim sonrası düzeltmeden bırakır giderler, ak belediyecilik
04.08.2026
19:35
Prof. Dr. Bahri Çakabay`ın
Prof. Dr. Bahri Çakabay'ın 'Askı Sütürleri' kitabı çıktı
Cerrahi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Bahri Çakabay, ilk romanı Askı Sütürleri ile ameliyathane koridorlarından insan ruhunun derinliklerine uzanan, hafıza, dostluk ve yaşam üzerine kurulu çok katmanlı bir anlatıya imza attı.
04.08.2026
19:34
Tehdit algısı üzerine ameliyattan vazgeçti, şikâyetçi oldu
Tehdit algısı üzerine ameliyattan vazgeçti, şikâyetçi oldu
Bingöl'de yayıncılık yapan Tuncay Özdemir, Bingöl Devlet Hastanesi'nde geçireceği ameliyat öncesinde yaşanan bir diyalog nedeniyle ameliyatı yaptırmaktan vazgeçtiğini belirterek İl Sağlık Müdürlüğü'ne şikâyette bulundu.
04.08.2026
19:33
Apiturizm İçin İş Birliği Masaya Yatırıldı
Apiturizm İçin İş Birliği Masaya Yatırıldı
Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mehmet Şirin Budancamanak, beraberindeki heyetle Bingöl Arı Yetiştiricileri Birliği'ni ziyaret ederek yürütülen projeler ile Apiturizm Projesi kapsamında hayata geçirilebilecek iş birliklerini değerlendirdi.
04.08.2026
19:33
Bingöl`de Nadir Görülen Bal Porsuğu Ölü Bulundu
Bingöl'de Nadir Görülen Bal Porsuğu Ölü Bulundu
Bingöl'ün Dallıtepe Köyü Göl Mezrası'nda ölü halde bulunan bal porsuğu, bölgedeki yaban hayatının karşı karşıya olduğu riskleri bir kez daha gündeme taşıdı. Geçtiğimiz yıl aynı bölgede canlı olarak görüldüğü belirtilen hayvanın bu yıl ölü bulunması üzüntüyle karşılandı.
04.08.2026
19:31
CHP`li Meclis Üyeleri:
CHP'li Meclis Üyeleri: 'Bingöl'de Yatırımlar Durma Noktasına Geldi'
CHP Bingöl İl Genel Meclis Üyeleri Burhan Becerikli, Akif Açıkyer ve Kemal Adıbelli, kırsal altyapı, ulaşım ve kamu hizmetlerine ilişkin yaptıkları ortak açıklamada, kent genelinde yatırımların yetersiz kaldığını savunarak İl Özel İdaresi'nin araç parkının güçlendirilmesi ve köylere yönelik hizmetlerin hızlandırılması çağrısında bulundu.
04.08.2026
19:30
Kızılay`dan Bingöllülere Kan Bağışı Çağrısı
Kızılay'dan Bingöllülere Kan Bağışı Çağrısı
Türk Kızılay'ın Kan Bağış Tırı, Türk Telekom İl Müdürlüğü önünde 11 Ağustos'a kadar vatandaşlardan bağış kabul edecek. Yetkililer, azalan kan stoklarının güçlendirilmesi için gönüllü bağışçıların desteğine ihtiyaç duyulduğunu belirtti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın