KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Mart 2025 Çarşamba
°C

Küçükbaşta destekleme ödemeleri başlıyor

Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Kaysadu, anaç koyun – keçi destekleme ödemelerine 6 Haziran’da başlanacağını söyledi.

Küçükbaşta destekleme ödemeleri başlıyor
03 HAZİRAN 2013 PAZARTESİ 06:35
0
1568
0
AA aa

Bingöl ili Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Kaysadu, yaptığı açıklamada Hayvancılığın gelişimine katkı sağlamak amacıyla, 311 bin 248 koyun – keçi desteklemesi bedeli olan 5 milyon 129 bin 913 TL'nin 06 Haziran 2013 Çarşamba günü itibarıyla ödenmek özere hesaplara aktarılacağını bildirdi.

Ödemelerin 6 Haziran Çarşamba günü itibarıyla yetiştiricilerin hesaplarına aktarılacağını belirten Kaysadu: “2012 yılı destekleme ücretleri hayvan başı 18,00 TL'dir. Yetiştiricilerimizin alacaklarının hesaplaması için hayvan sayısı çarpı 18,00 TL ve genel kurulun almış olduğu karara istinaden havan başı 1,00 TL artı kişi başı 50,00 TL yıllık aidat kesintisi yapılacaktır. Yönetime seçildiğimiz 2010 yılından bu yana 2010 yılında hayvan başı 10 TL iken 1 TL kesinti yapıldı. İçinde bulunduğumuz 2012 yılında hayvan başı 18 TL iken yine 1 TL kesinti yapılacak. 2012 yılı destekleme ödemesi 18 TL olarak belirlemiş olup birlik kesintisinde herhangi bir zam olmayıp tekrar hayvan başı 1 TL den kesinti yapılacaktır” dedi.

Kaysadu: “Bingöl ili Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Olarak genel kurulun bize verdiği yetkinin dışına çıkmadık. Yetiştiricilerimizin mağdur olmamaları için ilgili kuruluşlar ile sürekli iletişim halinde olduk ve olmaya da devam edeceğiz. İnşallah bundan sonraki dönemler de de yetiştiricilerimizin emeklerinin karşılığını daha fazla almaları için çaba sarf edeceğiz. Ödemeler ile ilgili herhangi bir sıkıntı olması durumunda yetiştiricilerimiz sorunları birliğimiz ile paylaşmaları durumunda sorunların çözümü için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz” ifadelerini kullandı.

2012 yılı desteklemelerinin kısa sürede yetiştiricilerin eline geçmesi için büyük çaba harcadıklarını belirten Kaysadu, üyelere gösterdikleri sabırlı bekleyişten dolayı teşekkür etti. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.03.2025
12:39
Korkutata: ‘Gazze`de yaşananlar savaş değil, soykırımdır`
Korkutata: 'Gazze'de yaşananlar savaş değil, soykırımdır'
AK Parti Bingöl Milletvekili Zeki Korkutata, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada İsrail'in Gazze'deki saldırılarını 'vahşi bir soykırım' olarak nitelendirdi. Korkutata, İsrail'e destek veren güçleri suç ortağı olarak tanımlarken, uluslararası hukukun hiçe sayıldığını belirtti. 'Gazze halkının yanındayız, bu insanlık suçunu lanetliyoruz' dedi.
19.03.2025
07:40
Bingöl`de 9 Şehit Yakınına Devlet Övünç Madalyası, Rozet ve Beratı
Bingöl'de 9 Şehit Yakınına Devlet Övünç Madalyası, Rozet ve Beratı
Bingöl Valisi Usta: 'Bu madalyalar, vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin fedakârlığının bir nişanesidir. Şehitlerimizin emanetleri olan ailelerimizin her zaman yanında olacağız' dedi.
19.03.2025
07:38
Bingöl`de hayırsever iş insanı borç defterlerini sıfırladı
Bingöl'de hayırsever iş insanı borç defterlerini sıfırladı
Önceki yıllarda Bingöl merkez ve Genç İlçesi'nde binlerce Ramazan kolisi dağıtan ve bakkallardaki borç defterlerini satın alan hayırsever iş insanı, bu Ramazan ayında da geleneği bozmadı. Yardımların önemli bir kısmını muhtarlar aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Ateş, yaptıklarıyla büyük taktir topladı.
19.03.2025
07:38
Bingöl`de ‘Çanakkale ve Şehitlik` konulu resim sergisi
Bingöl'de 'Çanakkale ve Şehitlik' konulu resim sergisi
Bingöl Valisi Usta: 'Öğrencilerimizin emek vererek hazırladığı eserler, Çanakkale ruhunu ve vatan uğruna verilen fedakârlıkları en güzel şekilde yansıtıyor.'
19.03.2025
07:37
Bingöl`de aranan 3 şüpheli yakalandı
Bingöl'de aranan 3 şüpheli yakalandı
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada, çeşitli suçlardan araması bulunan 3 şüpheli yakalandı.
19.03.2025
07:36
Ödüller sahiplerini buldu
Ödüller sahiplerini buldu
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında düzenlenen okullar arası şiir, resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren eserlerin sahiplerine ödülleri verildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın