KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Mart 2026 Çarşamba
°C

Küba'dan Solhan'a

Bingöl'ün voleybol temsilcisi Solhanspor, ikisi Türk, biri yabancı uyruklu üç yeni sporcu ile anlaşmasından sonra Kübalı pasör Yadier Sanchez Sierra'yı da kadrosuna kattı.

Küba`dan Solhan`a
25 ARALIK 2017 PAZARTESİ 22:20
2
4892
4
AA aa

Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci Lig Erkekler kategorisi B Grubunda mücadele eden Bingöl voleybol temsilcisi Solhanspor, 2017-2018 sezonuna önemli transferler ile başlamıştı. Lig başladıktan sonra önce bir pasör ve bir de libero olmak üzere iki sporcu ile yollarını ayıran Solhanspor, geçtiğimiz günlerde Venezuela Milli Takımı oyuncusu Fernando Davıd Gonzalez Rodrıguez ile yollarını ayırdı. Ayrıca Solhanspor'un geçen sezon da oyuncusu olan ancak geçirdiği sakatlıktan dolayı oynayamayan Rus pasör çaprazı Sergey Andrıanov ile de yollarını ayıran Solhanspor, Milli Takım smaçörü Ali Deniz, daha önce milli takımda 35 kez forma şansı bulan pasör Göktuğ Şeref ve Sırbistanlı smaçör Srecko Ristic ile yaptığı sözleşmeden sonra voleybol camiasında çok konuşulan bir sporcu ile daha anlaştı. Kübalı pasör çaprazı Yadier Sanchez Sierra ile anlaşan Solhanspor, yaptığı önemli transferler ile Efeler Ligi için iddialı takım olma durumunu koruyor.

YADİER SANCHEZ SİERRA KİMDİR?

2 metre boyunda olan Yadier Sanchez Sierra, kariyerinde; Sada Cruzeiro Vôlei, JTEK Stings, Bolivar Voley, Funvic/Taubaé ve Al Jazira Sport Club gibi dünyaca ünlü kulüplerde forma giymiştir. 1987 Küba doğumlu pasör çaprazı Dünya Kulüpler Şampiyonluğu, Brezilya Süper Lig Şampiyonluğu, Brezilya Kupası Şampiyonluğu yaşamıştır.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
I`m a girl (@Misafir_25665)
03 Mayıs 2018 Perşembe 23:46
İyi güzel ve harika
I`m a girl (@Misafir_25657)
03 Mayıs 2018 Perşembe 23:08
Değişik ama çok güzel ödevimde çok yardımcı oldu
Misafir Kullanıcı (@Misafir_21589)
05 Ocak 2018 Cuma 10:53
Solhanspora desteğin dahada artması kanaatindeyim.ilimizin tanıtımına katkısı büyük olacaktır.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_21009)
26 Aralık 2017 Salı 15:46
Yabancı oyuncu hayranlığını bırakıp , milli olmalıyız ,kendi sporcularımızı yetiştirme zamanı gelmedi mi ? Kendimize güvenelim gençlerimizin önünü açalım .
25.03.2026
17:07
Rakip takılmasa halimiz duman!
Rakip takılmasa halimiz duman!
Lider 12 Bingölspor, sahasında konuk ettiği Kahramanmaraşspor'la 1-1 berabere kaldı. Yeşil beyazlı temsilcimiz, en yakın takipçisi Silifke Belediyespor'un yenilgisiyle puan farkını bir arttırarak korudu.
25.03.2026
16:56
Bingöl İHH`den Ramazan`da 10 Milyon TL`lik Yardım
Bingöl İHH'den Ramazan'da 10 Milyon TL'lik Yardım
Bingöl İHH, 2026 Ramazan ayında yurt içi ve yurt dışında toplam 9 milyon 810 bin TL'yi aşkın ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Yardımların önemli bölümü Gazze başta olmak üzere ihtiyaç sahiplerine gönderildi.
25.03.2026
14:09
Sınıfta gaz paniği! Bingöl`de 30 Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı
Sınıfta gaz paniği! Bingöl'de 30 Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı
Bingöl merkezde bir ilkokulda öğrencinin sınıfta kar spreyi sıkması sonucu gazdan etkilenen ve nefes darlığı, baş dönmesi, mide bulantısı ve halsizlik şikayetleri görülen 30 öğrenci hastaneye kaldırıldı.
25.03.2026
13:22
Bingöl`de 2026`ın ilk Yelıng satışı başladı
Bingöl'de 2026'ın ilk Yelıng satışı başladı
C Vitamini açısından da oldukça zengin olan ve kokusuyla bilinen Yelıng, düşük gelirli vatandaşların ve seyyar satıcıların geçim kaynağı olurken, ilk mahsuller de tezgâhlardaki yerini aldı.
25.03.2026
12:46
Park Halindeki Otomobil Kundaklandı
Park Halindeki Otomobil Kundaklandı
Bingöl'ün Genç ilçesinde gece saatlerinde park halindeki bir otomobil kundaklandı. Mahalle sakinlerinin erken müdahalesi, yangının büyümesini önledi. Otomobil, kullanılamaz hale geldi.
25.03.2026
12:35
Türkiye`nin bir ucundan diğerine 40 yıllık vefa
Türkiye'nin bir ucundan diğerine 40 yıllık vefa
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 1980-1985 yılları arasında görev yapan emekli okul müdürü Kazım Germiyanoğlu, bayram ziyareti için bulunduğu Manisa'nın Gördes ilçesindeki baba ocağında, kırk yıl öncesine dayanan kadim dostunu ağırladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın