KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Nisan 2024 Salı
°C

Köseoğlu, ak parti'ye yüklendi

MHP İl Başkanı Ali Köseoğlu, AK Parti iktidarına yüklenerek, &';Ülkenin gidişatı iyi değil. Giderek kaosa doğru gidiyoruz. AK Parti'nin 8 yıllık iktidarı döneminde, ülke bölünme noktasına kadar getirildi” dedi.

Köseoğlu, ak parti`ye yüklendi
25 NİSAN 2011 PAZARTESİ 09:01
0
3910
5
AA aa

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bingöl Başkanlığı'nda istişare toplantısı yapıldı. Hafta sonu parti binasında yapılan toplantıya MHP İl Başkanı Ali Köseoğlu, MHP Bingöl milletvekili adayı Ali Haydar Yener, MHP İl Yönetimi ve partililer katıldı.

 
Toplantının açılış konuşmasını yapan MHP İl Başkanı Ali Köseoğlu, AK Parti'nin 8 yıllık iktidarında Bingöl'e hak ettiği hizmeti vermediğini belirterek, “MHP; inşallah, Allah'ın izniyle iktidara doğru yürüyor. Kimse ülkücü hareketin önüne geçemez, kimse ülkücü hareketin önünü kesemez. Ülkenin gidişatı iyi değil. Giderek kaosa doğru gidiyoruz. AKP'nin 8 yıllık iktidarı döneminde, ülke bölünme noktasına kadar getirildi. Yapılan icraatlara bakıyoruz, ya yandaşlarına ya da bölücülere her şeyi yapmış. Türkiye'yi bölmek için ellerinden gelen ne varsa yapıyorlar. MHP olarak Bingöl'de seçimi kazandığımız an, bu Avrupa'ya da, dünyaya da AKP'ye de tokattır. Artık önümüze bakalım, büyük bir oy patlaması yapalım. Seçim döneminde adil bir yarış yok, çünkü AKP hükümeti, devletin bütün nimetlerini kullanıyor. Bizim ekmek fabrikamız yok, bedava ekmek dağıtalım. Bizim fakir fukara fonumuz yok ki fakirlere dağıtalım. AKP'de bütün bu imkanlar mevcuttur, buna rağmen var gücümüzle mücadele etmemiz gerekiyor. Kim aday olursa olsun, kendimiz adaymışız gibi çalışacağız. Bizim adaylarımız onların adaylarında daha iyi ve daha değerlidir” ifadelerini kullandı.
 
AK Parti'de olanların her gün farklı partilerde olduğunu iddia eden Köseoğlu, “Adam parti bırakmamış, her gün parti parti dolaşıyor ve AKP'ye gitmiştir. Bize gelen samimidir, dürüsttür, cefakardır. AKP kapısında bekleyen arkadaşlarımız bizi üzüyor. Gece gündüz samimi bir şekilde çalışırsak, iktidara geliriz. Biz iktidara sahibiz, iktidara gelirsek ayrım yapmayacağız. Kimseyi rencide etmeyeceğiz ve onlara hilal kart verip, istediği yerde alışveriş yapmalarını sağlayacağız” dedi.
 
Bingöl'ün sorunlarını bilen ve Bingöl'ü yakından tanıyan biri olarak aday olduğunu açıklayan MHP Bingöl milletvekili adayı Ali Haydar Yener ise, “Biz halkımıza hizmet için aday olduk. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) Bingöl'ü temsil etmek kolay değildir. Milletvekili gidip TBMM'de oturmak ve yandaşlarına iş imkanı sunmak, kendilerine çıkar sağlamak demek değildir. Milletvekilleri ilin gelişmesi için çalışmalı. Bir milletvekili araştırmacı, üretken, yenilikçi olmalı ve yeniliklere imza atmalı. Bunlarında hepsi samimiyetle, ciddiyetle ve yüreklilikle olur. Hamdolsun bizler de gücümüzü halktan alıyoruz. Bugün AKP Bingöl'de güçlü değildir. Asıl güçlü olan halktır. Bingöl halkı AKP iktidarına verdiği her sözü tutmuştur, Bugün inşallah benim halkım kendisini özünde temsil edememiş 8 yıllık AKP iktidarına gerekli cevabı verecektir. AKP Bingöl halkına ihanet etmiştir, temayülde halkın idaresi yok sayılmıştır. Okyanus ötesinden idare edilen bir yönetimin ülkemize bir şey getirmediği anlaşılmıştır. 12 Haziran seçimlerinde inşallah Bingöl kazanır” şeklinde konuştu.
 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
alperen62 (@Misafir_4237)
26 Nisan 2011 Salı 09:49
ali bey yazdıklarınıza siz inanıyormusunuz biz adil olacağız diyorsun yapma allah aşkına adalet akp nin sadece adında var sizin adınızdada sizdede zerresi yok evet akp ülkeyi böldü buna katılıyorum ama sizin o bayana başını açtırmanız akp yi bela etti miletin başına bu vebale sizde ortaksınız
mucahit bayraktar (@Misafir_4235)
26 Nisan 2011 Salı 08:57
bölünmeymiş kürt olduğumuz için bölücüysek o zaman sonuna kadar bölücüyüz kürd olduğumuz için teröristsek o zaman sonuna kadar teröristiz kürd olduğumuz için vatan hainiysek o zamanda en büyük vatan haini kürdlerdir
baran demir (@Misafir_4223)
25 Nisan 2011 Pazartesi 23:57
Yahu size mi kaldi siyaset gidin evinizde oturun iste,...30 senedir birilerine kuyrukculuk yapiyorsunuz,....memleket insaninin size ihtiyacin yok,...burdan size ekmek yok artik gecen secimde aldiginiz oy ortada,...inin artik halkimizin sirtindan,....
batur (@Misafir_4220)
25 Nisan 2011 Pazartesi 23:13
oyum mhp ye .... sonuna kadar mhp haydı bıngol eskı gunlerıne
Murat ÜSTÜNDAĞ (@Misafir_4188)
25 Nisan 2011 Pazartesi 14:51
sayın başkan, yanınızdaki insanların ne kadar şeffaf ve samimi olduğunu biliyormusunuz?
23.04.2024
14:19
23 Nisan`da valilik makamına oturan Muhammed, `Bingöl`de dayanaksız binaların yapılmasına izin vermeyeceğiz`
23 Nisan'da valilik makamına oturan Muhammed, 'Bingöl'de dayanaksız binaların yapılmasına izin vermeyeceğiz'
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında makamını temsili olarak 6'ıncı sınıf öğrencisi Muhammed Berke Saray'a devretti. 6'ıncı sınıf öğrencisi Muhammed Berke, deprem bölgesi Bingöl'de dayanıksız yapılara izin verilmemesini temsili belediye başkanına iletti.
22.04.2024
15:24
Emeklilere yönelik 9 maddede destek programı
Emeklilere yönelik 9 maddede destek programı
Hükümet, emeklilere hane halkı gelirine ve yaşanılan bölgeye göre değişen destek formülleri üzerinde çalışıyor. Yakında kamuoyuna açıklanması beklenen 9 maddede emekli düzenlemesinde detaylar belli oldu.
22.04.2024
14:50
Doğa harikası yüzen adaları görenler görmeyenlere tavsiye ediyor
Doğa harikası yüzen adaları görenler görmeyenlere tavsiye ediyor
Bingöl'ün Solhan ilçesinde bulunan doğa harikası yüzen adalar, baharla birlikte ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Trabzon'dan aileleri ile bölgeye gelen vatandaşlar, 'Herkesin burayı görmesini de tavsiye ederiz' dediler.
22.04.2024
14:49
Bingöl`de yüzde 75 hibeli sebze fidesi dağıtılacak
Bingöl'de yüzde 75 hibeli sebze fidesi dağıtılacak
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, yüzde 75 hibe ile domates, biber ve patlıcan fidesi temin ederek çiftçilere dağıtacak. Başvurular başladı.
22.04.2024
14:47
Katil İsrail`in `Gazze` vahşetine tepki yürüyüşü
Katil İsrail'in 'Gazze' vahşetine tepki yürüyüşü
Bingöl İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu tarafından Gazze'de yaşanan vahşeti kınamak için yürüyüş ve basın açıklaması düzenledi. Açıklamada; 'Gazze'de katliam var ama aynı zamanda izzetli bir direniş var. Umudumuzu kaybetmeyeceğiz' vurgusu yapıldı!
22.04.2024
14:46
Bingöl`de otomobilin çarptığı inek telef oldu
Bingöl'de otomobilin çarptığı inek telef oldu
Bingöl-Muş Karayolu'nda otomobilin çarptığı inek telef oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın