KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Nisan 2024 Cumartesi
17 °C Parçalı bulutlu

Korkutata: Tek argümanları Erdoğan düşmanlığıdır

Biz diyoruz ki; milletin huzuruna projelerinizle çıkın. Ama tek yapabildikleri Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığıdır diyen AK Parti Bingöl Milletvekili Adayı Zeki Korkutata; Ne diyorlar? Recep Tayyip Erdoğan gitsin, ülke batarsa batsın. Bu zihniyet bize aydınlık bir geleceği nasıl verebilir? Bu tuzaklara düşmeyelim!

Korkutata: Tek argümanları Erdoğan düşmanlığıdır
16 HAZİRAN 2018 CUMARTESİ 15:48
30
9235
76
AA aa

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan AK Parti Bingöl Milletvekili Adayı Zeki Korkutata, 24 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çekti ve ülkenin geleceğinin oylanacağını vurgulayarak sandık başında oyların akli ve vicdani hareketle kullanılması çağrısında bulundu.

“İŞ YAPAMAYAYANLAR ELEŞTİRMEKTE MAHİRLER”

24 Haziran'da; bir yanda ayakları üzerinde güçlükle durmaya çalışan bir Türkiye'yi bölgesinde lider, güçlü ve Dünyada dikkate alınan bir ülke haline getirip 90 yıllık Türkiye Cumhuriyeti tarihinde yapılamayanları 16 yıla sığdıran AK Parti'nin ve lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, diğer yandan ise tüm yapılanları satmak ve yıkmak vaadinde bulunanların oylanacağını vurgulayan Korkutata, önemli sözler sarf etti;

“Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti ile beraber doğrulan, dik duran ve güçlenen Türkiye'nin geçmişini unutmadık, unutamayız. 16 yılda ilmek ilmek işlenen hizmet ağını bugün o kadar basit gösterebiliyorlar ki, kendilerinin tek bir eserini sorsanız verecek cevapları yok! Ama iş lafa gelince, onlardan mahiri yok! Zaten tek yapabildikleri de laf üretmek! Hizmet üretmek onların lügatında yoktur. Öyle bir dertleri, çabaları da bulunmamaktadır. 90 yıllık Cumhuriyet tarihi boyunda bu ülkeyi AK Parti yönetmedi! Ama bu millet, 90 yıl sonra AK Parti ile hizmetle tanıştı. Hayalleri kurulan nice hizmet 16 yılda hayat buldu. Ama birileri bunca hizmeti, çabayı, mücadeleyi o kadar rahat basite alabiliyor ki, hangi aklın ürünü olduğunu kestirmek güç. Biz diyoruz ki; milletin huzuruna projelerinizle çıkın. Ama tek yapabildikleri Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığıdır. Ne diyorlar? ‘Recep Tayyip Erdoğan gitsin, ülke batarsa batsın.' Böyle hazin bir tablo olabilir mi değerli kardeşlerim? Bir insan ülkesinin batmasını neden ister ki? Hangi vicdan, hangi akıl bunu izah edebilir? Bir ülkenin geleceği, basit söylemlere dayanan içi boş eleştirilerle heba edilmemeli. Bugün psikolojik savaşla ülkemize dadananların elindeki tek argüman, Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığıdır. Özellikle genç nesiller üzerinden işlenen bu argüman, sıradan bir söylemmiş gibi ortaya atılıyor ve ülkenin geleceği gizli bir perdeyle karanlığa çekiliyor. Geçmişin acısını çekmiş her vatandaşımız, bir ülkenin kolay doğrulamayacağını evladına anlatmakla yükümlüdür” dedi.

ACIYI ÇEKMEYEN SEFANIN KIYMETİNİ BİLEMEZ!

Açlık, sefalet, yokluk ve ezilmişliği ilişkilerine kadar yaşayan bir toplumun 16 yılda ulaştığı refah seviyesinin basite edilmeye çalışıldığını ve yuvarlak cümlelerle muhalefet olma eğiliminin popülarite kültürüne dönüştürülmek istendiğini vurgulayan Korkutata, şöyle devam etti;

“Hastane kuyruklarını, ilaç kuyruklarını, cenazelerin rehin alındığını unutmak kolay mı? O günleri geride bıraktıran, her türlü sağlık hizmetini alan bir toplum, geçmişini kolay unutabilir mi sanıyorlar? Hastane ayrımı kaldırıldı, eczane ayrımı kaldırıldı. Herkes, istediği hastaneye gidiyor, istediği eczaneden ilacını alıyor. Hastaneye gidecek gücü ve imkânı olmayanın sağlık hizmetleri evinde veriliyor. Maddi imkânı olmayan vatandaşlarımıza sağlık hizmetleri ücretsiz veriliyor. Helikopter ve uçak ambulanslarla hiçbir hastamız, vatandaşımız çaresiz bırakılmıyor. Devletimiz vatandaşına sahip çıkmak için bütün imkânlarını seferber ediyor. Yapılan duble yollarla yolculuklar eziyet olmaktan çıktı. Otobüs fiyatına uçakla yolculuk başladı. Hızlı tren seferleriyle konforlu seyahatle tanıştık. Eğitim sistemimizde reformlar hayata geçiyor. Ders kitapları, ücretsiz olarak öğrencilerimize veriliyor. Burs ve krediler artırıldı, yeni yurtlarla gençlerimizin yurt sorunları çözüldü. Yaşlısından hastasına, çalışanından işsizine tüm kesimlere sosyal devlet olmanın gereği olarak el uzatıyor, darda koymuyor. Yapılanları saymakla bitiremeyiz. Ancak kin ve düşmanlık hisleriyle konuşanlar, bunca yapılanı tek cümlede yok sayabiliyor. Dikili ağacı olmayanlar, hizmet üretmemiş ve insanlığa fayda sunmamışların en kolay işi eleştirmek. Muhalefet olup eleştirmek kolaydır. Mesele, iktidar olup yönetmek, kalkınmayı sağlamaktır. Onların da iktidar olma derdi yoktur.”

YENİ SİSTEM VURGUSU

24 Haziran'da AK Parti'nin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sandıktan güçlü çıkması için destek çağrısında bulunan Korkutata; “Geçmişte yaptığımız başlangıçlara 24 Haziran'da yenisini eklemek istiyoruz. Bu başlangıçla ülkemizin büyümesini, yeni reformlara imza atmasını, teknolojik yatırımların artırmasını, ekonominin büyümesini ve dolar oyunlarıyla ülkemizin ekonomisini bozmaya çalışanlara inat kimsenin müdahale edemeyeceği, etse de bir sonuç alamayacağı sistemi hayata geçireceğiz. Onun için diyoruz ki; Vakit Türkiye vakti, Vakit Bingöl vakti.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_29294)
25 Haziran 2018 Pazartesi 22:18
keşke o bilgi birikimini düzen siyaseti yerine dedelerinin yolunda kullansaydın.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_29250)
25 Haziran 2018 Pazartesi 12:44
Valla sana çok yakışırdı Rabb'im seni bu halka başka türlü hizmette kullansin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_29249)
25 Haziran 2018 Pazartesi 12:44
Değerli zeki hocam. Allah hakkınızda hayırlısı nı nasip etsin... Siz fazlasıyla gayret etttiniz. Cenabı Allah yardımcın olsun. Allaha emanet olun...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_29248)
25 Haziran 2018 Pazartesi 12:44
Seni tebrik ediyoruz. Halkın gönlünde taht kurdun bu millet seni asla yalnız brakmayacak Gönül adamı
Misafir Kullanıcı (@Misafir_29247)
25 Haziran 2018 Pazartesi 12:44
Bingöl böyle bir gayret görmemiştir, hakkınızda hayırlısı olsun
Misafir Kullanıcı (@Misafir_29246)
25 Haziran 2018 Pazartesi 12:44
Sakın hüzne kapılmayın vekilim Bingöl halkının kalbine öyle bir girdiniz ki bu millet sizi asla unutmaz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_29245)
25 Haziran 2018 Pazartesi 12:43
Nasip kısmet, hakkınızda hayırlısı, gerekeni yaptınız. Bu defa nasip olmadı inşallah ileride daha güzel yere gelirsiniz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_29244)
25 Haziran 2018 Pazartesi 12:43
Hiç üzülme başkan bütün oylar senındı
Misafir Kullanıcı (@Misafir_29243)
25 Haziran 2018 Pazartesi 12:43
Sen vekil olsanda bir olmasanda bingölün kardeşi abisi oldun Allah bundan sonraki dönemlerde yolunu açık etsin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_29242)
25 Haziran 2018 Pazartesi 12:43
Gayret bizden tevfik Allah'tandır
19.04.2024
18:52
BAL`da kritik hafta! Bingöl kazanmak zorunda!
BAL'da kritik hafta! Bingöl kazanmak zorunda!
Grup lideri Yozgat Belediyesi Bozokspor ile arasındaki puan farkını kapatmak ve şampiyonluk kupasını kaldırmak için tüm çabasını gösteren 12Bingölspor, Pazar günü Hacılar Erciyesspor'a konuk oluyor. 12Bingölspor'a taraftar yasağı getirildi, aynı yasağın getirildiği Yozgat Bozokspor'un yasağı ise milletvekillerinin baskısı sonucu kaldırıldı!
19.04.2024
18:51
Bingöl`de Engelli ve Eski Hükümlüler İçin Hibe Desteği Başvuruları Başladı!
Bingöl'de Engelli ve Eski Hükümlüler İçin Hibe Desteği Başvuruları Başladı!
Bingöl'de engelli ve eski hükümlüler için hibe desteği başvuruları başladı. Son başvuru 07.06.2024 olarak açıklandı. Yapılması gerekenler ise şöyle sıralandı;
19.04.2024
18:51
Bingöl için bir uyarı da Arslan`dan…
Bingöl için bir uyarı da Arslan'dan…
'Tokat'ın üzerinde bulunduğu fay hattında beklenen büyük şiddetli deprem hala olmadı' diyen Prof. Dr. Abdussamet Arslan: 'Önümüzdeki 10 yılda Kuzey Anadolu Fay Hattı üzerinde 7.0 ila 7.5 civarında deprem beklemek yanlış olmaz. Bingöl'de henüz beklediğimiz deprem olmadı. Bu depremi de hakikaten bekliyoruz' dedi.
19.04.2024
18:50
Ahırları mühürlendi, hayvanları telef oldu
Ahırları mühürlendi, hayvanları telef oldu
Bingöl'ün Genç İlçesi'nde hayvancılıkla uğraşan Muhsin ve Mehmet Davran kuzenlerin 2018 yılında yaptıkları ve yapı kayıt belgesi aldıkları ahırları mühürlendi. Gerekçe, kim olduğu bilinmeyen birinin şikâyeti! Gebe olan ve doğum sonrası telef olan hayanlar da cabası..!
19.04.2024
18:45
Bingöl ile Roma La Sapienza Üniversiteleri Arasında İş Birliği
Bingöl ile Roma La Sapienza Üniversiteleri Arasında İş Birliği
Bingöl Üniversitesi, uluslararası iş birliklerini genişletme çalışmaları kapsamında Avrupa'nın en büyük ve İtalya'nın en prestijli üniversitesi olarak kabul edilen Roma La Sapienza Üniversitesi ile bazı alanlarda iş birliği anlaşması yaptı.
19.04.2024
15:59
Elektrik ve doğal gaza zam yapılacak mı?
Elektrik ve doğal gaza zam yapılacak mı?
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, mayıs ayında elektrik ve doğal gaz fiyatlarına zam yapılmayacağını açıkladı. Bayraktar, doğal gaz desteğinin devam edip etmeyeceğine ilişkin soruya, 'Sosyal açıdan desteklenmesi gereken grupları desteklemeye devam edeceğiz.' yanıtını verdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın