KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Haziran 2026 Cumartesi
°C

Korkutata güven tazeledi

Altı nokta Körler Derneği Bingöl Şubesi, mevcut Başkan Mücahit Korkutata ile yola devam etme kararı aldı.

Korkutata güven tazeledi
27 AĞUSTOS 2017 PAZAR 21:23
0
2045
0
AA aa

Altı Nokta Körler Derneği'nin 11'inci Olağan Kongreye gitti. Olağan Kongrede tek başına aday olan Mücahit Korkutata, oy kullanan 110 üyenin tamamının oyunu alarak tekrar başkan seçildi.

Tekrardan göreve getirildiği için yönetim ve üyelere teşekkür eden Korkutata, “Altı Nokta'nın değerli üyelerine şahsım ve yönetimim adına Teşekkür ederim.  3 yıl boyunca kaldığımız görevde sadece görme engellileri değil, tüm engel gruplarını temsilen elimizden gelen tüm gayreti sarf ettik. Bu anlamda bize destek veren tüm Bingöllü hemşerilerimize ve çeşitli kamu kurumlarına ne kadar teşekkür etsek azdır.  Elimizden geldiğinden fazla çalışarak 3 yıllık bir bilanço sunduk. 16 Ağustos 2014 Tarihinde Bingöl şubemizi 170 üye ile teslim alarak, 6 delege ile Ankara'da genel merkezimizde temsil ettik.  26 Ağustos 2017 Tarihinde 296 üye ile indiğimiz sahaya kongre sonucu 11 delege çıkararak yeni yönetimimiz ile hizmete start verdik. İnşallah cenabı haktan niyazımız o dur ki, bu kutlu davada tüm Bingöl halkından tam destek alarak, engelsiz bir Bingöl oluşturacağız. Bu anlamda Bingöl Belediyesi, Bingöl valiliği ve diğer tüm kamu kurumlarımızdan bu dönemde daha çok destek beklediğimizi, ortaklaşa engelli sorunlarını aşabileceğimizi, birlikte her engelin üstesinden geleceğimizi belirtir, kongremizin tüm engelli camiasına ve engelsiz yarınlara hayırlı olmasını cenabı haktan niyaz ediyorum” diye konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
26.06.2026
13:55
Bingöl Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi`nde Yaz Kursları Başlıyor
Bingöl Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi'nde Yaz Kursları Başlıyor
Eğitimden sanata, spordan kişisel gelişime kadar birçok alanda ücretsiz kursların düzenleneceği Bingöl Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi'nde başvurular başladı. Kayıtlar 3 Temmuz'a kadar devam edecek.
26.06.2026
13:19
Bingöl`de 56 Bin 386 Öğrenci Karne Sevinci Yaşadı
Bingöl'de 56 Bin 386 Öğrenci Karne Sevinci Yaşadı
2025-2026 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle Bingöl'de 56 bin 386 öğrenci karne aldı. Çapakçur İlkokulu'nda düzenlenen törende protokol üyeleri öğrencilerin heyecanına ortak oldu.
26.06.2026
13:13
Bingöl Dahil 10 İlde Suç Örgütü Operasyonu
Bingöl Dahil 10 İlde Suç Örgütü Operasyonu
'Karacellatlar' adlı silahlı suç örgütüne yönelik İstanbul merkezli operasyonda, Bingöl'ün de aralarında bulunduğu 10 ilde düzenlenen baskınlarda 34 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında toplam 87 gözaltı kararı bulunuyor.
25.06.2026
21:22
Bingöl`de trafiğe tek yön ayarı!
Bingöl'de trafiğe tek yön ayarı!
İl Trafik Komisyonu kararıyla dört noktada tek yön uygulamasına geçildi. Kalium AVM çevresinde ise trafik akışı, duraklar ve park düzeni yeniden planlandı.
25.06.2026
21:20
Bingöl Merkezli Dolandırıcılık Operasyonu: 4 Tutuklama
Bingöl Merkezli Dolandırıcılık Operasyonu: 4 Tutuklama
Bingöl merkezli 4 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheliden 4'ü tutuklanırken, 2 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
25.06.2026
21:20
Bingöl`de Orman Yangını Paniği
Bingöl'de Orman Yangını Paniği
Bingöl merkeze bağlı Gökçeli köyünde çıkan orman yangını, ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde büyümeden kontrol altına alındı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın