KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Temmuz 2026 Çarşamba
°C

Koçin: su'ya ihtiyacımız var. sempozyum pınar!

1. Bingöl Sempozyum'u akademisyenlerinden Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Türkçe Eğitim Bölümü Başkanı Yardımcı Doçent Doktor Abdulhakim Koçin, “Su'ya ihtiyacımız var. Sempozyum pınardır.” dedi.

Koçin: su`ya ihtiyacımız var. sempozyum pınar!
08 HAZİRAN 2006 PERŞEMBE 11:26
0
2243
0
AA aa
Akademisyenler adına sempozyum çalışmaları ile ilgili dün Eğitim-Bir-Sen binasında bir basın açıklaması yapan Koçin, Sempozyum'un yapılmasının bile Bingöl için büyük bir başarı olduğunu söyledi. Koçin, yıllardır konuşulan sempozyumun gerçekleşecek olmasının büyük önemi olduğunu belirtti. “Bu sempozyum çok değişikliklere neden olur.” diyen Koçin, tüm katılımcıların hazırladıkları plan ve projelerin Bingöl'ün yararına olacağını aktardı.


 

Sempozyumun hayırlı çalışmalara vesile olacağının altını çizen Koçin, “Birçok yerde bu tür etkinliklere katıldım. Ancak gönlüm hep Bingöl'deydi. Bingöl'deki bu sempozyuma katılmak bana büyük bir heyecan veriyor. Bu sokaklarda büyüdüm. Buralara hizmet vermek  boynumuzun borcu. Her zaman gelmeye hazırız.” diyerek açıklamasına son verdi.

 

1. Bingöl Sempozyum'unun yapımına günler kala Koçin'in yanı sıra diğer akademisyenlerde gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde sempozyum çalışmalarını yürütmek üzere Bingöl'e gelen Sakarya Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doktor İbrahim Çapak'ın ardından dün de, Bilim Uzmanı Muhittin Özdemir, Sakarya Üniversitesi Yardımcı Doçent Doktor Abdullah Taşkesen, Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Zeki Korkutata Bingöl'e geldiler.

 

Sempozyum tertip heyeti, kendilerine yer tahsisi konusunda yardımcı olan Elit Sineması ile maddi yardımda bulunan Sağlık-Sen ve Sine İnşaat yetkililerine teşekkür ettiler. Sempozyum 10-11 Haziran 2006 tarihleri arasında Elit Sinema Salonu Kafeteryası'nda yapılacak.


Bingöl Gazetesi

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
01.07.2026
12:17
Bingöl`den TÜBİTAK`ta Türkiye birinciliği
Bingöl'den TÜBİTAK'ta Türkiye birinciliği
TÜBİTAK 2204-C Lise Öğrencileri Kutup Araştırmaları Proje Yarışması Türkiye Finali'nde Bingöl'den katılan proje Türkiye birincisi oldu. Yapay zekâ ve insansız hava araçlarını kutup araştırmalarıyla buluşturan proje, öğrencilerine Türk Antarktika Bilim Seferi'ne katılma yolunu da açabilir.
01.07.2026
08:54
Çifte vatandaşlar için muafiyet yolda!
Çifte vatandaşlar için muafiyet yolda!
Yurt dışında yaşayan milyonlarca Türk vatandaşını ilgilendiren yeni yasa hazırlığı sürüyor. Düzenlemeyle, yaşadıkları ülkede askerlik yapan çifte vatandaşların Türkiye'deki yükümlülüğü kalkacak ve emekli aylığı kesintileri son bulacak.
01.07.2026
08:25
Bayırlı`da sulama krizi!
Bayırlı'da sulama krizi! 'Temmuz geldi, kanallar hâlâ açılmadı'
Bölgede meyve ağaçları, bağlar ve sebze bahçelerinin sulama suyuna ihtiyaç duyduğu bu dönemde yaşanan aksaklığa dikkat çeken köylüler, sulama kanalını kapatan kaya parçalarının iş makinesiyle kısa sürede kaldırılabileceğini ifade ederek yetkililere çağrıda bulundu.
01.07.2026
08:23
ApiTURroute ekibinden Bingöl Üniversitesi Arıcılık Merkezi`ne ziyaret
ApiTURroute ekibinden Bingöl Üniversitesi Arıcılık Merkezi'ne ziyaret
Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aslı Özkırım öncülüğündeki ApiTURroute ekibi, Bingöl Üniversitesi Arıcılık Araştırma Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyarette arıcılık ve apiturizmi alanında yürütülen çalışmalar ile olası iş birlikleri değerlendirildi.
01.07.2026
08:22
Bingöl`de aynı gün iki mevsim!
Bingöl'de aynı gün iki mevsim!
Bingöl'de objektiflere yansıyan ilginç görüntüler, kentin farklı rakımlarında aynı gün hem kışın hem de yazın yaşandığını ortaya koydu. Yüksek kesimlerde karla mücadele sürerken, daha alçak bölgelerde sıcaktan bunalan inekler su birikintisine girerek serinledi.
01.07.2026
08:20
Bingöl`de ‘koruyucu aile` çağrısı
Bingöl'de 'koruyucu aile' çağrısı
Bingöl'de Koruyucu Aile Günü'nde farkındalık etkinlikleri düzenlendi. Yürütülen çalışmalarla koruyucu aile hizmetinin toplumun her kesiminde daha fazla tanınmasını amaçladıklarını belirten Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdulbari Aksoy, daha fazla çocuğun sevgi dolu bir aile ortamında büyümesine katkı sağlamayı ve koruyucu aile bilincini yaygınlaştırmayı hedeflediklerini ifade etti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın