7 Haziran 2015 Pazar günü yapılan Milletvekili seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Bingöl Milletvekili seçilen Şebnem Koçakelçi, Solhan Öğretmen Evi Bahçesi'nde iftar verdi.
21 Haziran 2015 Pazar Günü düzenlenen iftar programına Ak Parti Bingöl İl Başkanı Av. Yılmaz Seven ve Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyeleri ile parti teşkilatı ve çok sayıda davetli katıldı.
Öğretmen Evi Bahçesi'ni dolduran davetlilere hitaben Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu, Ak Parti İl Başkanı Av. Yılmaz Seven ve Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, iftar programında katılımcıları selamlayıp hayırlı ramazanlar dileklerini ilettiler.
İftar programında davetlilere hitaben bir konuşma yapan Ak Parti Bingöl Milletvekili Şebnem Koçakelçi, “Tüm hemşehrilerimin sabır ve ibadet ayı olay Ramazan-ı şeriflerini tebrik ediyorum. Bu mübarek ay; rahmeti ve bereketiyle sofralarımızı şenlendirerek müstesna ay olarak on bir ayın sultanı olarak yaşadığımız bir aydır. Ramazan iklimi; paylaşmanın, yardımlaşmanın, sevginin ön plana çıktığı herkesin birbiri ile kucaklaştığı çok kıymetli bir ayımız. Bu ayda inşallah rabbimiz, tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri kabul etsin. İlçe başkanımıza bu organizasyona emek vererek bizi sizlerle buluşturduğu için teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da Solhan'la böyle birlikteliklerimiz olacaktır. 7 Haziran seçimlerinde partimize göstermiş olduğunuz desteklerden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Allah arzı olsun. Cenab-ı Allah katında dua kapılarının açık olduğu bu ayda dualarınızı beklediğimi ifade etmek istiyorum. Cenab-ı Allah'tan Kadir gecesine de Ramazan bayramına da bizleri kavuşturmasını dileyerek hayırlı iftarlar diliyorum” diye konuştu.