KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Mart 2025 Cumartesi
°C

Kobani saldırısına kınama

Anadolu Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Konfedarasyonu Başkanı Ziya Sözen, IŞİD terör örgütünün Kobani’ye yönelik gerçekleştirdiği ve 231 kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı, yazılı basın açıklaması yaparak kınadı.

Kobani saldırısına kınama
29 HAZİRAN 2015 PAZARTESİ 23:38
0
1928
0
AA aa

Kobani'ye yapılan saldırıların Türkiye Cumhuriyeti devleti ile bir ilgisinin olmadığını belirten Sözen, “DAIŞ Terör örgütünün Kobani'ye saldırarak çocuk, kadın, yaşlı demeden yüzlerce sivil vatandaşı katletmesini kınıyoruz” ifadelerini kullandı.

Suriye'den Irak'tan kaçan yüz binlerce sivil vatandaşa sınır ve gönül kapılarını açan tek ülkenin Türkiye Cumhuriyeti olduğunu belirten Sözen, saldırılar sonrası açıklamalarda bulunan HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ'ı eleştirdi.

Sözen, “vatandaşın direniş amacıyla sokağa çağrılması en hafif tabirle küstahlıktır. 7 Haziran Genel Seçimlerinde halkın yüzde 13 lük desteğini alarak TBMM'ye 80 milletvekili gönderen bir siyasi partinin hala vatandaşı sokaklara dökmek için çağrıda bulunması, bu vatandaşlara yapılabilecek en büyük saygısızlıktır. Bu da gösteriyor ki HDP henüz bir siyasi parti olmayı becerememiştir. Halen kendini Terör örgütünün güdümünde görmektedir” dedi.

Kobani'ye yapılan saldırıları sorumlusunun muhatabının Türkiye Cumhuriyeti Devleti olmadığını belirten Sözen, şunları kaydetti: “Devletimiz bütün birimleri ile Kobani halkının yanında olmuştur ve olmaya da devam etmektedir. Suriye den Irak tan kaçan yüz binlerce sivil vatandaşa sınır ve gönül kapılarını açan tek ülke Türkiye Cumhuriyeti Devletidir. Ülkemiz bu anlamda bütün dünyaya örnek teşkil etmektedir. Ülkemiz mazlum ve mağdur Kobani halkına umut olmuştur. Bugün Kobani'de sivil vatandaşın ocağı Türkiye Cumhuriyeti Devleti sayesinde tütmektedir. Ülkemizin bunca fedakârlığına rağmen ülkemiz aleyhine vatandaşı sokağa çağıran zihniyet haindir.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
28.02.2025
19:58
Bingöl`de tıp fakültesi kurulması kararı YÖK`e sunuldu
Bingöl'de tıp fakültesi kurulması kararı YÖK'e sunuldu
Bingöl'de Tıp Fakültesi ile Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi kurulması yönünde önemli adımlar atıldığını belirten BİNSİDAP dönem sözcüsü Değişman; 'Yaşanan olumlu gelişmeleri memnuniyetle takip ediyoruz' dedi.
28.02.2025
19:31
Bingöl`de ‘Sivil Havacılık Güvenliği ve Sivil Havacılıkta Kariyer Yolculuğu` konferansı
Bingöl'de 'Sivil Havacılık Güvenliği ve Sivil Havacılıkta Kariyer Yolculuğu' konferansı
Yabancı dilin önemine dikkat çekilen konferansta, kariyer planlamasında önemli tavsiyeler paylaşıldı: 'Okumadan, çalışmadan, azim ve kararlılık göstermeden, sadece dua ederek başarıya ulaşamazsınız.' Konferansta, özel güvenlik personel alımlarında yakın gelecekte yaşanacak değişimin de sinyalleri aktarıldı.
28.02.2025
17:14
Bingöl taraftarının tribün yasağı kaldırıldı
Bingöl taraftarının tribün yasağı kaldırıldı
Pazar günü Şırnak Petrolspor ile deplasmanda karşılaşacak olan 12 Bingölspor'un taraftarına getirilen tribün yasağı, Bingöl Valiliği, milletvekilleri, kamu kurumları ve iki kulüp yönetiminin girişimiyle kaldırıldı.
28.02.2025
16:52
Havale ve EFT`de sistem değişiyor!
Havale ve EFT'de sistem değişiyor!
BDDK, dijital dolandırıcılığı önlemek için havale ve EFT işlemlerinde 'çift aşamalı doğrulama' sistemini devreye alıyor. 1 Mart itibarıyla bazı bankalarda başlayacak olan uygulama, SMS onayıyla ek güvenlik sağlayacak ve tüm bankalar için zorunlu hale gelecek.
28.02.2025
15:49
Bingöl`de pazarda hırsızlık yapan 5 şüpheli yakalandı
Bingöl'de pazarda hırsızlık yapan 5 şüpheli yakalandı
Bingöl'de semt pazarında yaşanan hırsızlık olayıyla ilgili 5 şüpheliyi yakalayan polis ekipleri, ele geçirilen ziynet eşyaları ve parayı sahibine teslim etti.
28.02.2025
15:44
Karlıovalı Şair Eroğlu`nun ilk şiir kitabı okuyucuyla buluştu
Karlıovalı Şair Eroğlu'nun ilk şiir kitabı okuyucuyla buluştu
Karlıova ilçesinde yaşayan 30 yaşındaki genç Şair Osman Eroğlu, bugüne kadar kaleme aldığı şiirlerini 'Çınaraltı Yağmurları' adıyla kitaplaştırdı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın