Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi'nden bu yıl mezun olan öğrenciler için mezuniyet gecesi düzenlendi. Okul idaresi tarafından Kültür Merkezi'nde düzenlenen geceye okul idaresi, okul öğretmenleri öğrenci aileleri ve okul öğrencileri katıldı.
Kültür Merkezi'nde düzenledikleri organizasyonla kendileri öğretmeleri ve ailelerine güzel bir gece yaşatan öğrenciler, gecede doyasıya eğlendiler. Düzenlenen mezuniyet gecesinde birbirinden güzel skeçler sergileyen öğrenciler salondakileri gülmekten geçirirken, okudukları şiirlerle de salonu yüzlerce kişiye duygusal anlar yaşattı.
Skeçler sonrası koro halinde türküler seslendiren öğrencilerin performansı izleyenleri büyüledi. Koro halinde 5 ayrı eseri seslendiren öğrenciler, mezuniyetlerinin mutluluğunu yaşadılar.
Mezun olan öğrencileri için geceyi düzenleyen Okul Müdürü Kadri Engin, yıllarca yetiştirdikleri öğrencilerinin böylesi güzel bir geceyle uğurlamanın kendilerinin bir borcu olduğunu söyledi.
Kaliteli ve saygılı öğrenci yetiştirmek için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Engin, bu yıl mezun verdiklerin öğrencilerin en iyi noktalara geleceklerine inandıklarını söyledi. Geceye sadece öğrencileri ve öğrenci ailelerini davet ettiklerini belirten Engin, mezun ettikleri öğrencilere gelecek hayatlarında başarılar dilemeyi de ihmal etmedi.
BingolOnline/Bingöl Kent Haber