KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Mart 2025 Çarşamba
°C

Kızılboğa güven tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bingöl İl Başkanlığı 11. Bingöl İl Olağan Kongresi’ni gerçekleştirdi. Kongrede, mevcut İl Başkanı Hasan Kızılboğa, güven tazeledi.

Kızılboğa güven tazeledi
11 OCAK 2015 PAZAR 22:59
0
2037
0
AA aa

Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen ve saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programa, Haber – İş Genel Başkanı Veli Solak, MHP Muş İl Başkanı Şükrü Demir, Ilıcalar Belediye Başkanı M. Akif Günerigök, BTP Bingöl İl Başkanı Abdullah Oğuzhan, BBP Bingöl Eski İl Başkanı Muammer Çolakoğlu ve partililer katıldı.

Divan başkanlığına MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya seçildiği program, faaliyet ve mali raporların okunup ibra edilmesiyle devam etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kongreye gönderdiği mesaj okunduktan sonra bir konuşma yapan MHP Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa, Türkiye'nin sorunlarla boğuştuğunu söyledi.

“OLUMSUZLUKLAR KATLANARAK ARTIYOR”

Türkiye'de yaşanan olumsuz gelişmelerin giderek katlandığını aktaran Kızılboğa: “Küresel güçler harita üzerinde paylaşım alanları oluşturduğu ve bunu hayata geçirmek için düğmeye bastığı herkesin malumudur. Söz konusu alanlarda egemenlik tesis etmek için bölge ülkelere baskılarla müdahale edilmektedir. Emperyalist ülkeler sinsi ve aldatıcı politikaları ile bölge ülkelerini kaos ortamına sürüklemektedir. Yanı başımızda Suriye ve Irak'ta tutuşturulan emperyalist ateş sınırımıza ulaşmıştır. Türkiye'nin yıllardır mücadele ettiği bölücü terör belası bu ortamda ivme kazanmıştır. Bölücü terör örgütü topraklarımızda sözde özerk bölgeler oluşturma çabasındadır. Nihai hedefleri arasında bağımsızlık olan PKK terör örgütü son zamanlarda bölgemizde bazı yerleri özerk bölge ilan etmektedir. Bunun karşısında mevcut iktidarın olaylara kayıtsız kalması ve kamu düzenini sağlamaması kabul edilemez” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından tek liste ile gidilen seçimde Hasan Kızılboğa tekrardan MHP Bingöl İl Başkanlığı görevine seçildi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
05.03.2025
00:50
Bingöllü iki kardeş sokak ortasında katledildi
Bingöllü iki kardeş sokak ortasında katledildi
Zanlı Polis Merkezine giderek teslim oldu. Ölen iki kardeşin cenazesi, otopsi işlemleri için Adana Adli Tıp kurumuna kaldırıldı.
04.03.2025
15:46
Bingöl`de `Deprem ve İnsan` paneli
Bingöl'de 'Deprem ve İnsan' paneli
Bingöl Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek 'Deprem ve İnsan Paneli'nde, deprem öncesi ve sonrası alınması gereken tedbirler ele alınacak.
04.03.2025
15:19
Bingöl`de 12 adrese eş zamanlı baskın! 5 şüpheli tutuklandı
Bingöl'de 12 adrese eş zamanlı baskın! 5 şüpheli tutuklandı
Bingöl'de 'Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak ve Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti' suçunu işleyen 5 şüpheli tutuklandı.
04.03.2025
15:17
Karlıova`da Mart kapıdan baktırdı….
Karlıova'da Mart kapıdan baktırdı….
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde dün aksamdan itibaren etkili olan kar yağışı, hayatı adeta durma noktasına getirdi. Çatılardan kar birikintilerinin düştüğü ilçede eğitime bir gün ara verilirken, belediye ekipleri kar birikintilerini temizlemek için çalışma başlattı.
04.03.2025
15:17
Becerekli:
Becerekli: 'Yardımlarınızda aracı olmaya talibiz'
Ramazan vesilesiyle yapılacak yardımlarda engelli bireylerin göz ardı edilmemesini isteyen Altı Nokta Körler Derneği Bingöl Şube Başkanı Hidayet Becerekli; 'Emanetlerinizi ihtiyaç sahibi ailelerimize en şeffaf şekilde ulaştırmayı kendimize bir borç biliyoruz'
04.03.2025
03:30
Bingöl Belediyesi`nden günlük 2 bin kişiye iftar yemeği
Bingöl Belediyesi'nden günlük 2 bin kişiye iftar yemeği
Ramazan ayı boyunca Bingöl Belediyesi yemekhanesinde günde 2 bin kişiye 4 çeşit yemekten oluşan iftar menüsü ikram edilecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın