KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Şubat 2026 Pazartesi
°C

Kız yurdu hizmete açıldı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Yardımlar Genel Müdürlüğü'nün ödenek tahsisi ve Solhan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü'nce yaptırılan 300 öğrenci kapasiteli kız öğrenci yurdu, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kız yurdu hizmete açıldı
26 ŞUBAT 2014 ÇARŞAMBA 04:04
0
4652
0
AA aa

Açılış programında bir konuşma yapan İlçe Kaymakam Şeref Aydın, yurt binasının hizmete girmesiyle birlikte kız öğrencilerin barınma sorunun çözüldüğü söyledi.

Kaymakam Aydın: "Açılışını yaptığımız yurt binasının hizmete başlaması biz çok mutlu etmiştir. Yurdun projelendirilmesinde, finansmanında, inşaat aşamasında, tefrişatının tedarik edilmesinde ve bütçe ödeneğinin tahsis edilmesinde yardımcı olan başta Kalkınma Bakanımız Sayın Cevdet Yılmaz'a, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı yetkililerine, Bingöl Valiliği Özel İdare Genel Sekreterliğine, Solhan SYDV mütevelli heyetine, vakıf müdürü Recep Tan'a, vakıf çalışanlarına ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Barınma imkanına kavuşan kız öğrencilerimizin bundan sonra daha da başarılı olacağına inanıyorum. Vakfımızca yapılıp milli eğitim müdürlüğümüze protokol ile teslim edilen kız öğrenci yurdumuzun eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Yapılan konuşmaların ardından yurdun açılışı yapıldı. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
09.02.2026
21:52
Bingöl`de Hükümlülerin Topluma Kazandırılması İçin İş Birliği Protokolü İmzalandı
Bingöl'de Hükümlülerin Topluma Kazandırılması İçin İş Birliği Protokolü İmzalandı
Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı ile Bingöl İl Özel İdaresi arasında imzalanan protokol, hükümlülerin üretim süreçlerine katılarak toplumsal uyumlarının güçlendirilmesini ve yeniden topluma kazandırılmalarını hedefliyor.
09.02.2026
14:23
Aracını başkasına kullandıranlara büyük ceza!
Aracını başkasına kullandıranlara büyük ceza!
Emniyet Genel Müdürlüğü ve SGK arasındaki koordinasyon, trafikte kayıt dışı istihdama geçit vermiyor. Yol kontrollerinde tespit edilen sigortasız şoförler, araç sahibi şirketlere asgari ücretin katları oranında ağır idari para cezaları olarak geri dönüyor.
09.02.2026
14:03
Bingöl`de 8 zanlı yakalandı
Bingöl'de 8 zanlı yakalandı
Bingöl'de jandarma ekiplerince yapılan çalışmada kesinleşmiş hapis cezası bulunan 8 zanlı yakalandı.
08.02.2026
17:54
Kamu bankalarından şans oyunları ödemeleri kaldırıldı
Kamu bankalarından şans oyunları ödemeleri kaldırıldı
Kamu bankalarının 'şans oyunları' sekmesi 3 kamu bankasının mobil bankacılık sisteminden kaldırıldı. Böylece kamu bankaları siteminden şans oyunlarına yönlendirme yapılamayacak.
08.02.2026
17:45
Lider 12Bingölspor, deplasmandan 1 puanla döndü!
Lider 12Bingölspor, deplasmandan 1 puanla döndü!
3. Lig 2. Grup lideri 12 Bingölspor, Kırıkkalespor deplasmanında 1-0 öne geçtiği mücadelede sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı. Maçın ardından Kulüp Başkanı Mehmet Engin Özturan, hakem kararlarına tepki gösterirken takıma ve hedeflere olan inancın tam olduğunu vurguladı.
08.02.2026
17:22
Bingöl`de kahreden kaza! Baba ve oğul hayatını kaybetti
Bingöl'de kahreden kaza! Baba ve oğul hayatını kaybetti
Bingöl-Genç yolunda meydana gelen feci kazada baba ve oğul hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. Kahreden kazada hayatını kaybeden baba ve oğlunun taziyesi Dik Köyü'nde kurulacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın