KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Ekim 2024 Cuma
°C

Kimse bingöl halkını satın alamaz

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Bingöl'de AK Parti'nin makarna dağıtarak oy aldığını iddia edenlere çok sert çıktı: Birileri diyor ki, Bingöl halkına makarna dağıtıyorlar, o yüzden Bingöl halkı AK Parti'ye destekliyor. Bu Bingöl halkına bir hakarettir. Adeta bir küfürdür. Kimse Bingöl halkını satın alamaz”

Kimse bingöl halkını satın alamaz
07 HAZİRAN 2011 SALI 08:45
0
1936
1
AA aa

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Murat Gazioğlu'nun organizasyonu ile Bingöl Gençlik Gurubu ile bir arya geldi. Bakan Yılmaz'a Belediye Başkanı Serdar Atalay, AK Parti Bingöl Milletvekili Adayı Şahin Bingöl, AK Parti İl Başkanı Cevdet Çalbay ve AK Parti Bingöl Milletvekili Aday Adayı Nejat Burakgazi eşlik etti.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Murat Gazioğlu'nun ardından konuşan Bakan Yılmaz, gençlerin sorunlarını bildiğini ve bu sorunları en asgariye indirmek için çalışmalar yapacaklarını ifade etti.
İstihdam açısından çağrı merkezlerinin önemli olduğunu söyleyen Bakan Yılmaz, Bingöl'de ikinci bir çağrı merkezinin kurulacağını müjdeledi.
Daha sonra yaptığı konuşmasında Bingöl'de AK Parti'nin makarna dağıtarak oy aldığını iddia edenlere çok sert çıkan Bakan Yılmaz, “Bingöl halkının samimi bir duruş içerisinde ülkenin değişimine katkı sunacağına yürekten inanıyorum. Bazıları Bingöl halkını aşağılıyorlar. Bir iki yerde gördüm okudum çokta zoruma gitti. Birileri diyor ki, Bingöl halkına makarna dağıtıyorlar, o yüzden Bingöl halkı AK Parti'yi destekliyor. Bu Bingöl halkına bir hakarettir. Adeta bir küfürdür. Bingöl halkı bu kadar mı ucuz. Bingöl halkını bu şekilde aşağılıyorlar. Bingöl halkı 12 Eylül darbe anayasasına birilerine bakarak mı hayır dediler. Referandumda yüzde 95 evet diyerek birilerine bakarak mı dediler. Bingöl halkı demokrasiye bakıyor. Bu lafları edenler Bingöl halkına çok ucuz bakıyorlar ve bu lafları söyleyenler utanç duymalıdırlar. Bingöl halkından özür dilemelidirler. O kadar kolaysa kendileri gidip makarna dağıtsınlar. Bakalım Bingöl halkı onlara iltifat edecek mi? Ben Bingöl halkına söylenilen söylemleri Bingöl halkına aşağılanmak olarak bakıyorum. Bingöl halkının bu söylemlere en güzel cevabının sandıkta vereceğine inanıyorum. Biz Bingöl halkına inanıyoruz. Bingöl halkında ne kadar derin bir inanç olduğunu bu lafları söyleyenler bilmiyorlar. Kimse Bingöl halkını satın alamaz. Bingöl halkı, maneviyatı güçlü bir halktır. Bingöl halkı, yürüyüşünden size bakar ve sizin ne olduğunuzu anlar ve notunu verir. Ben Bingöl halkına çok güveniyorum. Kimse Bingöl halkı için bu lafları söylemesin ve haddini bilsin” dedi.
Toplantı Bakan Yılmaz'ın ve beraberindekilerin memnun bir şekilde ayrılması ile sona erdi. Gençler Bakan Yılmaz'ı alkışlarla uğurladı.
 
 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
AKP`liler (@Misafir_4807)
08 Haziran 2011 Çarşamba 02:27
Ak parti ninde gençliğinin olduğunu herkes görsün, Murat Gazioğlu na partimize katkılarından dolayı teşekkürler bravo murat
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın